Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיו לך מספיק שנים להיות נהג אוטובוס כשיהיו לך ילדים נוספים.

כל עוד יש לך רק שניים אתה עוד יכול להרשות לעצמך רכב קטן יותר. מנסיון, זה עדיף על מיניוואנים אוטובוסיים למיניהם.

תוסיף לך לרשימה גם את הלנצ'יה דלתא.

מעבר לזה שהיא מכונית מצוינת יש לה מרווח עצום מאחור עם מושבים אחוריים שנעים על מסילה ומשענת בעלת אפשרות נטיה לאחור. זה יתרון גדול לחודשים שהקטנטנים יתחילו לגדול והמשענת תפריע להם לרגליים ומצד שני הם יהיו קטנים מידי מכדי להחגר עם כוון הנסיעה.

פורסם

אני מכיר אמהות חד הוריות שמסתדרות גם עם סוזוקי אלטו:). אבל רק לשם ההשוואה (רוחב/אורך מטר) סופרב - 4.84/1.82, אופל זפירה טוררר - 4.66/1.88, פיג'ו 5008 - 4.52/1.83.

אני דווקא חושב שככל שהילדים קטנים יותר, קל יותר עם רכב ייעודי. כאשר הם גדלים וכבר אין צורך בעגלות, מושבים, בוסטרים וכו', אז ניתן להסתדר עם מה שרוצים, אלא כמובן אם מתכננים יותר מ-3 ילדים.

פורסם
אני חושב שקצת נסחפנו, בשביל 2 ילדים אפשר להסתפק במשפחתית סטיישן, אם רוצים יותר אז ג'יפון או משפחתית גדולה שדיי הסכנו שהיא מעניקה יותר, אבל מיניוואן? סופרב או מונדאו יכולות בקלות לספק משפחה קטנה. האמת שאני הסתדרתי גם עם רכבים קטנים יותר כמו אקסנט וגם I30 עם ציוד ל-3 זאטוטים וזוג + עגלה לקטן, זה היה מספיק אבל יכל להיות יותר נוח ואת זה הוא יקבל במשפחתית גדולה אבל מיניוואן זה קצת יותר מדי בשלב הזה לדעתי האישית.

מסכים עם מייק. אין צורך במיניואן.

לאחותי יש תאומים, ואני יכול להגיד לך שפוקוס אמנם לא מתאימה למשימה, אבל אפילו אוקטביה (ויש לך שם את ה- 1.8T הלא רע בכלל) תהיה מעל ומעבר. כך גם הרנו מגאן פלואנס, אף שאני מבין שיש לך רתיעה מצרפתיות. בין הבחירות שאתה הצבת, אני הייתי הולך על האוונסיס. אני לא יודע למה, אבל היא פשוט מוצאת חן בעיני הרבה יותר מהמונדאו או הסופרב המגודלות. להערכתי, תא המטען של הג'ולייטה לא רלבנטי, ואני מסכים שהיא יקרה מידי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי הולך על ג'יפון כמו מזדה CX5 בגלל מימדים קומפקטיים יחסית, דלת חמישית נוחה, ישיבה גבוה ונוחה, וחשוב מאוד - שמירת ערך עדיפה על כל מנהלים אחרת, ואפילו על רוב המשפחתיות הרגילות.

פורסם

נר4, האם אתה לוי יצחק בתחפושת? אולי עורך מחירון יד 2?

אם לא אז אני מאוד אשמח אם תסביר איך קבעת ששמירת הערך של ה-CX5 ששיווקו רק החל בישראל כבר טובה יותר משל כל המשפחתיות הגדולות וכל המשפחתיות הרגילות.

תודה מראש.

פורסם

מעניין, איזה משפחתיות לדעתך שומרות על ערך יותר טוב מהCX-5?

אני מצטרף להמלצה על הדלתא. לאבא שלי יש אחת והוא מוביל בה את הנכדים בנוחות רבה. הרבה יותר מאשר באודי A4 שהיתה לו לפני כן.

• תוכן חדש...