Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין בחוות דעת על שברולט אופטרה 5 דלתות ls plus .

אני מעוניין ברכב שיביא אותי לבסיס ויקח אותי לעבודה. רציתי לדעת אם זה רכב אמין,לא עושה יותר מידי בעיות, צריכת דלק,

ראיתי שהוא עושה 11 שניות ל100 זה נראה לי מצויין למה אני עדיין לא ווין דיזל שמחפש אוטו של 3 שניות :)

אשמח לתגובות תודה ושבת שלום לכולם

יש עוד 3 רכבים שחיפשתי ולא מצאתי רכבים במצב טוב 1. פונטו ספייס כל הפונטו שראיתי כולם היו מצב על הפנים

2. פיגו 206 ידני

3. יונדאי אקסנט לכולם המנוע עמד למות

פורסם

אם אתה מחפש רכב שיביא אותך ממקום למקום אז יונדאי אקסנט היא הבחירה הנכונה עבורך.

את האופטרה תשאיר בבקשה לאנשים שלו שאלו בפורומים באינטרנט איזה רכב כדאי להם לקנות. הרכב הזה נדון כבר עשרות ומאות פעמים בעבר בפורום והוא לא מומלץ לרכישה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האופטרה תציג אמינות טובה רק אם היא טופלה כראוי. אם לא מטפלים בה בזמן היא עלולה לגרום להרבה צרות שיגרמו לכיס שלך לבכות שטרות. בכללי זהו רכב סביר. נועד להיות רכב בסיסי והוא די טוב במשימה. נוחות הנסיעה טובה, תאוצה סבירה (רק חבל שההילוכים ומהלך הדוושה ארוכים, מה שמקנה לה הרגשה של רכב כבד ועצל מעט), חלקי חילוף, טיפולים וביטוחים זולים יחסית, צריכת דלק גבוהה, איכות חומרים סבירה והרכבה לא טובה כל כך בדשבורד (הרבה קרקושים בנסיעה...). בסך הכל רכב נחמד (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שנותן תמורה נחמדה לכסף (רק!!!!) כל עוד הוא מטופל כראוי.

לדעתי בתור צעיר ה206 יכולה להיות אופציה טובה. במיוחד בגיר הידני. הביצועים טובים, האחזקה זולה, נוחה, מהנה לנהיגה, צריכת דלק טובה יחסית והרגשה של רכב קצת מודרני. אם אתה הולך על ה206 בדוק טוב היסטוריית טיפולים ותחפש רק ידני. הגיר האוטומטי לא נעים, מסרס לחלוטין את כוח המנוע ולא אמין כל כך.

פורסם

מה התקציב שלך ? לא צריך לקנות רכב,שהמנוע שלו עומד למות.. יש גם כאלו במצב טוב יותר.

את האופטרה אני מציע לך להוריד מהפרק (לא חסכונית בדלק) ובנוסף זה סוג של דייהו עם סמל-שקר שברולט (המוניטין ברצפה).

אקסנט היא אופציה מעניינת,אך אם אתה יכול להתנייד בגיר ידני הייתי מחפש 206 שמורה-רכב כזה לא יאכזב אם הוא תוחזק כהלכה.

רצוי להתרחק מהגיר האוטומטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני עם אותם הדרישות, מחזיק 206 XS. ידנית.

פאן, אמינות, צריכת דלק טובה (יחסית לכח שאתה מקבל ממנה, 110 כ"ס).

ממליץ.

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...