Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול סוף סוף קיבלתי את הפאביה החדשה מהסוכנות.

לאחר אינסוף בירורים על עלויות ביטוח - החלטתי ללכת על הצעה של 5000שח ללא דרישת מיגון כלל (הרכב מגיע עם אימובילייזר)

לכל נהג מעל גיל 30. יש לי אישור העדר תביעות רק לשנה ו-8 חודשים אחרונים.

מאחר והפאביה הוא רכב גניב ביותר:

האם זה מסוכן להשאיר את האוטו ללא מיגון?

אם כן, בהינתן שחברת הביטוח לא דורשת מיגון - איזה מיגון כדאי בכל זאת לעשות על מנת להפחית את הסיכון?

פורסם

תבדוק האם ההצעה הזאת באמת טובה.

אישית, אני לא הייתי מתקין שום דבר שלא חובה ע"י הביטוח. שונא שמשחקים לי ברכב ומגדילים סיכוי לכשלים.

חוץ מזה, בשביל מה יש ביטוח...?

תתחדש!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מערכת איתור לא הייתי שם בשום מקרה.

קודנית הייתי שם רק אם אני גר בבית פרטי ופוחד שיעשו לי "דאבל". אם אתה גר בדירה בבית משותף אז זה מיותר.

כספת למחשב תיאורטית אפשר לשים. אבל עד שהגנבים גילו שיש כספת אז כבר פרצו לך לאוטו ופתחו מכסה מנוע, יכול להיות שבשלב הזה עדיף כבר שיקחו את האוטו וזהו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חבר רכש גולף 1.2 TSI וגם ממנו לא דרשו שום אמצעי מיגון.

כנראה שהגיעו למסקנה שכל המיגונים הללו שווים ל...ת וויתרו עליהם, בידיעה שהם מהווים 3 דקות עיקוב מקסימום עבור גנב מיקצועי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם הרכב מבוטח בביטוח מקיף, אין טעם להשקיע מחשבה על כך אפילו.

באם הוא יגנב, זו בעיה של הביטוח לא שלך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם 5000 זה חובה ומקיף ביחד, בלי דרישת מיגון, הרי זה מצויין.

אם הם רוצים 5000 רק מקיף אז זו הצעה נוראית, ועדיף שתצטרף לשאר הפאביונרים שמשלמים כ3000~ למקיף בגלל הנחות מיגון כאלו ואחרות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במידה וזה רק על מקיף - על יטי אני משלם פחות (בטוטאל כמובן) - ואני עם מיגון (למרות שהביטוח לא דורש מיגון כל שהוא).

הפאביה אומנם גניבה, אבל צריך לדעת דרך מי לבטח. יש לא מעט סוכנים (כולל "אלייד" - של צ'מפיון) שנוטים להקריץ עלויות ביטוח מוגזמות ללא הכרה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אפרופו אלייד, אני את ההצעה הכי טובה קיבלתי דווקא דרכם, מעבר לזה שמוסכי ההסדר שלהם זה מוסכי צ'מפיון והם מתחייבים בשלושת השנים הראשונות לטפל אך ורק בחלקים מקוריים.

בונוס די נחמד אם תשאל אותי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במידה ואין לך עבר תעבורתי, 5000 לגילי 30+ זו הצעה גרועה.

תבצע סקר שוק טוב יותר לפני החתימה.

מאחותי אז בת 27 דרשו על פאביה TSI כ3600 חובה+מקיף אבל עם צורך בקודנית.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

איזה חברת ביטוח:?:

אני מושך את הפאביה שלי יום שני מהסוכנות, כל חברה רוצה עלוקה וכספת, עלוקה אני ישים אין בעיה, אבל כספת זה כבר בעייתי (אמרו לי שזה יכול לחמם יתר על המידה את מחשב הרכב ובימים חמים לשרוף אותו.)

אני לא מת בכלל על כל ההתקנות שיש בארץ, חוץ מדיבורית BT (שאני מתקין בסלקום) ועלוקה אני לא מתכוון לשים עליו שום דבר.

תודה.

פורסם

מציע לך לבדוק בהראל. קבלתי שם הצעה מעולה על רכב חדש אבל עם דרישות מיגון (קודן או איתוראן).

במנורה מבטחים דרך קבוצת מנורה "דן מור" (חפש בגוגל יש להם אתר) , אפשר לקבל הצעה זולה ב200 שח ממה שמבקשים בWOBI לאותו הביטוח של מנורה. הם לא מבקשים מיגון כלל.

החלטתי גם אני לא לשבור את הראש לגבי מיגון, מה שיבקשו נשים. שנה הבאה יגמר לי החינם על האיתוראן, ואז נראה מה נעשה

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
חבר רכש גולף 1.2 TSI וגם ממנו לא דרשו שום אמצעי מיגון.

כנראה שהגיעו למסקנה שכל המיגונים הללו שווים ל...ת וויתרו עליהם, בידיעה שהם מהווים 3 דקות עיקוב מקסימום עבור גנב מיקצועי.

צודק,קודנית ראיתי איך מנטרלים בכמה דקות,חשמלאי רכב,לפני כמה זמן היה פה מישהו בעל איתרון,שהחברה לא הצליחה לגלות איפה הרכב כי כניראה טיפלו במערכת.

אני אומר שאם רוצים לגנוב אז יגנבו,עדיף שיתעסקו פחות עם מערכת החשמל ברכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...