Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נכון, אוזכרו בעבר עצים שמתעסקים בשיפור סאונד בסוזוקי סוויפט אבל לא שנת 2007 . אני לא יודע אם יש שוני בין השנים אבל בכל מקרה אפתח עץ שיתרכז בזה.

שאלותיי:

1. האם המערכת שמגיעה עם הרכב מספיק טובה ? זאת אומרת אני לא אחד שמפוצץ בווליום אבל אני רוצה שאיכות הסאונד תהיה נקייה בעת השמעת המוזיקה. להבדיל מהבלנו שהייתה לי שהייתי משמיע לינקין פארק הרמקולים עוד שניה היו הולכים למות.

2. ראיתי שאפשר להוסיף יציאת AUX באמצעות רכישה של מחבר מיוחד- האם יש אפשרות לקנות מחבר שיש לו יציאת USB?

3. איזה סוג רמקולים יש ברכב הזה? האם צריך להחליף מקדימה וגם מאוחורה? יש טוויטרים מובנים בדלתות.

4. איזה סוג מגבר?

5. הבנתי מקריאה בכמה עצים שחשוב מאוד לדעת איזה סוג מגבר ורמקולים שמים על מנת שזה יתאים למצבר? אני צודק?

תודה מראש על העזרה:-)

פורסם

ברוכים הבאים לעולם שכולו ביזבוזים והנאה ממוזיקה.

ספר לנו קצת על מה בדיוק אתה רוצה? (רמז, לענות לנו שאתה רוצה לשמוע "טוב" זו תשובה עמומה משהו)

ולא פחות חשוב ספר לנו כמה אתה מוכן להשקיע? (ושוב אני אחדד ואומר "כמה שפחות" זה לא תשובה ממוקדת דייו)

נשתדל לעזור ככל האפשר

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

מה שאני רוצה זה בגדול לשמוע קצת יותר טוב מה שהמערכת הנוכחית ברכב יכולה לספק. משמע רמקולים שיספקו סאונד נקי מרעשים

ושיהיה סאב קטן שיתן את המענה לבאסים.

תקציב? את האמת אני צריך להבין עלויות ככה אוכל לתת יותר כיוון.

פורסם

אוקיי,

לפני שאתה קופץ לביצוע הספציפי (מה בדיוק להרכיב ברכב)

קח בחשבון שתמיד תקבל מה שאתה משלם עליו.

אזי,

אם נניח התקציב שלך מאפשר לך לקבל:

מנחתים (כדי לחבר מגבר לרדיו המקורי ברכב)

חיווט

סט קומפוננט איכותי

מגבר טוב (ואני לא פוסל יד שניה)

התוצאה עשויה להיות איכותית מאד (גם ללא סאב)

אם פשוט החלטתה שאתה רוצה סאב שישחרר את הברגים ברכב וכל השיחה הזו היא רק פאתוס לשם.

אז לבריאות.

שורה תחתונה,

תנסה להיסגר על מספר כלשהו.

פורסם

את האמת אם אתה אומר לי שאני יכול להשיג תוצאה מאוד איכותית ללא סאב זה נשמע מעניין מאוד.

חבר שלי אמר שיש לו מגבר 2 ערוצים שהוא מוכן לשחרר לי אותו בעלות של 150 שקלים.

תקציב? 1500 נשמע סביר?

פורסם

מה זה מגבר 2 ערוצים? תוכל לקשר אותנו?

את האמת ב1500 ש"ח אתה תקבל "איכות" (בהשוואה למערכת הסטוק) אבל בהכפלת התקציב אתה תקבל הנאה מרובה פי כמה וכמה. בתקציב 1500 אתה יכול לקנות 6X9 שיספקו עוצמה ואיכות, אבל ב3000 אתה כבר יכול להשתדרג לקומפוננטים וסאבוופר.

JL Audio

פורסם

את האמת אם אתה אומר לי שאני יכול להשיג תוצאה מאוד איכותית ללא סאב זה נשמע מעניין מאוד.

חבר שלי אמר שיש לו מגבר 2 ערוצים שהוא מוכן לשחרר לי אותו בעלות של 150 שקלים.

תקציב? 1500 נשמע סביר?

אשמח להמשיך לעניין אותך.

לפני שאתה רץ לשחרר לחבר שלך משהו שתקוע לו :) חכה רגע,

תשאל את החבר באיזה דגם מדובר ומשם נראה לאן ממשיכים.

טל

פורסם

בוא נשים בצד את המגבר של חבר שלי.

במידה והוא לא קיים.. מה אתה מציע?

פורסם

יש סטים מצויינים של DLS באזור ה600 (יש פה בפורום ספונסרים שיוכלו לתת לך הצעת מכיר)

ועם הסט נצטרך גם מגבר 2 ערוצים איכותי.

אני הייתי מחפש פה במחלקת יד שניה של הפורום.

ולא לשכוח להשאיר קצת בצד עבור ההתקנה

פורסם

ניגשתי היום לקבל הצעת מחיר עבור שיפור הסאונד ברכב.

מגבר סרוון ווגה 4 יציאות

הוא רוצה להחליף את הרמקולים ברכב עם רמקולים וטוויטרים.

סאב

חייוט

עבודה

סך הכל 2800, הוא ציין שהוא יכניס בחינם מנחתים מאחורי הרמקולים שלא יהיה בעיה של רעידות בדלת.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...