Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת קצת הזויה, אבל זה מה שקרה..

הגעתי בסוף יום עבודה בחזרה לחניון הרכבת וראיתי מרחוק שאין חלון, אמרתי לעצמי שבטח ניסו לפרוץ, ככל שהתקרבתי ראיתי שאין זכוכיות ושהכל "בסדר", רק ללא החלון.

חשבתי שאולי החלון נפל לתוך הדלת (מסיבה הזויה כל שהיא), למחרת הגעתי למוסך שם פתחו את הדלת, ולהפתעתם לא היה חלון בדלת :roll:.

כשבדקנו את זה לעומק רואים בבירור שקיפלו את הגומייה בפינה הימנית העליונה של החלון (קדמי שמאלי בצד הנהג), שמתי חלון חלופי אצל זגג רכב והחלון לא נסגר בצורה מושלמת (נתקע לפעמים בסגירה אוטו') בגלל שהגומייה זזה לאורך כל החלון ולא יושבת טוב עכשיו, הזגג שלח אותי לסדר את זה אצל פחח.

מה אני יכול להגיד? נבלות. לטענת המוסך הם לא ראו מעולם דבר כזה ולא האמינו שניתן לעשות את זה, יצאתי בנזק מעצבן, חבל שלא שברו את החלון וזהו.

אני תוהה אם מישהו הפריע להם לגנוב את הרכב או שהם זיהו שיש פויינטר מקס ווויתרו מראש (בכל מקרה הם לקחו את החלון איתם).

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי לעזאזל גונב חלון?!?!

לשים חלון אצל פחח יותר משתלם מהסיכון/עבודה/זמן של לגנוב חלון

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

איך לעזאזל הם שלפו את החלון בלי לפתוח את הפח של הדלת עצמה?! בשביל לשים מדבקה על החלון כדי להשחיר אותו צריך לפתוח את כל הדלת כמעט אז כדי לשלוף את החלון!?!.

מוזר ביותר...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

דבר דומה מאוד קרה לעמית לעבודה בחניון ארלוזורוב בשבוע שעבר -- רק שאת הזגוגית (מדלת הנוסע ליד הנהג) הוא מצא במושב האחורי, בשלמותה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

פעם היו גונבים את כל האיביזה לחלקים, אתה לפחות היית מקבל חדש-תמורת-ישן מהביטוח.

היום?

בלי בושה מפרקים לך את הרכב בחניה ומורידים מה שצריך ממנו.

אתה נשאר עם ה-ז ביד ורכב חצי שבור.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא חושב שיש קשר למקס, הרי הם לא יכולים לדעת שהוא קיים ברכב אלא אם כן הם מתחילים באמת לפרק אותו לגורמים.

הייתה לך כספת על המחשב?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשכן שלי היתה אקורד בגרסה הספורטיבית. יום אחד בבוקר הוא קם ומגלה שגנבו לו את מכסה המנוע ועוד כמה חלקים מתא המנוע.

אנשים כאלה צריך לכרות להם את הידיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה לכרות? זה כאב רגעי ואחר כך זה עובר. אם כבר לשייף להם את הידיים בנייר זכוכית עד שלא יהיה מה לשייף יותר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הבעיה היא לא בני המיעוטים, הבעיה היא בעלי האיביזות האהבלים שיורים לעצמם ברגל, וכשהם צריכים חלפים הם הולכים למקורות לא חוקיים (ואגב לא כל המקורות האלו הם של בני מיעוטים). כתוצאה מכך, אצל אותם גנבים יימח שמם נוצר ביקוש ואז הם מזמינים עוד גניבות של חלקים או רכבים בשלמותם כדי למכור אותם בחזרה לישראלי טיפש וקמצן, ששבועיים אחרי שמתקן את את הפנס שלו ב100 שקל מפנס גנוב אחר, הרכב שלו נגנב והוא לא מבין למה מר גורלו. היה על זה פרק שלם בעבודה ערבית. מומלץ.

פורסם
מי לעזאזל גונב חלון?!?!

לשים חלון אצל פחח יותר משתלם מהסיכון/עבודה/זמן של לגנוב חלון

מי שחסר לו חלון................

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
ובגלל זה הביטוח על האוטו הזה עולה ועולה וחבל

+1

כמות הדברים שסופרו פה על האיבזות פשוא לא תאמן,גניבות,התרסקות מטוס על שלט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תשכח שהיה משהו עם טרקטור גם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...