Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:-)

ברצוני לרכוש רכב 6 נוסעים אם יש, מליסינג. שנת 2010-2011. או רכב עם 5 נוסעים אותם שנתונים.

לא עם גיר רובוטי!!! אוטומט, איזה רכב מומלץ?:roll:

חשבנו על מאזדה 3 החדשה, או יונדאי I30 סטיישן? איזה רכב מומלץ ל-6 נוסעים בסכום עד 80,000 ש"ח?

אני גרה בגליל כך שיש הרבה מאוד עליות, והרכב אמור לנסוע למרכז הארץ די הרבה.

ויש לי 40,000 ש"ח כיצד משלמים לליסינג אשמח לשמוע. לאחר שנותנים 40,000 ש"ח האם צריך לשלם את כל היתרה בתשלומים למשך 3 שנים, או שרק חלק מהסכום, ואת היתרה להוסיף לאחר תום 3 השנים?

תודה

פורסם

במסגרת תקציב של כ-80 אלף ש"ח אין הרבה רכבי 6-7 מקומות ממודל 2010-11. סיטרואן C4 פיקאסו מתקרב לאזור המחירים האלו, אך מדובר ברכב עם גיר רובוטי (למרות שמדובר בגיר רובוטי טוב). אופציה אחרת, קטנה יותר, היא רנו לוגאן. יש לה אופציה ל-7 מקומות ישיבה, מנוע 1,600 סמ"ק וגיר אוטומטי רגיל. היא גם מתאימה לדרישות שהצבת מבחינת תקציב.

עניין התשלומים משתנה לחברה לחברה אבל בדרך כלל הנושא די גמיש ומותאם לדרישת הלקוח. אצלנו, למשל, אפשר גם לשלם את היתרה בתשלומים חודשיים קבועים (עד 60 תשלומים) ואפשר גם לבצע "מימון בלון" בו התשלומים החודשיים נמוכים יותר ובסוף העסקה נותרת יתרה לתשלום.

פורסם

הסיטרואן רכב מאוד מאובזר ומעוצב וגם מרווח לא חסר אבל הגיר הרובוטי שלו מוזר קצת-אם זה לא מפריע לך את לך עליה.

הלוגאן רכב מאוד מאוד בסיסי אבל מציע 7 מקומות ישיבה סבירים ואף טובים.אם זכרוני אינו מטעה אותי הרכב לא בטיחותי-יש לו חוסר במערכות אלקטרוניות חיוניות.

בהצלחה!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יצא לי לנסוע בסיטרואן C4 פיקאסו של חבר. במילה אחת: מצויינת! חבל לפסול את הרכב הזה רק בגלל התיבה הרובוטית, שממילא מתפקדת שם בצורה לא רעה בכלל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,הסיטרואן באמת רכב מעולה בשביל המחיר שלו כרכב משומש.הישיבה בו גבוהה מאוד(יתרון/חיסרון) והוא גם לא כזה בזבזן דלק.שימו לב שישנם 2 דגמים-2000 ו1600T

הונדה FRV-ילד שיושב בין 2 ההורים שלו,רוב ההורים לא ישמחו לרעיון הזה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רכב ל- 6 נוסעים זה רכב עם 3 שורות מושבים, כלומר מאזדה 5 / מיצובישי גראנדיס / קיה קרניבל ודומותיהם.

מאזדה 5 או i30CW יהיו צפופות לצרכים שלך (במכוניות אלה יש רק 5 חגורות בטיחות, כך שהן לא יתאימו ל- 6 נוסעים בלי קשר למרחב הפנימי). הנפוצה, ולמעשה ברירת המחדל, היא מאזדה 5.

מבחינת התשלומים – יש מגוון אפשרויות תשלום שניתן להתאים, למעשה, לכל רצון או יכולת.

לכן, בשלב הראשון, חשוב להתביית על הרכב המבוקש ולאחר מכן על מתכונת התשלום. וכן, גם ליסינג מימוני הוא אופציה.

גיל מאוויס

פורסם

אם אתה שונא את הילדים שלך תקנה מאזדה 5.

רכב צפוף,המושבים מאחורה נורא נורא צפופים והמושב האמצעי בשורה השנייה גם לא מתאים לאף אחד.מכונית 4 מושבים.

יונדאי I30 יש רק 5 חגורות ככה שלא חוקי להסיע 6.

הסיטרואן מתאימה לך בול-מחיר קנייה ומרווח.

פורסם

יונדאי I30 יש רק 5 חגורות ככה שלא חוקי להסיע 6.

טעות.

ברכבים אלו צירך לבדוק אם יש בהם הגבלת נוסעים ברשיון הרכב.

אם יש אתה צודק. אבל לרוב אין להם הגבלה ואם כולם יושבים חגורים מותר לך להסיע שם אפילו 1000 איש. והביטוח חל עליהם.

פורסם
לשישה נוסעים הייתי בודק את ההונדה FRV

נסעתי ב-FRV עם 6 אנשים וזה מ-א-ו-ד צפוף עד רמה של הפרעה לנהג, במיוחד אם יושב במושב האמצעי ילד צווחן או מבוגר שאוהב לדבר עם הידיים. לא מומלץ!

מאזדה 5 עוד גרועה יותר - בפועל מכונית לגג 4 אנשים.

מניסיון של 4 שנים עם הפיקאסו אני יכול רק להמליץ עליה בחום רב.

מאוד מרווחת, מפנקת, שימושית מאוד ולגיר הרובוטי מתרגלים תוך יומיים-שלושה ושוכחים ממנו.

עד היום ללא כל תקלות, כולל פיקאסו "קרועה" משכירות שנהגתי עליה כרכב חליפי כמה חודשים (~30K בשנה).

פורסם
טעות.

ברכבים אלו צירך לבדוק אם יש בהם הגבלת נוסעים ברשיון הרכב.

אם יש אתה צודק. אבל לרוב אין להם הגבלה ואם כולם יושבים חגורים מותר לך להסיע שם אפילו 1000 איש. והביטוח חל עליהם.

רכב עם 5 מקומות וחמש חגורות הוא פשוט רכב לחמישה נוסעים.

מאזדה 5 זה רכב ל4 נוסעים עם 6 חגורות-כך שהוא מתאים חוקית ל6 נוסעים.

פורסם

ד"א - נסעתי בגליל הרבה עם הפיקאסו והיא "טסה" בלי בעיה.

מדובר בדגם חזק מאוד וזריז בהחלט.

יש לי את גרסת ה-2000 סמ"ק אבל הבנתי שגרסת ה-1600 טורבו בהחלט לא נופלת ממנה וחסכונית יותר.

המאזדה 3 או ה-I30 צפופות מאוד בהשוואה ויש להן רק 4 מושבים מלאים בפועל.

יש את הרנו גרנד-סניק שמאוד דומה במאפיינים לפיקאסו אבל עם גיר אוטומטי מצויין.

נהגתי על גרסת ה-5 מושבים כ~4 שנים ומאוד נהנתי ממנה למרות מנוע ה-1600 שגרם לה להיות מאוד עצלה.

עם המנוע העדכני אני מאמין שאין בעיה.

פורסם
רכב עם 5 מקומות וחמש חגורות הוא פשוט רכב לחמישה נוסעים.

מאזדה 5 זה רכב ל4 נוסעים עם 6 חגורות-כך שהוא מתאים חוקית ל6 נוסעים.

כוונתי הייתה לחוק.

• תוכן חדש...