Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמרור "עצור"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאוד מצחיק, תמרור עצור מיותר.....איך אני שונא את הגישה הזאת:

שאני אעצור לגמרי ואחזיר לראשון ואתעקב ל2 שניות?? לא מה פתאום! אני יודע! כולם מטומטמים ורק אני חכם!... תמרור העצור הוא לא בשבילי.....אני מעיף מבט ב30 קמ"ש, רואה שהכל בסדר וממשיך בנסיעה.....לפעמים זה גם לא נחוץ, כי כולם יודעים שהמהירות המירבית בעיר היא 50 קמ"ש אז למה לא לנסוע על 60? תמרור העצור סתם מונח שם על הכביש....אני נוסע לבד, הכביש הוא של אבא שלי, אני אסע ושכולם יחכו.

בחיי,

כשאתה סותם אתה יותר חכם!!!

הוא לא אמר שהוא נוסע ולא מאט אפילו!

תבדילו בין הדברים,

הוא מאט למהירות מ-א-ו-ד נמוכה של קמ"ש או שתיים ומשם ממשיך לנסוע.

אז אל תבלבל את השכל "מעיף מבט ב 30 קמ"ש בלה בלה בלה". אל תגזים בכוונה כדיי לצאת כאילו אתה נוהג זהיר. אתה בעצמך סיפרת לנו על איך שהסובארו שלך "פותחת" מעולה או איך אתה מושך את הילוך שני עד הסוף בלילות.

זה שהוא מאט לקמ"ש או שתיים זה לא נכון מבחינה חוקית ולכן הוא יקבל דו"ח כשיתפסו אותו, אבל אל תבלבל את השכל עם התירוצים המפגרים האלה.

חלק מהאנשים פה אולי באמת עוצרים עצור מלא בכל עצור, אתה בטוח לא.

אז עשה טובה,

בבקשה

בחיית ראבאק

תחשוב לפני שאתה כותב!

אל תנסה להצטדק ולנסות להראות את עצמך כאילו אתה נוהג זהיר או משהו על ידי קטילת אחירם.

דיי!

Back to the original - NC again.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מספיק להיות תמימים, יש תמרורי "עצור" מיותרים, כאלו שלעירייה לא היה כוח להוריד או להחליף לאחר שינויים בצמתים, נו באמת עשיתם מהעירייה גוף אלוהי.

אני לא בא להצדיק אי עצירה אך בהחלט יש מקומות פשוט מיותרים ותו לא.

לצערי לאחרונה אני מחפף "עצור"ים בהתחלה זה התחיל כי באמת פחדתי שיכנסו בי מאחור (ממש מטופש המצב אליו הגענו).

משום מה קשה לי להאמין שכולכם באמת עוצרים, פשוט לא רואים אנשים כאלו על הכביש (גלו לי איפה אתם נוהגים).

פורסם
מספיק להיות תמימים, יש תמרורי "עצור" מיותרים, כאלו שלעירייה לא היה כוח להוריד או להחליף לאחר שינויים בצמתים, נו באמת עשיתם מהעירייה גוף אלוהי.

אני לא בא להצדיק אי עצירה אך בהחלט יש מקומות פשוט מיותרים ותו לא.

לצערי לאחרונה אני מחפף "עצור"ים בהתחלה זה התחיל כי באמת פחדתי שיכנסו בי מאחור (ממש מטופש המצב אליו הגענו).

משום מה קשה לי להאמין שכולכם באמת עוצרים, פשוט לא רואים אנשים כאלו על הכביש (גלו לי איפה אתם נוהגים).

ואם כולם יגנבו\יפשעו גם אתה תעשה כך?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תנסו לחשוב על העניין בצורה אחרת- (לאלה שההיגיון אצלם לא עובד, והם צריכים מכה אחרת כדי לשכנע את עצמם שעשו את הדבר הנכון!)

לדוגמא כשלא תעשו פרסה במקום שבו אסור לעשות פרסה, תגידו לעצמכם "יופי חסכתי לעצמי 250 (?) שקל שזה המון שעות של עבודה..."

מין שכנוע עצמי שכזה.

וכשתעצרו בעצור, תגידו לעצמכם "יופי עדיין אני יוכל להחזיק את הרישיון שעמלתי עליו כל כך קשה ואני לא יקבל שלילה (לנהגים החדשים שבינינו...)

(אולי הכסף יכאיב לכם יותר...)

