Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 206 1.6 אוט' 2002 מגמגמת + הודעת Antipollution fault

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני נוסעת על פיז'ו 206 אוטומטית, נפח 1600, שנת 2002. לאחרונה מופיעה לי תקלה של "Untipolution fault" והאוטו מגמגם בהילוך סרק. עשיתי ניקוי באינפוזיה במוסך, ישירות למערכת האויר, מה ששיפר מעט את המצב, וניקיתי עם ספריי קרבורטורים אבל בלי להניע את האוטו כי לא רציתי להכניס את כל הג'יפא פנימה, לא יעיל במיוחד. לפרק את בית המצערת לבד ולנקות אני קצת חוששת כי לא התעסקתי אף פעם עם מנועי בנזין (עד כמה זה מסובך באמת?). אני בתחושה שהחיישן כבר עשה את שלו פשוט. ואם זה כך הבנתי שיש צורך להחליף את כל בית המצערת כי החיישן מובנה. יש מצב כזה? אשמח לכל פיסת מידע, במיוחד ממי שניתקל בעבר במשהו דומה.

תודה :lol:

פורסם

לא נשמע שהבעיה היא מהבית מצערת.

קודם כל לסרוק תקלות באמצעות מחשב.

אח"כ לתקן את מה שצריך.

זה נראה יותר בכיוון סליל הצתה, מזרק או מצתים.

מה פתאום הלכת לכיוון בית מצערת?

ההודעה שרשמת מתריעה על תקלה במערכת זיהום אוויר/הזרקה.

רק אחרי סריקת מחשב תדעי בוודאות מה הבעיה ואיפה התקלה.

פורסם

אם המצתים שלך ישנים יכול מאוד להיות שזה גם העניין.

ללכת לבית מצערת זה כבר גס מדי. יש המון חלקים קטנים בדרך שיכולים לגרום לבעיה.

נסי שמישהו יניע את הרכב כשאת בחוץ ומסתכל על המצתים, אם בורח ניצוץ החוצה סימן שהמצתים כבר גמורים.

סט חדש יעלה לך אפילו פחות מבדיקת מחשב...

פורסם

אני אלך על בדיקת המחשב. חבל על משחקי הניחושים. בינתיים האוטו "סובל" ואני ביחד איתו...

תודה על העזרה!

:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז ככה.... 2 חיישני החמצן והממיר הקטליטי היו ז"ל, אבל גם בעיית הצערת היתה שם. הפכתי חצי מהצפון עד שמצאתי בפירוקיה בכפר יאסיף בית מצערת מתאים ותקין, החלפנו, איפסנו תקלות והיא נוסעת כמו בובה. על הדרך רותה להמתחץ בחום על פירוקיית "כל חלק" בכפר יאסיף. מיכאל, הבעלים, מקסים, בלי בעיה שלף לי את החלק, המחירים סבירים, היחס הוגן ביותר.

• תוכן חדש...