Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סט של ספה + משקולות לאימון ביתי של פלג גוף עליון.

עד כמה שאני מבין, אין בעיה לכסות את כל השרירים עם סט טוב של משקולות וספה מתכווננת.

אני מתלבט אם צריך רק משקולות יד או ספה כזו שאפשר לדחוק בה בשכיבה.

מביני עניין מתבקשים לענות, מה כדאי לקנות, מאיפה וכמה זה אמור לעלות.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבור מתאמן מתחיל, במיוחד כזה שאין לו שותף לאימונים שיוכל לסייע בהשלמת חזרות הייתי ממליץ דוקא על מולטיטריינר.

מהסיבה הפשוטה שעבודה במתקן כזה בטוח יותר עבור אדם לא מיומן, ניתן לבצע מספר רב של תרגילים ולהתקדם במישקלים בצורה עיקבית בלי הצורך לרכוש צלחות כל פעם מחדש.

דבר נוסף, העלות ההתחלתית לא תהיה גבוהה בהרבה מרכישת ספה+מוטות+צלחות במשקל מספק.

מתחדשת*

פורסם

זה ספסל אימונים לא רע:

http://www.energym.co.il/prodinfo.asp?id=440

מה שחשוב הוא שיש לו שיפוע שלילי שנותן לך את האפשרות לעבוד על חזה תחתון.

מבחינת משקולות הייתי הולך על 2 מוטות קצרים וצלחות משקל על פי הצורך.

בכל אופן עבודה עם בודדים עדיפה על עבודה עם מוט.

עם ספסל ומשקולות אתה יכול לסגור בכיף את הפינה של חזה, יד קדמית + אחורית, כתפיים, גב ואפילו בטן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כבר כ5 שנים יש לי בבית ספה מתכווננת+מתח+דאמבלים (מוטות קצרים)+פלטות של משקלים (10+7.5+5+2.5 ק"ג, בחלקם יש לי 8 פלטות ובחלקן 4) וגם מוט W.

תאמין לי שלא צריך יותר מזה!

אם יש לך נסיון בחד"כ ואתה יודע לעבוד בצורה נכונה, אתה יכול לבנות לעצמך אחלה תוכנית עם הציוד הנ"ל ולהגיע לתוצאות מרשימות.

כן חסרים לי כל מיני מכשירים ולפעמים בא לי לגוון קצת, אך בגדול אני מאוד מרוצה!

יש המון סרטונים של אימונים בייתים ביוטיוב. יש כאלה שקצת פותחים את הראש עם תרגילים חדשים.

לפני שקניתי את הציוד, הייתי במשך כ4 שנים בחדרי כושר. לבסוף התייאשתי ובפחות מדמי חבר שנתיים, אני מתאמן כבר 5 שנים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תודה רבה, אני כנראה ארכוש את הספה הזו.

נשאר רק למצוא משקולות ולסגור את הסיפור.

אם אני מבין נכון, אפשר לצרף לספה הזו מתקן שמחזיק מוט לדחיקה.

יש לי ניסיון בעבודה בחדר כושר עם משקולות חופשיות, במקרה הגרוע אני אקח מאמן לשיעור שיסביר לי את העבודה הנכונה.

פורסם

אם אתה קצת מנוסה, ודאי שמשקולות חופשיות עדיפות.

אגב, גם אני מתאמן באותה קונפיגורציה בבית :-D

מתחדשת*

פורסם

מסכים עם כל קודמיי, גם אני מתאמן אך ורק בבית, הייתי מנוי שנה שלמה בחדר כושר ולא הגעתי לתוצאות שאני מצליח להגיע בבית, החברים שלי תמיד מתפלאים איך אני מתפתח ככה בלי ללכת לחדר כושר (הם לא יודעים שאני מתאמן בבית), הכי חשוב זאת ההתמדה לא לקנות סתם ובסוף זה ישב בבית ויעלה חלודה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

באחת מחנויות הספורט, נתקלתי פעם בשטיח גומי (כ 1-2 ס"מ עוביו), ייעודי לדברים מהסוג הזה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אז קדימה, השלב הבא זה שתמליצו על צורת האימון שהכי אפקטיבית עבורכם, איזה תרגילים, כמה חזרות, כמה זמן, כל כמה זמן, תזונה וכיו"ב.

פורסם

גם אני מתאמן בבית עם ספה ומשקולות. יש לי 2 מוטות קצרים ועוד מוט W. תנסה לחפש מוטות ומשקולות ביד 2. הרבה אנשים קונים, לא משתמשים ואז מוכרים במחירים הרבה יותר נמוכים.

אסף

פורסם

קודם כל אימון בבית זה ממש לא תחליף לעבודה בחדר כושר.

ניתן להגיע לתוצאות יפות גם בבית, אבל בוא נגיד יש גבול מסויים כי לא תחזיק כלוב סקוואט בבית או דאמבלים של 50 קילו. כמובן שכאשר עובדים בבית גם חסר גיוון תרגילים.

לעבודה בבית, ממליץ לך לרכוש ספסל מתכוונן, שניתן לעבוד בו גם בשיפוע חיובי וגם בשלילי. אני לא בקיא בציוד ביתי, אבל אולי קיים ספסל שיוכל לשמש גם ככלוב בקומבינה מסויימת, צריך לבדוק את זה.

כמובן לרכוש דאמבלים(משקולות יד), מוט(אולימפי\חצי אולימפי), מוט W לא חובה תמיד תוכל לקנות במועד מאוחר יותר.

כמובן שמומלץ להתחיל מתוכנית FBW בלי להזניח רגליים.

פורסם

הבעיה החמורה ביותר בבית הישראלי הממוצע: מקום!

כדי להחזיק מתקני כושר בבית צריך שטח, והשטח הוא דבר יקר מאוד. לכן התחשיב של עלות מכשירים מול עלות מנוי בחדר כושר אינו נכון לרובנו. אישית אני מוציא מדי שנה הרבה אלפי ש"ח על מנוי לחדר כושר (לאשתי ולי) אבל עוד חדר בדירה יעלה מאות אלפים.

כמובן שמי שהתמזל מזלו ובדירתו יש שטח עודף יכול לחסוך את עלות המנוי תוך תקופה לא ארוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...