Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך יש איביזה? זה באמת כול כך משנה שיש ריקול? מי שצריך לבצע אותו קיבל הודעה,זה מה שחשוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לך יש איביזה? זה באמת כול כך משנה שיש ריקול? מי שצריך לבצע אותו קיבל הודעה,זה מה שחשוב.

הפורום הוא מקום נהדר ללמוד על מה שקורה בשטח/החיים האמיתיים עם רכבים. בהעדר מקורות מידע על כל מה שקשור לתחזוקה, אמינות, בוודאי לאורך זמן, המקור הטוב ביותר הוא הפורום. בעיני יש סוג של טעם לפגם להגיע הנה ולספר בשבחו של רכבך ולהסתיר פגמים. במקרה הזה במיוחד, כי באמת זה נראה כמו משהו שולי, אבל עם עניין מסויים לציבור (בעלי האיבזות).

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
גם אני קיבלתי וכבר טיפלתי ..

ריקול מטופש הם פשוט מסדרים משהו קטן בידית שבלעדיו יש סיכוי שעם הרגל השמאלית תפתחו בטעות את המכסה מנוע . אבל על הדרך עשו לי עדכון גירסה שפתר לי כמה בעיות אז הכניסה למוסך לא היתה לחינם :-o

אמרו לך לבד שיש עדכון גירסה או שביקשת שיבדקו?

פורסם

לכאלה דברים גם יש אתרי חדשות,חוץ מזה הריקול לא באמת תיקן פגם קיים שהיו מקרים והמכסה נפתח.

להרבה דגמים היו ריקולים,זה לא פגמים אשר צריכים לפגוע בהחלטת הצרכן באם לקנות את הרכב או לא. לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי אפשר לעשות שירשור קבוע לריקולים.

ההתרגשות מנושא זה מיותרת/מוגזמת בד"כ.

אמנם במקרה זה מדובר באחת מחביבות הפורום, אבל גם כאן, לדעתי הריקול אינו משנה את אטרקטיביות המכונית.

להרבה דגמים היו ריקולים,זה לא פגמים אשר צריכים לפגוע בהחלטת הצרכן באם לקנות את הרכב או לא. לדעתי.

בגדול, אתה חוזר על מה שאמרתי.

אבל היה נחמד אילו הפורום היה זוכה להיות המקום הראשון למידע. מה גם שלדעתי זה מכבד את המדווח ככזה שמשתף בכל מידע.

ומכיוון שלדעתי ריקולים הם עניין של שגרה, הייתי מקדיש לכך שירשור קבוע.

פורסם

גם אני חושב שעדיף ללכת על בטוח ואם יש סיכוי קטן שבקטנים אז טוב שסיאט לקחו אחריות ומנעו תאונה שיכלה להפוך לנזק תדמיתי מטורף. חבל רק שטויוטה לא חשבו לפרסם את הריקול על דוושת הגז של הקורולה לפני שהמשפחה האומללה נספתה בארה"ב.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
אמרו לך לבד שיש עדכון גירסה או שביקשת שיבדקו?

ביקשתי לבדוק- הרכב היה מגמגם בבוקר בהתחלת נסיעה ויצא לי לקרוא על דגמי פולו עם אותה הבעיה שהסתדרה אחרי עדכון.

במוסך ביקשו ממני להשאיר את האוטו לבדיקה כדי שיוכלו לחוות את הבעיה אבל לא הסכמתי והתעקשתי שיבדקו אם קיים עדכון ובאמת שהיה קיים עדכון שפתר את הבעיה.

הניסיון שלי עם צמפיון קצר אבל לא נעים ואני יכול להעיד שרק אם תבואו מוכנים ותעלו השערות שמראות ידע והבנה התקלה תטופל כי אם לא הם פשוט מנסים לחפף כל דבר!

היו לי דפיקות בגלגלים מדי פעם בנסיעה אחורה והתברר משיטוט ברשת שגם לפולו וגם לאיביזה היו מספר רב של רכבים שהחליפו מייסבים שמשם מגיע הרעש וזאת היתה הבעיה , בנוסף בעלי הרכבים סיפרו שצמפיון התעקשו לשמוע את הרעש ורק אז להחליף הבעיה שהרעש לא קבוע..ולא תמיד ניתן לשמוע אותו מה שאומר הלוך חזור למוסך עד שישמעו.

אצלי זה עבר למזלי חלק יותר וחוץ מזה שהלך לי יום שלם במוסך הם דאגו להחליף כל מה שביקשתי והבעיה הסתדרה

בנוגע לריקול אתם צודקים שחבל שלא דאגתי לעדכן פאדיחה שלי.

בכל מקרה אני ממליץ לכל רכב שנכנס לטיפול לשבת על הראש של האחראי ולדאוג שיבדוק לריקולים או עדכוני תוכנה כי הם ממש מפחדים מהמחשב ומשתדלים לא לגעת בו

אני בטוח שיש מוסכים יוצאי דופן אני פשוט עוד לא מצאתי אותם :-)

פורסם

בכל מקרה אני ממליץ לכל רכב שנכנס לטיפול לשבת על הראש של האחראי ולדאוג שיבדוק לריקולים או עדכוני תוכנה כי הם ממש מפחדים מהמחשב ומשתדלים לא לגעת בו

סחטיין!

פורסם
ביקשתי לבדוק- הרכב היה מגמגם בבוקר בהתחלת נסיעה ויצא לי לקרוא על דגמי פולו עם אותה הבעיה שהסתדרה אחרי עדכון.

במוסך ביקשו ממני להשאיר את האוטו לבדיקה כדי שיוכלו לחוות את הבעיה אבל לא הסכמתי והתעקשתי שיבדקו אם קיים עדכון ובאמת שהיה קיים עדכון שפתר את הבעיה.

הניסיון שלי עם צמפיון קצר אבל לא נעים ואני יכול להעיד שרק אם תבואו מוכנים ותעלו השערות שמראות ידע והבנה התקלה תטופל כי אם לא הם פשוט מנסים לחפף כל דבר!

היו לי דפיקות בגלגלים מדי פעם בנסיעה אחורה והתברר משיטוט ברשת שגם לפולו וגם לאיביזה היו מספר רב של רכבים שהחליפו מייסבים שמשם מגיע הרעש וזאת היתה הבעיה , בנוסף בעלי הרכבים סיפרו שצמפיון התעקשו לשמוע את הרעש ורק אז להחליף הבעיה שהרעש לא קבוע..ולא תמיד ניתן לשמוע אותו מה שאומר הלוך חזור למוסך עד שישמעו.

אצלי זה עבר למזלי חלק יותר וחוץ מזה שהלך לי יום שלם במוסך הם דאגו להחליף כל מה שביקשתי והבעיה הסתדרה

איזה דגם האיביזה שלך?

פורסם

באיזה מוסך טיפלת?

פורסם

יש לי איביזה רפרנס שקניתי כמעט לפני 3 חודשים ועדיין לא קבלתי את ההזמנה הזאת לתיקון

כדאי שאני אתקשר ואקבע מועד

פורסם

כנל , קניתי את הרכב לפני חודשיים בערך,את הטיפול עשיתי אצל רון מכיוון שנגמרה האחריות.

צ'מפיון שלחו את המכתב לפי המאגר לקוחות שלהם או לפי משרד הרישוי/תחבורה?

• תוכן חדש...