Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני מפסיד בגלל שהרכב יצא לכביש ב 30.7 ולא בתחילת החודש הבא 1.8

eran1677
שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן .. :wave:

אשמח אם תעזרו לי.

רכשתי רכב ניסן גוק אסנטה ספורט 2012

אני מקבל את הרכב ב-30.7.2012 שזה סוף החודש

ואז יוצא שאני לא נהגתי ברכב אבל זה נחשב לי מחירון עלייה לכביש של יולי ולא למשל אוגוסט

האם אני מפסיד כביכול חודש במחירון ?

האם להתעקש לקבל את הרכב באוגוסט?

תודה רבה.

eran1677

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי ידיעתי תאריך העליה לכביש הוא תאריך השחרור מהמכס ולא התאריך בו אתה מקבל את הרכב בפועל מהסוכנות, גם אם תקבל אותו בתאריך 30/07/2012 תראה ברישיון הרכב שתאריך העלייה לכביש הוא בערך כעשרה ימים לפני הנ״ל.

כדי שתאריך העליה לכביש יהיה באוגוסט, השחרור מהמכס צריך להיות באוגוסט וזה אומר שתקבל את הרכב בפועל בערך באמצע אוגוסט.

ממילא זה לא רלבנטי כי סביר להניח שהרכב כבר שוחרר מהמכס ולא ניתן לעכב זאת יותר.

לכל חודש עלייה לכביש יש תוספת מחיר כשהרכב יהיה משומש. לחודש אחד ההבדל שולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שהמחירון הוא לפי שנת יצור לחודש ינואר. לכל חודש נוסף מוסיפים סכום או אחוז מסוים, כמפורט באותו מחירון. המחירונים הממחושבים כבר משקללים את המחיר לאחר שאתה מזין חודש עלייה לכביש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שהמחירון הוא לפי שנת יצור לחודש ינואר. לכל חודש נוסף מוסיפים סכום או אחוז מסוים, כמפורט באותו מחירון. המחירונים הממחושבים כבר משקללים את המחיר לאחר שאתה מזין חודש עלייה לכביש

היחידים שמוסיפים במחירון על חודשי עליה לכביש הן חברות הביטוח שמשפות אותך במקרה של אובדן מלא על בסיס מחירון לוי יצחק.

בפועל, אף אחד לא מתייחס לזה, סתם פיקציה.

לדוגמא, רכשתי לאחרונה רכב שעלה לכביש בדצמבר-2008.

המחירון שלו (לפני שקלול חודשי עליה) היה ~150K ש"ח, אני שילמתי עליו 101K ש"ח.. :roll:

אני לא מכיר, אף לא דוגמא אחת, של מישהו שהצליח למכור במחיר מחירון ועוד משוקלל כולל חודשי עליה לכביש, תוספות ועוד שטויות נוספות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...