Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לבדוק רנו מגאן יד 1 5 דלתות הדגם המפואר שנת 2003 , 100 אלף ק"מ

במכון שנקרא קומפיוטסט , קיבלתי הרבה המלצות עליו

סיכמת עם המוכר של האוטו שנתחלק חצי חצי בבדיקה , עכשיו מספר שאלות :

1. אני לא מבין גדול במכוניות מה צריך לשאול לאחר הבדיקה (הבנתי מכולם מנוע,גיר שלדה אבל מה ספיצפי?)

2. נגיד והגענו להעברת בעלות , הבנתי שאני עושה את זה בדואר , מה צריך להביא איתי?

3. בדואר אני יכול לשלם אקסטרה ושיבדקו לי שיעבודים וכדומה?

פורסם

1. בסעיפי המנוע והגיר כמעט תמיד רושמים משהו, לרוב מדובר במשפטים קבועים שהם כסת"ח ידוע של המכונים. לקומפיוטסט יש בדיקה שאני אוהבת במיוחד, שמפרקת את הרכיבים האלה לגורמים ונותנת לכל אלמנט ציון וצבע משל עצמו, כך שיותר קל להבין מה המצב האמיתי של הרכב. סעיפים שיופיעו כ"אדומים" מחייבים בדיקה, ומומלץ לגשת למוסך מורשה רנו כדי לקבל חוות דעת נוספת על תוצאות הבדיקה והערכת מחיר לתיקונים השונים, במידה ויש סימני שאלה לגבי משהו. את סעיף השלדה מחלקים למשמעות שולית/נמוכה/גבוהה. מה שב"שולית" זה בסדר גמור (נכנסות לשם כל המכות חניה ושפשופים קטנים), ב"נמוכה" צריך לנסות להבין במה מדובר, ו"גבוהה" זה כבר תאונה, לרוב עם פגיעה כזו או אחרת בשלדה.

2. תעודת זהות ו-200 ומשהו ש"ח (סביבות ה212 במזומן) להעברת הבעלות.

3. אתה יכול, זו בדיקת משכון מול משרד רשם המשכונות. אתה יכול גם לבדוק את זה לבד באינטרנט באתר של רשם המשכונות ברבע מחיר, לפי מספר הרכב. מומלץ לא להתפתות להצעות אחרות- לא לחיישני רוורס במבצע, ולא להשאיר פרטים כדי שיחזרו אליך מחברות ביטוח.

בהצלחה!

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לפני שאתם הולכים לבדיקה,אתה בודק שרכב אכן שלו,סך הכול אם הוא משלם חצי,כנראה הוא באמת אמין ומכיר את הרכב שלו.

לדואר שאתה צריך תעודת זהות והוא כמובן את רישיון הרכב,כמו כן בדואר תמורת 30שקל אם איני טועה אתה בודק שעבודים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. בדואר, מעבר לבדיקת שיעבוד תבקש שיעשו בדיקת מישכון. זה שקט נפשי. והבדיקה עולה בסביבות 80 ש"ח.

2. אתה אמור לשאול/לבקש מבעל הרכב שיתחייב בבדיקה. מה זה אומר: בד"כ מתחייבים בבדיקה על מנוע, גיר, שילדה.

אם הם תקינים הקונה משלם על הבדיקה, אם לא המוכר משלם.

(זה לא משהו קבוע. זה פשוט מקובל. אפשר לסכם משהו אחר)

3. העברת בעלות מקובל לעשות חצי חצי או להתקזז במחיר הרכב.

4. ת.ז. רישיון רכב.

5. חשוב!!! אחרי שמגיעים תוצאות הבדיקה אתה יושב עם בעל המכון והמוכר, ומבקש מבעל המכון להסביר לך

במדוייק מה כל תקלה אומרת וכמה יעלה לעשות יישור קו לרכב. אחרי זה אתה עוד מדבר עם המוכר על המחיר.

כל תקלה=ירידה במחיר הרכב (אגב בגלל זה מומלץ לעשות בדיקה במוסך כי אז הוא אומר לך כמעט בדיוק כמה יעלה. בעל המכון

לא יתנדב לספר לך על עלות התיקונים)

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

• תוכן חדש...