Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגולף נראת כמו לאון משעממת והלאון נראת כמו איביזה שמנה.

אולי נאחד את כל שירושי התמונות של הלאון החדשה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הגולף די כעורה מאחור, מקווה שבמציאות תיראה טוב יותר. גם ה- BMW המוזרה לא קשורה לכלום.

ה- 208, לעומת זאת, מהממת. גם הג'ולייטה SW נראית טוב. עידן - יש סיכוי בארץ?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בעצם בקישור השני אפשר לדפדף ולראות 51 תמונות מהתערוכה , כולל מכוניות באמת מאוד מעניינות כמו אופל אדם , רנו קליאו ספורט סקודה ראפיד

אלפא רומיאו ג'וליטה sw וכו'

פורסם

לעניין הגולף, זו לא תמונה, זה פוטושופ משוכלל מאד מהסוג ש'אוטובילד' מפיצים אחת לשבוע (בכל זאת, שבועון)...

תמונות רשמיות יוצגו/ידלפו בקרוב. מה שבטוח, זו עדיין תהיה גולף, כך שאת ההתרגשות כדאי לשמור למכוניות אחרות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אחד הדברים המדהימים בגולף (כמו במקרה של ה-911) הוא שלא משנה אם תציג דגם חדש בלי סמלים או סימני זיהוי - כולם יזהו שזו גולף. ואנשים בעולם קונים גולף בגלל שזו גולף.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לעזאזל הגיעו לדבר הזה:

mark-7-vw-golf1.jpg

העיצוב של הגולף כל הזמן הופך ונהיה מכוער יותר ויותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אהבתי את העיצוב של הלאון,יש לה מראה קרבי יותר,מסקרן אותי איך תיראה הלאון קופרה החדשה.

בכל אופן כשאני אקנה את הרכב הבא שלי יהיה לי הרבה כאב ראש בריא לפי הרכבים שמגיעים אלינו פה לארץ.

רנו החדשה(שכחתי את השם של הדגם שלה אבל אני מתכוון לדגם הספורטיבי)

לאון החדשה(קופרה כמובן)

יש את הסובארו והטויוטה שדומות אחת לשניה גם שכחתי את הדגמים שלהן,אבל אתם יודעים למה אני מתכוון.

בכל מקרה לפי דעתי כמה יצרניות פגעו בול לשוק הישראלי.

רק חבל שהמדינה המגעילה הזאת הורסת לנו את הכבישים עם עוד ועוד מצלמות.

פורסם

אחת הסיבות המרכזיות בשלהן נראים האיורים האלו כמעט תמיד טוב יותר מהגירסה הסופית ( ואני מתייחס ללאון שבקישורים ), היא הקוטר הבלתי אפשרי של הגלגלים. שימו גלגלים כאלו על קורולה והופ, יש לפניכם אקזוטיקה מוטורית מרגשת.

פורסם

הגרמנים החליקו על השכל.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...