Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דליפת נוזל קרור מרדיאטור - קורולה 2008

haim_10
שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב,

לפני שבוע נכנסתי לתדלק והציעו לי לבדוק שמן / מים, בד"כ אין לי זמן ומסרב, באותו יום היה זמן אמרתי למה לא והוא ניגש לבדוק, הוא אמר שמן - תקין, מים - בעיה, זה מתחת לקו המינימום והראה לי את המיכל המרוקן, אמרתי תודה, למרות שמאד מוזר שהרכב לא התחמם לי מעולם ולא היה כל התראה על לוח השעונים בענין. ניגשתי בסמוך לאוטו דיפו קניתי בקבוק ב 50 ש"ח, מילאתי וזהו.

אתמול אני שוב ממלא בתחנת דלק, וביקשתי שוב שיבדקו לי, והוא אומר תראה זה מתחת לקו, דחוף לך למלא, אתה מסכן המנוע.

מילאתי שוב מהמים שקניתי, אבל מסתבר שיש איזה שהיא דליפה.

כעת אני לא יודע מה לעשות, מצד אחד אין אזהרות בענין ברכב מצד שני אולי זה בכל זאת סיכון לנסוע ככה.

מה אתם מציעים לי לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנס למכון רדיאטורים לבדיקת לחץ במערכת הקירור ומייד יוודע לך מהיכן הנזילה. התראה אתה לא תקבל כל עוד הרדיאטור לא מרוקן ממים וחום המנוע יציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

כמובן שתכנס לבדיקה במוסך . רוב הסיכויים כי משאבת המים נוזלת . אפשר לראות בבירור סימני נזילה אדומים מאזור הגלגלת המניעה של משאבת המים ( באזור הרצועה )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב,

לפני שבוע נכנסתי לתדלק והציעו לי לבדוק שמן / מים, בד"כ אין לי זמן ומסרב, באותו יום היה זמן אמרתי למה לא והוא ניגש לבדוק, הוא אמר שמן - תקין, מים - בעיה, זה מתחת לקו המינימום והראה לי את המיכל המרוקן, אמרתי תודה, למרות שמאד מוזר שהרכב לא התחמם לי מעולם ולא היה כל התראה על לוח השעונים בענין. ניגשתי בסמוך לאוטו דיפו קניתי בקבוק ב 50 ש"ח, מילאתי וזהו.

אתמול אני שוב ממלא בתחנת דלק, וביקשתי שוב שיבדקו לי, והוא אומר תראה זה מתחת לקו, דחוף לך למלא, אתה מסכן המנוע.

מילאתי שוב מהמים שקניתי, אבל מסתבר שיש איזה שהיא דליפה.

כעת אני לא יודע מה לעשות, מצד אחד אין אזהרות בענין ברכב מצד שני אולי זה בכל זאת סיכון לנסוע ככה.

מה אתם מציעים לי לעשות?

שלום !

כנס למוסך בהקדם בכדי לבצע בדיקה בלחץ עם שעון על מנת לזהות במידה וקיימת נזילה

ומהיכן. חום המנוע לא יעלה כל עוד קיימת כמות מים מספיקה למנוע , אך רצוי לבדוק את העניין בהקדם.

בינתיים הוסף נוזל קירור לפי הצורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא LLC (אדום) אלא SLLC (ורוד) ומומלץ להשתמש בו ובו בלבד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל בלא לבדוק דברים כאלו בתחנות דלק א. כי למתדלקים אין שום מושג בענף חוץ מלדחוף שמנים ונוזלים ללא צורך.

ב. כי גם אם צריך אף פעם לא ימלאו את הנוזל הנכון.

ג.המחירים תלושים מהמציאות

ואז תבדוק נזילה במוסך כדי להיות רגוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוזל הקירור שצריך להיות ברכבך הוא נוזל LLC של טויוטה (בצבע אדמדם ורדרד). האם זה מה שיש כרגע?

באוטו דיפו הוא לא שאל אותי איזה רכב יש לי, ביקשתי נוזל קרור לרדיאטור והביא לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באוטו דיפו הוא לא שאל אותי איזה רכב יש לי, ביקשתי נוזל קרור לרדיאטור והביא לי.

מראה המון על המקצועיות... נציג אוטו דיפו - להתייחסותך.

לענייננו:

אם קנית והוספת נוזל אחר ממה שכבר יש - אתה חייב להחליף את כל הנוזל במערכת הקירור במוסך! היה עדיף להוסיף מים מזוקקים ולא להוסיף נוזל קירור לא מתאים שהריאקציה בין שני הנוזלים יכולה להיות הרסנית עם הזמן.

עצה - אחרי שתבקר במוסך ושם ימצאו את התקלה - בקש לעשות שטיפה למערכת הקירור, ריקון, ומילוי נוזל מקורי של טויוטה, SLLC כמו שציין איתמר. אמור להיות לך שקט למשך 5 שנים.

לא ענית על שאלתי - איזה נוזל קירור יש ברכב כרגע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...