Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אתחיל מלספר שאני סטודנט בן 24, לומד במרחק של 30 KM מהבית (הלוך).

בעקרון אני מעדיף רכב קטן וידני, אבל לאחרונה ראיתי כמה רכבים במחירים מפתיעים (אולי מדי).

לדוגמה: רנו מגאן 2, 2004 אוטו' ב-11K שח.

רנו קליאו B 2, 2003 אוטו' ב-12K שח.

פיאט פונטו ספייס 2005, ידני ב-13K שח.

עכשיו מבחינת דלק הפונטו תהיה הכי זולה, זה ידוע, אבל בפועל אני מקבל פחות רכב מאשר מגאן, שבאה עם EPS, ובמחיר מצחיק, הרבה מתחת למחירון.

מן הסתם שבגלל המחיר הנמוך, אם אחד הרכבים באמת ימצא חן בעיני, אני אגש איתו למוסך (או אפילו מורשה) לבדיקה ראשונית, ובמידה ואין תקלות חמורות, אפילו למכון בדיקה רשמי.

אשמח לתגובות.

פורסם

חברים אני רוצה לעדכן שהמגאן 2004 כבר לא רלוונטית, הסוחר מכר אותה היום בבוקר.

הוא הציע לי מגאן 2006 ב17K האם זו עסקה טובה?

פורסם

המחיר מאוד חשוד,ידוע לך עוד פרטים עליה?

הגיר של הקלידו ומאגן נחשב לפחות אמין מהממוצע,תריץ חיפוש לגבי ה al4 ותבין.

לדעתי הספייס עדיפה הגיר יותר אמין במיוחד בדגם המאובזר,שם יש גיר קציץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המחיר מאוד חשוד,ידוע לך עוד פרטים עליה?

הגיר של הקלידו ומאגן נחשב לפחות אמין מהממוצע,תריץ חיפוש לגבי ה al4 ותבין.

לדעתי הספייס עדיפה הגיר יותר אמין במיוחד בדגם המאובזר,שם יש גיר קציץ.

לגבי המגאן: יד 2, 143KM וטוען שאין תקלות.

לגבי הגיר, לא החליפו אותו בדגמים האלו כבר? זה גיר ישן לא?

פורסם

עושים לו שידר וגנים אבל עדיין יש גירים טובים ממנו גם באופן פעולה.

כמו שאמרתי ספייס תהיה הכי זולה לתחזוקה,המגן יותר נוחה,אם היית יכול לקנות ידנית זה. משהו אחר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עושים לו שידר וגנים אבל עדיין יש גירים טובים ממנו גם באופן פעולה.

כמו שאמרתי ספייס תהיה הכי זולה לתחזוקה,המגן יותר נוחה,אם היית יכול לקנות ידנית זה. משהו אחר.

אני אברר מול הסוחר, יצא לי לדבר איתו לפני שבועיים בערך כשהוא פרסם מגאן 2005 ב15K, זה נראה לי בעיקר השוק שלו.

פורסם

למה אתה מתעקש לקנות אצל סוחר? חסרות רנו מגאן? חסרים פיאט פונטו ספייס (כן, דווקא כאלה חסרים...)?

המצב הוא שבישראל, רבים מהסוחרים ימכרו לך רכב שנראה נהדר, אולי אפילו יהיו לו ג'נטים מגנזיום. אבל כל מה שמעבר לכך...מודבק בסלוטייפ ומיועד להחזיק בערך חודשיים, עד שיתפרק לך בידיים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
למה אתה מתעקש לקנות אצל סוחר? חסרות רנו מגאן? חסרים פיאט פונטו ספייס (כן, דווקא כאלה חסרים...)?

המצב הוא שבישראל, רבים מהסוחרים ימכרו לך רכב שנראה נהדר, אולי אפילו יהיו לו ג'נטים מגנזיום. אבל כל מה שמעבר לכך...מודבק בסלוטייפ ומיועד להחזיק בערך חודשיים, עד שיתפרק לך בידיים.

האמת שלא, אבל סוחר דורש כמעט חצי מחיר עבור רכב, למרות שיש רכבים שלא שווים גם את זה.

