Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
(עדיף להסתכן בזה שפקח יעבור במקרה במקום וייתן לי דוח אם אני עוצר לשנייה לקנות סיגריות מאשר לחפש סחור סחור מקום חוקי להעמיד בו את הרכב.)

עדיף להפסיק לעשן.

ארז רונן

פורסם

האמת באמצע

רוכב האופניים אשם , לנהג הרכב החונה שלא כחוק יש אשם תורם .

האם 1% או 99% את זה מחליט השופט.

במקרה כאן לא יגיע למשפט אז המלצתי תשלום של 50%

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז אליאנס אתה בעצם מבסס את טענתי שאם אעמיד את רכבי החדש באמצע תל אביב באמצע הכביש בחוסר אחריות תוך סיכון חיי אדם ומישהו יפגע בי זו תהיה אשמתו והוא ישלם עבור כל הנזק?!

אם כך לדעתי נמצא הפתרון לבעיית החניה בתל אביב. (עדיף להסתכן בזה שפקח יעבור במקרה במקום וייתן לי דוח אם אני עוצר לשנייה לקנות סיגריות מאשר לחפש סחור סחור מקום חוקי להעמיד בו את הרכב.)

אני לא יודע מה הנסיבות שהיא העמידה את רכבה שם... אבל - מצד שני - האחריות היא על שני הצדדים בייחוד זה שהיה במצב נסיעה,

אם היא היתה במצב נסיעה ופוגעת מסיבה כלשהי ברוכב האופניים - אז זו היתה האשמה הבלעדית שלה, אך אם היא עמדה והוא נכנס בה בגלל חוסר תשומת לב, או כל דבר אחר שגרם לו שלא להבחין בה, זו אשמתו העיקרית.

זה ממש כמו שאדם יתנגש בעמוד חשמל ויתלונן לעירייה למה הציבה אותו דווקא שם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
...

זה ממש כמו שאדם יתנגש בעמוד חשמל ויתלונן לעירייה למה הציבה אותו דווקא שם.

אתה בטוח במה שאתה כותב???

28375-4.jpg

ארז רונן

פורסם

יש עניין של "רשלנות תורמת" - אבל להגרר לבית המשפט בגלל 50 ש"ח (או אפילו 150) - לא שווה את העצבים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רוכב אופניים,

אני חייב להבין, מכונית "מזנבת" בו. הוא יכל לעצור ולתת לנהגת לעבור, לא? בתור נהג בכביש, אם אני מזהה מישהו מאחוריי שרוצה ללחוץ על הגז ולמהר, אני בהזדמנות הראשונה עובר לנתיב הכי ימני, מאט ונותן לנהג הממהר לעקוף אותי.

החיים שלו (אחיך) שווים הרבה יותר.

ולגבי האנטנה, לדעתי, מן הראוי שישלם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אוקיי חברים אני מודה לכם על העזרה,

פתחתם פה עבורי נקודת מבט חדשה שאומנם לדעתי לא הכי צודקת אבל זו המציאות הקיימת זה מה יש.

אחי לא היה במצב שיכל לעצור בצד כי לא היה לו בדיוק היכן לעצור ולא היה אפשר לעלות משם למדרכה לכן סטה ימינה ובלי לשים לב פגע באנטנת הרכב.

בכל אופן ממש לא יצרתי את כל הסיפור הזה ע"מ לחסוך 150שקל אלא לברר באמת מי הצודק ועל מי האחריות לשלם כאן.

קיבלתי את תגובתיכם ונבדוק מול בעל הרכב כיצד מתקדמים.

ושוב תודה חברים :]

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

אוקי אז המצב הוא ככה..

נצא מנקודת הנחה שהסיפור שלך (כפי ששמעת אותו באחיך) נטול הגזמות, אם כי זה מוטל בספק.

יש פה 3 גורמים בניהם יכולה להתחלק האשמה: הנהגת, שגרמה לתאונה, אחיך, שהיה הגורם הפוגע, והחונה, שחנתה שלא כפי החוק.

מצד אחד, ההגיון אומר שמי שגרם לתאונה צריך לשלם. העובדה שהנהגת לא נגעה פיזית באחיך לא אומרת שהיא חפה מאשמה. בדיוק כמו שאם רכב היה סוטה לכיוונכם ואתם הייתם מתחמקים ותוך כדי ההתחמקום הייתם פוגעים ברכב אחר זאת לא היתה אשמתכם.

מצד שני, אין לכם שום דרך להוכיח או למצוא את הנהגת שגרמה לתאונה, אלא אם הנפגעת ראתה את האירוע.

כמו כן העובדה שהיא חנתה שלא כחוק מהווה אולי 10% אשמה תורמת, וגם זה בקושי. ובכלל האם אחיך לבש קסדה?

בכל אופן 150 שקל זה סכום זניח יחסית, אף אחד לא ילך לבית משפט על סכום כזה. אבל אחיך גרם לנזק גם אם הוא לא אחראי לתאונה, שישלם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...