Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להעביר מקרר?

renaultfreek
שימו לב! השרשור הזה בן 4161 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חמותי בנתה מטבח חדש, והמקרר שהיה לה בן שנה, אבל היא קיבלה מחיר טוב על מטבח קומפלט אם מכשירי חשמל, עכשיו אנחנו קיבלנו את המקרר, והבעיה שלי איך להעביר את המקרר אלי, רכב יש לי, לצערי רק סטיישן, קראתי בהרבה מקומות שלא כדאי להשכיב את המקרר, האם נסיעה של שעה באמת תהרוס אותו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך חבר עם טנדר, אז כניראה זה פתרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני העברתי את המקרר שלי כמה פעמים במצב שוכב ברכב, כול פעם התמדתי לכבות אותו 24 שעות לפני ולהמתין 24 שעות אחרי.

עד עכשיו הוא עבר 5 פעם בהצלחה.

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסית לבדוק את העלות של השכרת טנדר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק נ. כתב על זה לא מזמן, אני לא מצליח למצוא את השרשור. בכל אופן, לא אמורה לנחות בעיה וזה לא תלוי במזל, רק בהמתנה אחרי ההעברה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון לזה?

זה לא מיתוס, מקררים מובילים בעמידה.

בעיקרון - אם המקרר הובל שלא בעמידה (לא רצוי) אז צריך לתת לו מספיק זמן בשביל שהשמן יחזור לעוקת המדחס. יש האומרים שעתיים ויש הטוענים שעדיף לחכות יום.

איציק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהיה בריא איזה חמה נהדרת יש לך. כאשר גיסי פונה לאימו שיושבת טוב על כסף ומבקש הלוואה קטנה כי דפקו להם את האוטו וכיוצא בזה אמא שלו עונה לו "תפלל לקדוש ברוך הוא שישלח לך כסף".

זקנה מסריחה. הנכד בן השנתיים שלה היה בבית חולים לניתוח והיא אפילו לא התקשה לשאול מה שלומו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יותר פשוט להזמין שירות הובלה? יעלה בטח אותו דבר כמו השכרת טנדר.

אתה יכול לתאם איתם שתוך כדי העברת סחורה של מישהו הם על הדרך יעמיסו את המקרר שלך, יצא גם יותר זול.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...