Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מובן מההודעה הקודמת, הדגמים של החלקים הם שחסרים.

הוא לא היה מוכן לרשום לי את ההצעה על דף ואת המודלים של החלקים.

לא מובן לי למה... את האמת המקום די ידוע בשיפורי סאונד.

תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגמים ומה לעשות?

פורסם
ניגשתי היום לקבל הצעת מחיר עבור שיפור הסאונד ברכב.

מגבר סרוון ווגה 4 יציאות

הוא רוצה להחליף את הרמקולים ברכב עם רמקולים וטוויטרים.

סאב

חייוט

עבודה

סך הכל 2800, הוא ציין שהוא יכניס בחינם מנחתים מאחורי הרמקולים שלא יהיה בעיה של רעידות בדלת.

מה אתם אומרים?

לא ברור לי מה הקשר בין המנחת להפחתת הרעידות בדלת, או שאתה לא הבנת את המתקין בכלל או שהוא קלט שאתה לא בקיא בחומר וניסה לסבן אותך.

יותר מסריח זה למה הוא לא מוכן לרשום את הדגמים על הנייר, וסלח לי אבל זה מקביל לקניית חתול בשק.

בכל מקרה בלי שום קשר מוצרי סרווין וגה (רובם לפחות) הם נחלת העבר ויש אופציות אחרות הרבה יותר טובות.

דעתי היא שאם אתה לא מתכוון להחליף את הרדיו דיסק המקורי לאחד טוב של אחת החברות המוכרות אין טעם בהשקעה במערכת מושקעת ומוגברת, עדיף לקנות סט קדמי + 6*9 למגש האחורי של אחת החברות המוכרות ולהגבירם דרך הרדיו דיסק המקורי.

האופציה של לחבר מגברים + סט וסאב דרך מנחת על הרדיו דיסק המקורי פשוט לא שווה את ההשקעה.

פורסם
לא ברור לי מה הקשר בין המנחת להפחתת הרעידות בדלת, או שאתה לא הבנת את המתקין בכלל או שהוא קלט שאתה לא בקיא בחומר וניסה לסבן אותך.

יותר מסריח זה למה הוא לא מוכן לרשום את הדגמים על הנייר, וסלח לי אבל זה מקביל לקניית חתול בשק.

בכל מקרה בלי שום קשר מוצרי סרווין וגה (רובם לפחות) הם נחלת העבר ויש אופציות אחרות הרבה יותר טובות.

דעתי היא שאם אתה לא מתכוון להחליף את הרדיו דיסק המקורי לאחד טוב של אחת החברות המוכרות אין טעם בהשקעה במערכת מושקעת ומוגברת, עדיף לקנות סט קדמי + 6*9 למגש האחורי של אחת החברות המוכרות ולהגבירם דרך הרדיו דיסק המקורי.

האופציה של לחבר מגברים + סט וסאב דרך מנחת על הרדיו דיסק המקורי פשוט לא שווה את ההשקעה.

את האמת חשבתי להחליף את הרדיו דיסק המקורי של הרכב מאחר ואין לו יצאת USB וAUX וזה משגע אותי.

אבל לכרגע מהם האופציות שלי בהנחה ואני נשאר עם הרדיו דיסק המקורי? תוכל להמליץ לי על דגמים ככה שאוכל להתחיל לחפש יד שניה וחדש.

תודה.

פורסם

לדעתי תתחיל לאט לאט , מטריף אותך הרדיו דיסק תחליף אותו למשהו טוב (שיכול להתחבר בעתיד למגבר, שיש לו USB/AUX או אם יש לך אייפון,אז מכשיר שיתמשק מולו), באותה הנשימה אתה יכול גם להוסיף מגבר (עדיף 4 יציאות, ורצוי מיד 2, ככה תקבל מוצר איכותי פי כמה באותו המחיר של חדש )

בעתיד אם תרצה תוכל להוסיף סאב בקלות , כל הסיפור יעלה בסביבות ה 2000 1500- אם תשתמש בכסף בתבונה (מגבר ו HU מיד 2 , כבלים והתקנה תוכל לסגור ב 1500 (בלחץ),

SCANSPEAK

פורסם

הבעיה היא שבסוזוקי סוויפט זה רדיו דיוסק מובנה. מאיפה אני יכול להשיג פנל מיוחד שיכסה רדיו דיסק לא מקורי לרכב הזה?

פורסם

500 שקל? באי-ביי אנגליה זה עולה 16 פאונד: http://www.ebay.co.uk/itm/Suzuki-Swift-stereo-radio-Facia-Fascia-adapter-panel-plate-trim-CD-surround-/130570844238?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e66a0f84e#ht_1318wt_1017

צריך רק למצוא מוכר ששולח לארץ או לשלוח הודעה למוכר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בטוח שתמצא בקלות. חפש באי ביי suzuki swift radio ותגיע למוכרים נוספים.

מתאם שמחליף רדיו מקורי נקרא fascia או facia.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצאתי כמה אתרים שמוכרים את המתאם הזה ואצור איתם קשר.

עדכון:

מצאתי ערכה שעלתה כולל משלוח ב 20 פאונד. אעדכן שהיא תגיע..

עזרא.

• תוכן חדש...