פורסם
תנסו לחשוב על העניין בצורה אחרת- (לאלה שההיגיון אצלם לא עובד, והם צריכים מכה אחרת כדי לשכנע את עצמם שעשו את הדבר הנכון!)

לדוגמא כשלא תעשו פרסה במקום שבו אסור לעשות פרסה, תגידו לעצמכם "יופי חסכתי לעצמי 250 (?) שקל שזה המון שעות של עבודה..."

מין שכנוע עצמי שכזה.

וכשתעצרו בעצור, תגידו לעצמכם "יופי עדיין אני יוכל להחזיק את הרישיון שעמלתי עליו כל כך קשה ואני לא יקבל שלילה (לנהגים החדשים שבינינו...)

(אולי הכסף יכאיב לכם יותר...)

וחבל שככה אנשים מבינים

תמרורים לא סמים סתם זה (מאותה סיבה שהעלו פה) זה עולה כסף ולכולם תמיד חסר כסף אז העיריה לא תבזבז סתם

וחוצמזה אתם חושבים שהם עומדים סתם שזה נורא יפה

אבל מי עשה אותכם מומחי תעבורה. אם הוא עומד שם אז ממספיק סיבות

אני שמעתי מלא סיפורים על איך שאנשים ניקנסו בגלל שהתעצלו ללחוץ על הבלם

אני עוד לא בסטטיסטיקה ואני לא מתכוון ליהיות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
בחיי,

כשאתה סותם אתה יותר חכם!!!

הוא לא אמר שהוא נוסע ולא מאט אפילו!

תבדילו בין הדברים,

הוא מאט למהירות מ-א-ו-ד נמוכה של קמ"ש או שתיים ומשם ממשיך לנסוע.

אז אל תבלבל את השכל "מעיף מבט ב 30 קמ"ש בלה בלה בלה". אל תגזים בכוונה כדיי לצאת כאילו אתה נוהג זהיר. אתה בעצמך סיפרת לנו על איך שהסובארו שלך "פותחת" מעולה או איך אתה מושך את הילוך שני עד הסוף בלילות.

זה שהוא מאט לקמ"ש או שתיים זה לא נכון מבחינה חוקית ולכן הוא יקבל דו"ח כשיתפסו אותו, אבל אל תבלבל את השכל עם התירוצים המפגרים האלה.

חלק מהאנשים פה אולי באמת עוצרים עצור מלא בכל עצור, אתה בטוח לא.

אז עשה טובה,

בבקשה

בחיית ראבאק

תחשוב לפני שאתה כותב!

אל תנסה להצטדק ולנסות להראות את עצמך כאילו אתה נוהג זהיר או משהו על ידי קטילת אחירם.

דיי!

בחייית דינקקקק גם כשאתה סותם אתה נראה יותר חכם.

תמרור עצור = עצירה מלאה!!

קמ"ש 1 או 2 זה לא מספיק! צריך לעצור להתבונן לצדדים ואז לחצות את הצומת! אז אל תזבל לי על קמ"ש או שתיים ללא עצירה מוחלטת.

אני בטוח לא עוצר? אני רוצה להבין, אתה המלווה שלי או המורה שלי או לא יודע מה, שאתה יודע איך אני נוהג או לא? אם כתבתי שאני אוהב לפתוח עם הסובארו זה לא אומר שאני לא עוצר בעצור!

אם מדברים על קטילת אחרים אז אם היית רואה שבהודעה הקודמת שלי כתבתי שאני עוצר בכל תמרור עצור! אז אל תבוא ותגיד לי שאני בטוח לא עוצר? מבין??

אני מבין שיש חוקים טפשיים יותר ויש נבונים יותר, לדוגמא לתת פתיחה קטנה בכביש ריק זה בסדר אבל לנסוע באור אדום או לא לחגור חגורת בטיחות או לא לא לעצור בעצור או לא לתת זכות קדימה - דברים כאלה הם אסורים בהחלט! ואני מקווה שהמשטרה תתפוס כל נהג (כולל אותי) מבצע אחת מן העברות הללו אם הנהג ביצע אותן.

אני מבקש, אדון "TB" כל מה שאתה יודע עליי זה מהסיפורים שלי בפורום, תחפש לי איפה כתבתי שאני לא עוצר בעצור, תחפש ואז תגיד שאני בטוח לא עוצר בעצור!:evil::fist:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הממ...

זה תלוי..

לפעמים אני עוצר בקו עצירה (אם יש)

זה קורה במיוחד כשיש תנועה בנתיב מול.. אז אין טעם למהר\לעקב את אלה מאחורי..

