Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפקח ששכח לתת לעצמו דו"ח

ג.מ פורטל
שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ידידה טובה דיברה איתי וסיפרה לי על מקרה,על פקח שעושה ככל הבא על רוחו,בעיר בית שמש,+התעלמות מחוקים ברורים.

השאלה היא מה ניתן לעשות בעיניין??הוא פשוט ממשיך לעבוד כרגיל(מצורף סירטון) ונותן דוחות על ימין ועל שמאל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן ריח של סגירת חשבון עם הפקח אבל אם הסרטונים באים מתוך כוונה טהורה להראות את פשעי החניה של הפקח אז דייני.

עדיף היה שלא תדבר ברקע בסרטון הראשון.משפטיך שם ממש דורשים מהאנשים להגיד כן על כל מה שאתה אומר .אל תוסיף ,רק הסבר את התמונות בקצרה כי "תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים" וגם בלי התוספת הקולית,הבנו בדיוק מה משתקף בסרטונים.

מאחל לך בהצלחה כי נראה שה"שריף" של בית שמש חושב שהוא קותי מהאח הגדול אחרת קשה להבין את רמיסת החוקים הבוטה והמזלזלת תחת גלגלי האופנוע שלו.

ליאור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא מה ניתן לעשות בעיניין??

לפתוח שרשור בקארספורום. או לפנות למחלקת הפיקוח של העיריה.

נראה לי שעדיף לפתוח שרשור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש כאן ריח של סגירת חשבון עם הפקח אבל אם הסרטונים באים מתוך כוונה טהורה להראות את פשעי החניה של הפקח אז דייני.

ליאור

הוא גם אומר בסרטון שהפקח נתן לו דו"ח, אז יכול להיות שזה מה שהוא רוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבהרה:לא אני מדבר בסירטון, אלא אזרח רגיל שקיבל דו״ח לא מוצדק לדעתו, ד״א נעשתה פניה למשטרת בית שמש וגם לעיריה, אך ללא הועיל.הנ״ל ממש אורב לאזרחים ומפציץ אותם בדו״ח.פשוט ״ביצת זהב"אשר תורמת לעירית בית שמש ערמות של כספים מהאזרח הפשוט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מפנה את זה לנתן זהבי ה"עצבני".

הוא מת על הדברים האלו ובדרך כלל כשזה כל כך בוטה ומקומם (כמו המקרה הנ"ל) יש לו את האנרגיות לטפל בדברים כאלה ובעיקר להציף אותם לתודעה.

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מפרסם זאת על דף הפייסבוק של מישטרת ישראל ושיתנו תגובה

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת הגזים לדעתי,היה צריך להיות יותר אובייקטיבי.

תכירו,בית שמש :twisted:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה קטנה: ואם הצלם באמת "סוגר חשבון", אז העבירה היא פחות חמורה?

אם אופנוע "פשוט" היה חונה כמוהו, הוא היה חוטף דו"ח ללא רחמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...