היתרון של סוחר הוא שאם הרכב לא מצא חן בעיניך יש לו עוד כמה אחרים שיכולים כן למצוא, כך שבאופן עקרוני אתה חוסך זמן, חבל שבמקרה שלי זה לא בדיוק היה כך.

לגופו של סוחר, התקשרתי אליו וקבענו שהוא יאסוף אותי, לקחו לו כמה דקות אבל בסוף הגיע.

בדרך הוא התרברב שיש לו את המחירים "הכי אטרקטיבים".

הוא טען שיש לו מגרש בעמק שרה (בבאר שבע), אך בסוף לקחת אותי לשכונה (ג) ששם יש לו איזה 5 רכבים.

הראה לי את המגאן, נתן לי לשבת בא (כנראה שאני נראה בן אדם אמין, כי הוא השאיר לי אותה מותנעת אם ובלי השגחה).

בסוף הוא נכנס איתי, ואמרתי לו שנצא לסיבוב.

סך הכל רכב חמוד, לא אהבתי את הריפוד, אבל הוא אמר שככה זה מגיע מהמפעל, וגם ל2004 היה אותו ריפוד, שיהיה.

יצאתי איתו לסיבוב של 5 דקות, שבהם שאלתי כל מיני שאלות על הרכב, והוא די התחמק, ונתן תירוצים.

אחר כך ביקשתי לראות רכב אחר, 307, 2002 ודורש עליה 14K שח, עם 240 KM (ששמתי לב אליהם רק בסוף...)

פה התחיל חלק בעייתי ביחס שלו אליי, הוא נתן לי לחכות, שלא נאמר להתייבש, 10-15 דקות, שבהם הוא התחיל לסדר את הגינה שלו (שלא מכובד בכלל לתת לאדם לחכות כך).

בסופו של דבר הוא אומר לי "איפה אתה?", ממש אדם לא רציני.

אחרי שנכנסו ל307, ביקשתי שנסע קצת יותר רחוק, אבל לא משהו מטורף, כך שמשם אחזור לביתי, הוא סירב מאחר ולא היה דלק ברכב (וזה לא שחסר בבאר שבע תחנות דלק).

בדרך שאל אותי למתי אני רוצה רכב, אז אמרתי לו משהו כמו שבוע-שבועיים, עד שאמצא עבודה לקיץ, בשלב הזה כנראה כבר הוא הרגיש שאיבד אותי, וביקש שנחזור, וכשביקשתי שיקפיץ אותי (לתחנה מרכזית), אך הוא סירב.

זה אולי הגיוני, אבל אני נאלצתי להמתין לאוטובוס בערך 30 דקות..

בקיצור שירות גרוע ביותר, אז אם מישהו רואה מודעה ששם המפרסם שלה הוא RAN, אני ממליץ לחשוב פעמיים לפני שהוא מתקשר.

פורסם

ולחשוב שאם יש בעיה הוא הכתובת,לכן בתקציבים נמוכים לדעתי בן אדם פרטי שיתן לך את כול תצומת הלב,במחירים גבוהים יותר יש לך מרגשי ליסינג של חברות גדולות,והיחס בהתאם.

פורסם
ולחשוב שאם יש בעיה הוא הכתובת,לכן בתקציבים נמוכים לדעתי בן אדם פרטי שיתן לך את כול תצומת הלב,במחירים גבוהים יותר יש לך מרגשי ליסינג של חברות גדולות,והיחס בהתאם.

צודק מאוד. כנראה שאני אשקיע עוד קצת בחיפוש.

אם מישהו ימצא משהו מעניין אני אשמח שישתף פה, או שישלח לי בפרטי.

תודה!

פורסם

כל כך צפוי ומצער לשמוע. לפני שאתה עושה צעד מיותר שעליו אתה צפוי להצטער, התחמק מהסוחרים המגעילים האלה. חאפרים, שאפילו מצמוץ בעיניים שלהם הוא סוג של שקר...

מה, אתה באמת לא מבין למה המכוניות שהוא מוכר כל כך זולות? נראה לך שסתם הוא עשה לך מחיר בשל עינייך היפות?

בישראל אין פשרות, וגם אין מתנות. רכב זול מאד, בדרך כלל יש סיבה לכך. רוצה רכב טוב? תוסיף כסף.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...