ואז עוצר שוב במקום שיש ממנו שדה ראיה טוב..

ולפעמים אני עוצר בנוקדה שממנה יש לי שדה ראיה טוב (וכמובן שאני לא מפריע לאף אחד)

ולפעמים אני גולש לאט לאט ואם אני ממש בטוח שאין סיבה לעצירה מוחלטת אני ממשיך לנסוע..

זה לפעמים מיותר על הקטע של העצירה המלאה (4 גלגלים לא זזים)

בתכלס אני מתייחס לתמרור עצור כאל תמרור זכות קדימה עם דגש על תשומת לב מוגברת..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אני לא מכיר תמרורי עצור מיותרים.

אני מכיר שעות שבהן הם מיותרים.

כשאני נוסע לחבר שלי שגר ברחוב הולנדי. שלוש בלילה, שדה ראיה טוב פחות או יותר, למי אני אעצור?!

הרחוב שומם, ואני מפחד שאם אני אעצור חתולי הרחוב יצחקו עליי.

אבל תופעה מצחיקה בהחלט היא שכאשר אתה עוצר בעצור, הנהג מאחוריך מצפצף לך.

קרה לי פעם או פעמיים. האידיוט לא מבין שצריך לעצור. הרי זה תמרור עצור.

אם זה לא היה תמרור עצור, לא היה צריך לעצור עצירה מוחלטת.

172

פורסם
\

אתה יודע שלא מקבלים טוסטר מתנה על כל שמונה נקודות שאוספים, נכון?:lol:

כן צריך, לא צריך, כן במקום, לא במקום, אני עוצר ובקו העצירה. גם ככה אני מועמד לשלילה על מהירות, אז למה לי לאסוף נקודות בגלל עצירה אחת קטנה?

מאז שחטפתי דו"ח על אי-עצירה (מזמן, עוד בשיטה הישנה...) - עוצר תמיד, משיקול של ניקוד (אני כבר במחצית הדרך לשלילה של 3 חודשים+תיאוריה מחדש :-( )

יוצא דופן - בחניונים תת-קרקעיים של קניון (חולון, דיזנגוף סנטר, ויש עוד) אני לא עוצר.אני ממילא נוסע במהירות אפסית, וכמובן נותן זכות קדימה אם יש רכב אחר, אבל יש גבול לכל תעלול- בחניונים הנ"ל מפוזרים תמרורי עצור בכמויות לא סבירות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה הביג-דיל של הדיון הזה?

יש לך תמרור עצור? חפש את קו העצירה ועצור בו. (במידה ואין אז במקום שבו יש לך ראות)

תוריד לראשון, סרוק אחר מכוניות, בדוק שהדרך פנויה וסע לשלום.

אין תמרור עצור מיותר, ישנם שעות שבו הוא מיותר (כמו שאמר Tommy G.) לא חבל סתם לאכול קנס מיותר ולחטוף נק' שהיו יכולות להיות שימושיות בכתיבת הודעות בפורום?

באמת צריך פקולטה בשביל הדבר הזה... :roll:

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני תמיד אבל תמיד עוצר בעצור!

עצירה מלאה! וגם בשלוש בלילה ובכול זמן אחר. (טוב נו אולי חוץ מחניונים)

אני לא רוצה להצתדק פשוט אצלי זה חוק ברזל, בעצור צריך לעצור!

וכמו כן אני גם עוצר בקו העצירה ורק אז מחפש מקום עם שדה ראיה.

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם
בחייית דינקקקק גם כשאתה סותם אתה נראה יותר חכם.

תמרור עצור = עצירה מלאה!!

קמ"ש 1 או 2 זה לא מספיק! צריך לעצור להתבונן לצדדים ואז לחצות את הצומת! אז אל תזבל לי על קמ"ש או שתיים ללא עצירה מוחלטת.

אני בטוח לא עוצר? אני רוצה להבין, אתה המלווה שלי או המורה שלי או לא יודע מה, שאתה יודע איך אני נוהג או לא? אם כתבתי שאני אוהב לפתוח עם הסובארו זה לא אומר שאני לא עוצר בעצור!

אם מדברים על קטילת אחרים אז אם היית רואה שבהודעה הקודמת שלי כתבתי שאני עוצר בכל תמרור עצור! אז אל תבוא ותגיד לי שאני בטוח לא עוצר? מבין??

