Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי קצת ומצאתי מוצר שנקרא CD2AUX, האתר פה: http://www.cd2aux.com/Pages/default.aspx

הם רוצים על זה 550-600 ש"ח.

חיפשתי באיביי ומצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Car-Digital-Music-Changer-USB-SD-MP3-for-2005-2011Toyota-and-LEXUS-series-/280861072946?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item41649fde32

לפי מה שכתוב זה מראים רק מ-2005 ומעלה, אבל הרי ההבדל זה רק הקונקטור, לא? אפשר פשוט לקנות מתאם?

תודה

פורסם

יש מספר די גדול של חברות שמייצרות מתאמים כאלה, רובם ככולם סיניים שעושים את העבודה בצורה מצויינת.

לטויוטה יש שני דגמים של קונקטורים, אחד בתצורת 5+7 ואחד בתצורת 6+6. עליך לבדוק מהו הקונקטור שיש מאחורי הרדיו שלך ולהזמין מתאם בעל מספר פינים נכון.

לחילופין, יש אפשרות להשתמש בקונקטור המקורי שכבר יש לך ברכב ולהתאים אליו את החיווט בצורה עצמאית. כל מי שיש לו ידע בסיסי באלקטרוניקה וידיים טובות יוכל לעשות את זה.

יש לך בלוח יד שנייה את דין007 שמוכר מתאם כזה (שמתאים למאזדה) ב 350 ש"ח אני חושב. הייתי רוכש אותו ממנו ומתאים את הצמה לקונקטור שכבר יש היום.

לחילופי חילופין, אני רוצה להאמין שניתן להזמין מהיבואן של CD2AUX כבל עם קונקטור שמתאים לרכב שלך, לא נראה לי שיעלה יותר מ 50 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר

העלתי תמונה של הרדיו המקורי. הכוונה שלך שלאותו רדיו, במודלים שונים (של טויוטה), יש חיבורים שונים?

ואני כבר חשבתי שאפשר לדעת מה החיבור לפי סוג הרדיו המקורי

השאיפה היא להזמין מאיביי את המוצר הזה עם קונקטור מתאים, ולא להתחיל להתאים וכו'.

איך אני בודק איזה קונקטור יש לי? מבלי לפרק את הרדיו :)

בהנחה שלטיוטה קורולה רגילה ול-RUNX מאותה שנה יש אותו רדיו, באתר CD2AUX כתוב ככה:

1998-2004 החיבור הוא כזה: toyota_7+5.jpg

(זה מה שאמור להיות לי)

2005-2009 החיבור הוא כזה: toyota_6+6.jpg

זה מופיע פה:

http://www.cd2aux.com/Pages/All_Car_Models_Connectors_For_CD2AUX_Virtual_Changer.aspx

השאלה אם אפשר לסמוך עליהם

תמונה מאחורה של הרדיו:

5972k4f_20.jpeg

השאלה היא שוב, האם לרדיו הזה אין גרסאות עם חיבורים אחרים.

פורסם

אני מאמין שכן. בתמונות אפשר לראות את שני הקונקטורים, אחד בתצורת 5+7 פינים והשני 6+6.

דבר עם CD2AUX ותשאל אם ניתן להזמין רק את הכבל. המוצר עצמו הוא אוניברסלי והדבר היחידי שמשתנה זו הצמה עם הקונקטור.

אם הם יסכימו למכור במחיר טוב ותיקח מדין007 את המתאם שלו אתה תעשה עיסקה לא רעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה חיבור יש בתמונה שהעלתי? (הגב של הרדיו) 6+6 או 5+7?

אתה לא חושב שיהיה יותר פשוט למצוא את המוצר הנ"ל עם החיבור שאני צריך ולהזמין מאיביי?

במקום לקנות מוצר עם קונקטור לא תואם, ולהתחיל לחפש פתרונות.

הקונקטור של זה הוא 6-6:

http://www.ebay.com/itm/Car-Digital-Music-Changer-USB-SD-MP3-for-2005-2011Toyota-and-LEXUS-series-/280861072946?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item41649fde32

אפשר לקנות מתאם מוכן באיביי? (בהנחה שאני צריך חיבור 5-7)

ViewImage.aspx?GlobalID=1003&MerchantID=1588&ImageID=7530&DisplaySize=400&ListingID=11584

איזה סוג של חיבור זה? 6-6?

b11f02fc-fc3c-b386-0f0e-5b63b2395919.jpg

איזה סוג של חיבור זה? 5-7?

