Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי אפשר לעשות שירשור קבוע לריקולים.

ההתרגשות מנושא זה מיותרת/מוגזמת בד"כ.

אמנם במקרה זה מדובר באחת מחביבות הפורום, אבל גם כאן, לדעתי הריקול אינו משנה את אטרקטיביות המכונית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לדעתי אפשר לעשות שירשור קבוע לריקולים.

ההתרגשות מנושא זה מיותרת/מוגזמת בד"כ.

אמנם במקרה זה מדובר באחת מחביבות הפורום, אבל גם כאן, לדעתי הריקול אינו משנה את אטרקטיביות המכונית.

אבל מצד שני אם זה לא היה סיאט איבזה , היה פה הרבה יותר תגובות מאשר 2

פורסם
אבל מצד שני אם זה לא היה סיאט איבזה , היה פה הרבה יותר תגובות מאשר 2

עד עכשיו לא שמענו פעם אחת על מכסה מנוע שניפתח,כך שניראה שזאת לא תופעה מוכרת,לצערי זה קצת נהיה נפוץ,אבל טוב שהיצרן לא מפחד להודיע על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קיבלתי את מכתב הריקול וגם הלכתי למוסך שיטפלו בזה, לפי מה שהבנתי זה משהו תאורתי שהגרמנים חשבו שייקרה במהלך השנים מכייוון שחתיכת גומי מסוימת במנגנון קטנה בכמה מ"מ מהצריך.. תאמת נשמע מונפץ ויש מצב שהבחור לא היה לו מושג.

הוא אמר שבסך הכל מחליפים חתיכה קטנה במנגנון וזה כלום.

Alfa Romeo Mito QV

פורסם

גם אני קיבלתי וכבר טיפלתי ..

ריקול מטופש הם פשוט מסדרים משהו קטן בידית שבלעדיו יש סיכוי שעם הרגל השמאלית תפתחו בטעות את המכסה מנוע . אבל על הדרך עשו לי עדכון גירסה שפתר לי כמה בעיות אז הכניסה למוסך לא היתה לחינם :-o

פורסם

ריקול מטופש הם פשוט מסדרים משהו קטן בידית שבלעדיו יש סיכוי שעם הרגל השמאלית תפתחו בטעות את המכסה מנוע . אבל על הדרך עשו לי עדכון גירסה שפתר לי כמה בעיות אז הכניסה למוסך לא היתה לחינם :-o

מטופש אבל זה כסת"ח אחד גדול למנוע אסונות!

פורסם

אני חושב שכל הכבוד לחברה שממשיכה לבדוק בטיחותית את הרכבים שלה גם לאחר שמאות אלפי (ואולי יותר אנשים) כבר רכשו את הרכבים ונוסעים עליהם שנים. מספיק שלמישהו אחד היה קורה אסון (בסגנון לקסוס) שהיה דופק את המוניטין של החברה למשך שנים ועל כן טוב שהם עומדים מאחורי האחריות הכבדה שיש להם על חיי אנשים ולא מתנערים ממנה כי כבר הרכבים נרכשו ועכשיו אפשר לנוח על זרי הדפנה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מה קרה בלקסוס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שמישהו כתב לפני, למרות שזה משהו מאוד מינורי עם סיכוי כמעט אפסי שיקרה, היצרן העדיף ללכת "על בטוח". רק החודש התפרסם שחברת וולוו נקנסה (נדמה לי שזה היה בארה"ב) בסכום גבוה מאוד של כמה מליונים בגלל שניסתה למנוע ריקול (קריאה לתיקון) והסתפקה בקריאה לשרות על תקלה באחד הדגמים. יצרנים כיום מעדיפים על כל שטות להיות מכוסים ואולי טוב שכך ולפעמים כל הבדיקות שעושים במהלך פתוח המכונית לא יעילים כמו מבחן התוצאה באמת על הכביש של אלפי מכוניות שנוסעות ואם מתגלת תקלה או עלולה להיווצר אחת כזאת, עדיף שהיצרן יתקן את זה מאשר ינסה להסתיר כמו שכמה יצרנים ניסו לעשות בעבר ואנשים שילמו על כך בחייהם.

פורסם

מעניין איך הם מתכוונים לזמן לריקול את כל עשרות או אפילו מאות האיביזות שעברו לרשות הפלסטינאית בתקופה האחרונה...

קקטוסולר ידנית

פורסם
אני קיבלתי את מכתב הריקול וגם הלכתי למוסך שיטפלו בזה, לפי מה שהבנתי זה משהו תאורתי שהגרמנים חשבו שייקרה במהלך השנים מכייוון שחתיכת גומי מסוימת במנגנון קטנה בכמה מ"מ מהצריך.. תאמת נשמע מונפץ ויש מצב שהבחור לא היה לו מושג.

הוא אמר שבסך הכל מחליפים חתיכה קטנה במנגנון וזה כלום.

אני חושב שכל הכבוד לחברה שממשיכה לבדוק בטיחותית את הרכבים שלה גם לאחר שמאות אלפי (ואולי יותר אנשים) כבר רכשו את הרכבים ונוסעים עליהם שנים. מספיק שלמישהו אחד היה קורה אסון (בסגנון לקסוס) שהיה דופק את המוניטין של החברה למשך שנים ועל כן טוב שהם עומדים מאחורי האחריות הכבדה שיש להם על חיי אנשים ולא מתנערים ממנה כי כבר הרכבים נרכשו ועכשיו אפשר לנוח על זרי הדפנה.

וואלה, זה ממש מעניין שאף אחד מכם, ואתם כותבים כאן המון, טרח לעדכן בפורום והיה צריך לחכות לכתבה.

גם הלשון הממזערת את הנזק ממש מצופה. ברור שהצדקת התנהלות היצרן ככזה שמתייחס ברצינות ראויה, רלוונטית רק למקרה זה.

ושוב אני חוזר להודעתי הראשונה - כמו במליון ריקולים אחרים, הסיבה להתרגשות, מוגזמת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...