אני מבין שיש חוקים טפשיים יותר ויש נבונים יותר, לדוגמא לתת פתיחה קטנה בכביש ריק זה בסדר אבל לנסוע באור אדום או לא לחגור חגורת בטיחות או לא לא לעצור בעצור או לא לתת זכות קדימה - דברים כאלה הם אסורים בהחלט! ואני מקווה שהמשטרה תתפוס כל נהג (כולל אותי) מבצע אחת מן העברות הללו אם הנהג ביצע אותן.

אני מבקש, אדון "TB" כל מה שאתה יודע עליי זה מהסיפורים שלי בפורום, תחפש לי איפה כתבתי שאני לא עוצר בעצור, תחפש ואז תגיד שאני בטוח לא עוצר בעצור!:evil::fist:

****************אתה מתבקש לשמור על כבוד מינימלי בצורת הפנייה שלך ,ולא משנה אל מי****************

לא אמרתי שאתה רשמת את זה. אמרתי שאני בטוח לפי צורת הכתיבה שלך שאתה לא עוצר. למה? כי לפי איך שאתה מדבר על הנהיגה שלך אני בטוח שאתה לא עוצר בכל עצור. למען האמת - 95% מהאנשים לא עוצרים בכל עצור. נכון, חלק עוצרים תמיד. אבל לא כולם, גם אתה לא - גם אני לא, גם tommy g כמו שהוא רשם ועוד אחרים, כי יש פעמים שזה זניח ואפשר להמשיך על קמ"ש או שתיים..

אבל אל תבלבל את השכל "ממשיך ב 30 קמש לא נותן זכות קדימה בלה בלה בלה". הוא אמר כזה דבר? לא! הוא אמר שהוא מאט למהירות מאווד נמוכה של קמ"ש או שתיים, ומהם הוא ממשיך לנסוע. אז למה אתה מנסה להגזים ולהגיד שהוא עובר ב 30?

אגב,

לגבי החוקים הטיפשיים.

מי קבע ש "לתת פתיחה" בכביש ריק זה בסדר? אתה? יופי! אז אני קובע שמותר לעבור באדומים! למה? כי ככה זה נראה לי - חוק טיפשי. הרי אתה קבעת שמותר "לפתוח" כי זה הרי חוק טיפשי. מי למען אשם אתה שתקבע מה חוק טיפשי, ומה לא? אתה רואה את זה על "פתיחות". אחרים רואים את זה על אי עצירה בעצור.

ואל תגיב לי. לא פה. אם אתה מעוניין להגיב - תגיב בה"פ - כי זה וויכוח שלא יגמר וחבל שסתם המנהלים יעבוד שעות נוספות.

Back to the original - NC again.

פורסם

בכל מקרה כמה הבהרות:

אני דיברתי על הגישה של האנשים שחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם, לא דיברתי באופן ספיצפי על אף משתמש פה.

תתפלא אני עוצר בכל עצור ונותן זכות קדימה.

הגישה שלי היא אם אתה מסכן רק את עצמך אז זה בסדר אבל אם יש מצב למוערבות אנשים אחרים בכביש זה לגמרי לא בסדר.

אני יודע שהגעתי לא פעם ל80 בעיר, טעות שלי, אני מקווה לא לחזור על זה שוב. אני צעיר ואני לומד מטעויות והזמן יאמר את שלו, אני יודע שאני משתדל לשמור על חוקי התנועה במיוחד בעיר. אבל מה לעשות ב4 בבוקר בכביש ריק לפעמים מתפתים לעבור את המהירות המותרת.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תמיד עוצר.

לרוב אני לא עוצר ממש על קו העצירה, המיקום שלהם פשוט אבסורדי (אע"פ שאם שוטר יתפוס אותי אני בטוח שהוא לא יסכים).

עוצר כמעט תמיד באופן מוחלט (פרט למקומות עם שדה ראיה ממש מעולה).

במידה ויש 2 קוי עצירה, ויש הולכי רגל בקרבת מעבר החציה, עוצר לפני הקו הראשון - זה מדהים כמה אנשים בארץ אסירי-תודה כאשר אתה נותן להם לחצות את הכביש, זה אשכרה נראה כאילו אתה עושה להם טובה, אע"פ שזו חובתך החוקית.

לדעתי הבעיה היותר גדולה היא עם תמרורי "תן זכות קדימה", בהם יש נטיה לזלזל, כי הם "פחות משמעותיים" מתמרור עצור. הרבה נהגים נכנסים לתוך צומת ואז עוצרים בחריקת בלמים אם באה מכונית. זו לא בדיוק זכות קדימה...

- - -------[Fireball]------ - -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...