Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום אני מחפש לשמוע חוות דעת על האוטו סיטרואן קסרה . איך צריכת הדלק ? . האם האוטו מפגין אמינות ? האם האוטו מהנה לנהיגה.

פורסם

נהגתי על קסארה במשך 8 שנים.

מבחינת האמינות, אז בגדול לא היו בעיות מכאניות משמעותיות.

תמיד טיפלתי בזמן ולא חסכתי על חלקים מקוריים, והמצב המכאני של הרכב היה תמיד טוב.

לא נזקקתי לגרר או משהו כזה אף פעם.

יחד עם זאת, הייתה בעיה כרונית ומעצבנת מאד שחזרה על עצמה במשך כל התקופה שהרכב היה אצלי.

כל גשם הכניס מים בכמויות לפנסים האחוריים. כמובן שהמגעים היו נרקבים, והפנס היה מפסיק לעבוד.

כל עוד הרכב היה באחריות, אז החליפו לי פנסים כל פעם. אבל כשהאחריות נגמרה, התחלתי לאכול חרא עם הסיפור הזה.

כמעט כל טסט היו מכשילים אותי על בעיות בפנסים האחוריים בגלל המגעים הרקובים מהמים.

בשלב מסוים, גם המוסכים הפסיקו להחזיק מלאי של פנסים, וגם בפירוקיות לא היה.

בנס מצאו לי את הפנס האחרון במלאי.

לגבי נוחות נסיעה - מבחינה זו מאד אהבתי את הרכב, המושבים היו ממש נוחים,

והמתלים גם היו מאד מוצלחים. יש הרבה ביקורת על התיבה האוטומטית של הרכב,

אבל עבורי התיבה הזו הייתה בסדר גמור.

לגבי צריכת דלק - אני זוכר שבנסיעה עירונית, הטנק היה מספיק לי בעקביות ל 400 ק"מ.

תעשה את החשבון בעצמך כמה זה יוצא.

פורסם

לא זכור לי שהייתה אי פעם בעיית מלאי של חלקים לקסארה. לפני 5 שנים קניתי אחת כזו, עם כל מיני חלקים שבורים בפנים וכו' וכו'...לקח בערך 2-3 סיבובי פירוקיות כדי להשיג את כל החלקים החסרים\שבורים.

לגבי בעיית הפנסים - לא נתקלתי אישית בדבר כזה, אני מניח שאצלך היה רכב עם בעיה כלשהיא, אולי תאונה בעברו. סביר להניח שקצת סיליקון היה פותר את הבעיה.

פורסם
לא זכור לי שהייתה אי פעם בעיית מלאי של חלקים לקסארה. לפני 5 שנים קניתי אחת כזו, עם כל מיני חלקים שבורים בפנים וכו' וכו'...לקח בערך 2-3 סיבובי פירוקיות כדי להשיג את כל החלקים החסרים\שבורים.

לגבי בעיית הפנסים - לא נתקלתי אישית בדבר כזה, אני מניח שאצלך היה רכב עם בעיה כלשהיא, אולי תאונה בעברו. סביר להניח שקצת סיליקון היה פותר את הבעיה.

קניתי את הרכב חדש מהיבואן...

מה לא ניסו עם הפנסים - סיליקון, חורים בפנס על מנת שהמים יישפכו החוצה, שום דבר לא עזר.

במהלך האחריות החליפו לי את הפנסים האחוריים 3 פעמים...

גם הבנתי ממנהל העבודה במוסך המורשה, שיש את הבעיה הזו בהרבה קסארות.

לגבי מלאי חלפים, פנסים אחוריים לא היה במלאי בארץ, והאופציה היחידה הייתה להזמין מצרפת.

את האחרון שהיה רשום במלאי מצאו לי בפירוקיה.

גם הסבירו לי שבגלל שעברו 7 שנים מאז שנמכר הדגם היבואן לא מחוייב להחזיק מלאי חלפים.

פורסם

מנסיון של שנתיים עם הרכב

יתרונות:

נוח מאוד, אחיזה מעולה על הכביש.

מחיר רכישה מגוחך לעומת זה שאתה מקבל רכב מאובזר יחסית ושמרגיש "רכב" לעומת כול מיני פחונים שאתה יכול לקנות באותו מחיר.

חסרונות:

גיר אוטומטי ברוב הדגמים מסוג AL4 שהוא גיר דרעק מבחינת תפעול, ועם אמינות לוקה בחסר.

פלסטיקה הכי מחורבנת שראיתי אי פעם ברכב. נשברת בלי הפסקה.

רגיש לטיפולים שהם לא לפי הספר, ומאוד נדיר למצוא רכב בגילאים כאלה שכן טיפלו בו לפי הספר.

נקודה תחתונה : אם מצאת דגם סופר שמור ,ידני/ תיבת הילוכים אוטומטית ZF, לך על זה. בכול מצב אחר, הייתי מוותר.

פורסם

אגב שכחתי לציין כמה פרטים אני בן 18, הרכב ישמש אותי עד הגיוס (במרץ) אני עוד לא יודע אם אני ימכור אותו אחרי הגיוס או לא. האם האוטו מתאים לנהג צעיר ?. איך השוק שלו אני יפסיד עלייו הרבה במידה ואני החליט למכור אותו ?. האם 180 ק״מ לרכב משנת 2003 זה הרבה ?

פורסם
קניתי את הרכב חדש מהיבואן...

מה לא ניסו עם הפנסים - סיליקון, חורים בפנס על מנת שהמים יישפכו החוצה, שום דבר לא עזר.

במהלך האחריות החליפו לי את הפנסים האחוריים 3 פעמים...

גם הבנתי ממנהל העבודה במוסך המורשה, שיש את הבעיה הזו בהרבה קסארות.

לגבי מלאי חלפים, פנסים אחוריים לא היה במלאי בארץ, והאופציה היחידה הייתה להזמין מצרפת.

את האחרון שהיה רשום במלאי מצאו לי בפירוקיה.

גם הסבירו לי שבגלל שעברו 7 שנים מאז שנמכר הדגם היבואן לא מחוייב להחזיק מלאי חלפים.

שמע, גם כשנשברו לי הפנסים (פעם בגלל ונדליזם ופעם באשמתי) לא הייתה לי בעיה להשיג וזה גם עלה 100 ש"ח לפנס, דבר שמראה לך כמה זה זמין. לא יודע איזה חארטה מכרו לך במוסך :lol:

הסיפור לגבי הנזילות עצמן מאוד מוזר, אני אישית לא נתקלתי בו באף קסארה (ועברו הרבה כאלה במשפחה שלי).

חיפשתי באתר ומצאתי את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2862663

מסתבר שיש איזה כשל שם, אבל איציק נותן פיתרון קל ונוח. כנראה שבמוסך שטיפלת בו העדיפו לחשוב עם הראש בקיר.

• תוכן חדש...