Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, האוטו של אמא התחמם שבוע שעבר, פתחתי את מכסה המנוע,

גיליתי שיש ממש ממש מעט מים אדומים. לצורך נסיעה לקנות מים ולקחת את אמא לעבודה,

מילאתי מים רגילים מהברז והלכתי לקנות מים אדומים של פרסטון.

עכשיו אני מעוניין להחליף את המים, לרוקן הכל מהמיכל ומהרדיאטור, ולהחליף.

כיצד מומלץ לעשות זאת? מה התהליך?

תודה.

פורסם

אם הוספת מעט מיים רגילים זה לא נורא ומערכת הקירור תשרוד ללא שום בעיה. חבל סתם להיכנס לריקון ומילוי אם לא עשית זאת מעולם. ניקוז האויר מהמערכת לאחר המילוי החדש עלול ליצור בעייתיות אם אין לך מושג בכך.

פורסם
אם הוספת מעט מיים רגילים זה לא נורא ומערכת הקירור תשרוד ללא שום בעיה. חבל סתם להיכנס לריקון ומילוי אם לא עשית זאת מעולם. ניקוז האויר מהמערכת לאחר המילוי החדש עלול ליצור בעייתיות אם אין לך מושג בכך.

יש לי מעט מושג, אם מישהו יאמר לי איפה הפתחי ניקוז אוויר ויש לי את כל הכלים הדרושים.

פשוט ברכב הספציפי הזה מעולם לא עשיתי את זה.

הוספתי מעל 50% מים רגילים וחבל לגרום לקורוזיה/אבנית במערכת שמים אדומים יכולים למנוע.

פורסם

מעל 50% זה כבר אכן יותר מידי. אמור להיות פקק ניקוז בתחתית הרדיאטור. דרכו אתה מרוקן הכל. במילוי מה שאני תמיד עושה ממלא עד הסוף מניע את הרכב, ממלא ותוך כדי מפמפם עם היד על צינורות הרדיאטור ובכך מוציא את כל בועות האויר. ממשיך למלא עד שניגמרות הבועות והמיפלס עומד פלס ללא תזוזה. ממתין לעבודת המאוורר וסאלאמאת.

פורסם

תבדוק שמשאבת המים לא נוזלת, המשאבה נמצאת בצד שמאל של המנוע שאתה עומד מולו, בערך מתחת למכסה הפלסטי השחור. אם המשאבה נוזלת תזהה סימנים כתומים מיובשים בצורה של השפרצה על מכסה המנוע בחלקו הפנימי, בדיוק מעל המיקום של המשאבה.

זה שתחליף מים לא יעזור לך אם לא תמצא את הסיבה למה האוטו התחמם.

ניקוז האוויר נחשב קצת קשה ברכב הזה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
תבדוק שמשאבת המים לא נוזלת, המשאבה נמצאת בצד שמאל של המנוע שאתה עומד מולו, בערך מתחת למכסה הפלסטי השחור. אם המשאבה נוזלת תזהה סימנים כתומים מיובשים בצורה של השפרצה על מכסה המנוע בחלקו הפנימי, בדיוק מעל המיקום של המשאבה.

זה שתחליף מים לא יעזור לך אם לא תמצא את הסיבה למה האוטו התחמם.

ניקוז האוויר נחשב קצת קשה ברכב הזה.

האוטו התחמם כי לא היו מים. מילאתי, והכל תקין. לא צריך לעשות סיפור מכל דבר.

בספק אם יש נזילה. האוטו של אמא מעל שנה, בהתחשב בזה שהמערכת לא אטומה ב100%

ואף אחד לא מילא מים בזמן הזה, יכול מאוד להיות שחלק מהמים פשוט התאדו וכו'.

בכל זאת אבדוק לגבי נזילה.

האם ברכב הזה אין פקק לריקון אוויר? אפילו אצלי בXSI 94 היה את זה.

• תוכן חדש...