Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע סובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במנוע שעבר כזו כמות של ק"מ, זה לא בטוח שזה יגמר ב"ראש " בלבד, אי אפשר לדעת עד שלא פותחים ורואים מה המצב בפנים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה הבעיה בראש המנוע/המנוע עצמו מלבד הק"מ המכובד יחסית ? הרכב עבר התחממות ? אוכל שמן ?

כדי לדעת בוודאות (בהנחה שלפחות ראש המנוע נפגע והדבר אובחן בוודאות),הייתי מפרק ראש מנוע ובודק מה מצב שאר המנוע (האם הבוכנות לא נפגעו ולא מגיעים לרמה שיש צורך בלפחות חצי אוברול).

אם תזדקק לחצי אוברול (כולל החלפת טבעות בוכנה),ברר מחירים ושקול החלפה למנוע מיבוא ואם הבעיה רק בראש,אפשר בשקט לשפץ ראש מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנוע EJ20?

למנועים האלה לוקח המון זמן למות. המון!

אבל הייתי בהחלט ממליץ על החלפה ולא על שיפוץ כיוון שיש מלאי רחב גם מפירוק מקומי וגם מיבוא.

מחיר של 4500 צריך להיות כולל עבודה, החלפת נוזלים, מסננים ורצועות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...