פורסם

העליון זה 6+6, התחתון 5+7.

הדרך הטובה ביותר לבדוק היא לפרק את הרדיו, זו פעולה של 5 דקות.

לאחר הפירוק תצלם ותעלה לפורום ואני אומר לך איזה קונקטור צריך.

איתמר.

פורסם

לפני התמונה האחורית של הרדיו, החיבור שלו הוא 5-7. אני צודק?

זה נראה לי קצת מוזר, כי אומנם זה 5-7, אבל התמונה של החיבור לא נראית כמו החיבור בגב של הרדיו.

תמונה:

oNJCh.png

אני מפחד להסתבך בפירוק של זה.

בסופו של דבר אני לא מתכוון להתקין את זה בעצמי (למרות שזה נראה די פשוט).

במקום ללכת עכשיו במיוחד לבן אדם שמתעסק בזה, רק כדי שיפרק ונראה איזה חיבור זה,

בוא נניח שמדובר במאה אחוז ברדיו מהתמונות שהבאתי, ובהתאם למה שתגיד אני אזמין.

במקרה הכי גרוע, הוא ימצא לזה פתרון.

פורסם

אמרתי לך, הפתרון קל משאתה חושב.

אם נניח שהתמונה של הרדיו היא של מה שמותקן אצלך ברכב אתה צריך דווקא את ה 6+6. זה הקונקטור השני מצד ימין.

כדי שלא תקנה משהו בטעות אני מציע לך בכל זאת לפרק את הרדיו, בכל מקרה תאלץ לפרק אותו כשיגיע החלק.

איתמר.

פורסם

איתמר, כשרציתי להעביר את מכשיר ה-CD2AUX מהמאזדה לטויוטה, נאמר לי על ידי היבואן/משווק כי כל מכשיר מסונכרן להד-יוניט ספציפי ולא די בהחלפת הצמה, אלא יש צורך בהחלפת כל המכשיר. כלומר, המכשיר שאני מוכר יתאים רק למאזדה - לא לטויוטה.

פותח השרשור יכול לפנות ליבואן, ציון מחברת "צח סחר" (050-2555500), והוא כבר יתאים לו את המכשיר והקונקטור הנכון לראנקס, כולל התקנה.

ניצן

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

אתה יכול להסביר את המשפט "כל מכשיר מסונכרן להד-יוניט ספציפי"? (לא מבחינה מילולית)

כל HU פועל בטכנולוגיה משלו?

לפי מה שאתה כותב החברה שמייצרת את המכשיר הזה, מייצרת הרבה מאוד סוגים של מכשירים (שעושים את אותה עבודה בדיוק) להרבה מאוד סוגים שונים של רכבים (ל-HU שונים).

(כשאני כותב "סוגים של מכשירים" אני לא מתכוון לצמה עצמה).

נראה לי די מוזר.

פורסם

ניצן, אחדד את דברי.

היחידה עצמה היא ג'נרית. אני מתאר לעצמי שיש לה כמה גרסאות בהתאם ליצרני הרכב בו היא הולכת להיות מותקנת, אבל במקרה הנ"ל מדובר בשני רכבים יפניים שפועלים לפי אותם הסטנדרטים, מדובר באותם יצרני OEM של מערכות השמע וגם פרוטוקולי התקשורת זהים.

במקרה הספציפי לא תהיה כל בעייה לעבוד עם המכשיר שלך ולהחליף לו צמה. עם זאת לא הייתי ממליץ לנסות את זה עם רכב מקבוצת VAG, למשל.

איתמר.

פורסם

איתמר, מזל שהקשבתי לך בסופו של דבר :)

חבר עזר לי לפרק, זאת התמונה מאחור: (התמונה מגוגל, אבל זה בדיוק ככה)

u9mAH.jpg

אני שואל רק כדי לוודא,

http://www.ebay.com/itm/Car-Digital-CD-Changer-AUX-USB-SD-MP3-Music-Adapter-for-TOYOTA-Lexus-Scion-/270956435275?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1643174b

האם זה יתאים לדעתך?

אני רושם את הדגם של הרדיו, למקרה שמישהו יחפש את זה בעתיד: Toyota w58802

פורסם

אם אתה בטוח ב 100% שאצלך זה 5+7 אז כן, זה המתאם שאתה צריך.

האם שמת לב במקרה כמה חוטים היו מחוברים לקונקטור? 2? אחד סגול ואחד ורוד?

איתמר.

• תוכן חדש...