Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

hyundai i30 2012 dvd gps


rambuts
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

הורי הזמינו יונדאי i30 חדשה. בסוכנות אמרו להם שמערכת שמע הכוללת DVD GPS ומצלמה אחורית עולה כ7000 שח.

חיפוש מהיר ברשת העלה אפשרות לקנות מסין

 

(לא הצלחתי לפרסם קישור כי אני חדש בפורום .. גוגל - hyundai 2012 i30 dvd תוצאה שלישית אליבאבא)

 

 

לאחר מייל בירור הציעו משלוח לארץ דרך DHL ב362$ כולל IGO8 עם מפות של הארץ ותפריט באנגלית

המוצר לא כולל מצלמת רוורס. השאלות שלי הן :

1. האם יש בעיה להביא מכשיר כזה לארץ בגלל משרד התקשורת או משהו כזה?

2. האם מוצר זה חייב במעמ ומכס ואם כן מה העלות המשוערת של כזה דבר?

3. האם זה רעיון גרוע ועדיף לשלם ליבואן מחיר מבוקש כדי לא להסתבך עם התקנות (איימו עלי שזה יכול לפגוע באחריות אם יהיה קצר חשמלי וכדו)

4. מה שמוזר זה שסוכן המכירות של יונדאי אמר שהמערכת היא לא מקורית גם ככה (מה שמציעים לי) והם מתקינים אותה פה בארץ.

 

תודה על העזרה

rambuts

פורסם

מציע לך לא להתפשר על מכשיר סיני, לא המקורי שמגיע מהחברה ולא כזה שאתה מזמין.

יש בפורום יד שנייה מכשירים שעולים בכמה רמות על המכשירים שציינת ועולים באותו סכום אולי טיפה יותר ולמרות שהם יד שנייה הם ישרדו הרבה אחרי המכשירים הסיניים.

לדוגמא באותו סגמנט, להוריי יש את היונדאי סנטה פה והמכשיר מולטימדיה שם שרד בקושי שנה שנה וחצי, כל הכפתורים הזולים בקושי מתפקדים, גלגלת הווליום לפעמים עובדת לפעמים לא וכשכן עובדת היא עושה מה שבא לה מגבירה או מנמיכה את הווליום לא משנה לאיזה כיוון את מסובב.

תוכנת הניווט נעלמת כל הנעה מחדש וצריך להוציא ולהכניס את כרטיס הזיכרון כל פעם והכי מצחיק שלא רוצים להחליף להם את המכשיר אלא לשלוח לתיקון.

הכי עצוב זה המחירים ההזויים שדורשים על המכשירים זבל האלו בחברות ושאנשים מוכנים לשלם.

פורסם

כל החברות המוכרות יעשו את העבודה, alpine, pioneer, jvc,Kenwood,clarion.

שים לב שלחברת הבת של פיוניר (פרמייר) יש גם דגמים סיניים ככה שאל תתקל באחד זול במיוחד תבדוק את העניין.

×
×
  • תוכן חדש...