Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

ברשותי מוטורולה אטריקס 4G - למי שלא יודע מעבד 1ג'יגה כפול ו1 ג'יגה ראם, בהחלט יופי של מכשיר.

המכשיר ל-צ-ע-ר-י מריץ כיום רום של אורנג' גירסא 2.3.4 (לחם-ג'ינג'ר) והוא נתקע לי בלי סוף ועושה ריסטארטים עצמאיים.

החלטתי לעשות ROOT והצלחתי למחוק את כל התוכנות המותקנות של אורנג', למרות זאת המכשיר עדיין תקוע.

על פי תוכנת ניהול זיכרון יש לי מתוך 816מגה ראם פנוי - רק 150-200, למרות שאני עושה WIPE וסוגר את כל מה שזז ברקע עדיין זה חוזר ל150-200 מגה פנויים למרות ששום דבר לא רץ! בנוסף אני גם לא יכול להריץ LIVE WALLPAPERS כי אז התפעול נהיה נ-ו-ר-א איטי.

אז איך עושים OC למכשיר? יש תוכנות במקרט כמו SETCPU אבל הבנתי שצריך קרנל משהו? (מה זה בכלל) ובנוסף אני צריך לפרוץ\לפתוח את הBOOTLOADER (מה זה בכלל) או שהוא כבר פתוח אצלי אחרי העדכון מ2.2.2 ל2.3.4? אין לי מושג.

בנוסף מותקן על המכשיר שלי GO LAUNCHER, אני ממש לא אוהב אותו, הסיבה היחידה שהוא מותקן זה שאיתו אפשר לפתוח תיקיות ברקע ולבחור את האפליקציות שאני רוצה לשים בהם(ולא לגרור כמו מפגר 30 משחקים מה"מגירה" אל מסך הבית ומשם לתיקיה), סיבה נוספת היא שיש לו אפשרות לLIVE WALLPAPERS וסיבה שלישית שאפשר לכוון את גודל הווידג'ט - שלושת אלו זה שילוב מנצח, מה שלא ראיתי באף לאונצ'ר, החיסרון שלו זה האיטיות, עם לאונצ'ר כמו ADW הכל עובד ממש ממש חלק אבל אין כיוון ווידג'טים\תיקיות וכדומה.

קצת עזרה לכיוון המכשיר שלי... ממש מתסכל כל זה.

תודה,

אוהד.

*בנוסף אשמח להמלצה לרום עם עברית מלאה לחלוטין עם ימין ושמאל, שיהיה בו את מה שכתבתי למעלה כמו הלאונצ'ר, שלא יאכל סוללה ויהיה מהיר, אשמח גם אם תהיה בו אפשרות לHD MIRRORING - חיבור ישיר לטלוזייה ולראות ישירות את ה"בית" על גבי הצג.

כמו כאן:

פורסם

לא היתי מתעסק עם OC למכשיר, אתה עלול להזיק לו.

אני עם מכשיר HTC HD2 מריץ כרגע ICS לאחר שהיה לי אינספור רומים של ג'ינג'ברד.

אני יכול לומר לך ש 2.35 הוא מצויין ועבד לי טוב על המכשיר.

לגבי RAM פנוי לדעתי יש לך תוכנה שאוכלת מהמכשיר, באתי להמליץ לך על GO LAUNCHER EX אבל אני רואה שאתה כבר מריץ אותו. אצלי הוא עובד מצויין ומהר הרבה יותר מה TREBUCHET שמגיע עם ה ICS, ועבד גם יותר מהר מה ADW שהיה אצלי.

אגב גם ב ADW אתה יכול להריץ LIVE WALPAPERS.

וסתם שתדע, זה אוכל סוללה ו RAM כי זה בעצם אנימציה ולא תמונת רקע.

ממליץ לך להחליף לרקע רגיל או מה שתבחר, זה יאיץ את המכשיר.

אגב אם אתה ממש רוצה להכנס לעומק -

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=997

הם מתעסקים בכל, ואני מתכוון בכל דבר שקשור לסמארטפונים.

Opel Adam S 2017

פורסם

למה לא היית מציע oc למכשיר? יש סרטונים ביוטיוב (הרבה כאלה) שהמכשיר עומד על 1.5 מגהרץ ועובד פיצוץ.

כרגע אני בלי לייב וולפייפר מהסיבה שזה פשוט לא סוחב, צמצמתי מ100 אפליקציות ל70 מותקנות על המכשיר וזה לא עזר בכלום! (מתוך ה70 כ25 משחקים)

להזכיר- כרגע הרום של אורנג הוא ללא שום אפליקציה שלהם ולכאורה "נקי", אם אעשה שחזור הגדרות יצרן ואמחק כל מה שהתקנתי והורדתי,(בעצם, מה בדיוק ימחק??) איך אני אמור להחזיר את הכל? שוב צריך לבנות מסכים ולסדר כל ווידגט ואייקון מחדש? מה לגבי אנשי הקשר גם ימחקו?

תודה,

אוהד.

יש למישהו מושג למה זמן הדלקה של המכשיר עומד מעל 4דק? וגם שהמערכת עולה זה עוד דקה עד לתחילת שימוש מהסיבה שהכל תקוע.

פורסם

אני מציע לך להתקין רום חדש ונקי אחרי שביצעת מחיקה מלאה של המכשיר,אין שום צורך בהמהרה זה סתם יאכל לך את הסוללה ולא יתן כלום,יש לך בעיה תוכנתית במכשיר ולא חומרתית.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אל תבזבז זמן, גש ל xda ותתקין רום cyanogenmod 9.

הוא עובד פרפקט, אתה לא תכיר את המכשיר שלך אחר כך!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למיטב הבנתי סיאם9 לא מלא ואין בו וידאו או שאר דברים שלא מתפקדים נכון? מה לגבי עברית מלאה?

אז לענייננו, בשביל החלפת רום צריך רוט - יש.

צריך לפתוח בוט לאודר (מה זה? צריך? ) - אין.

מדריך החלפת רום - אין.

במידה ואני מחליף רום, איך אני משחזר 70 התקנות? כל מה שצילמתי? סייבים של משחקים למיניהם, אנשי קשר?!?

תודה,

אוהד.

פורסם

יש הכל מלא לגמרי כולל עברית שעובדת מושלם, לא פחות.

לגבי הוידאו אני לא בטוח ותכל'ס אני לא מתשמש בזה, אבל אפליקציות צד שלישי בוודאות עובדות, יש ת'רד שלם על זה שם.

מדריך החלפת רום : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1500535

בגדול אין יותר מדי מה, מוריד זיפ ומפליש אותו דרך CWM.

את ההתקנות שלך תגבה עם Titanium Backup אם הן חשובות עד כדי כך.

אנשי קשר מן הסתם מגובים לך אוטומטית לקונטקטס הגוגליים שלך, לא ?

פורסם

אוקיי אז אני מבין שאין צורך בבוט-לאודר פרוץ, כן?

אני באופן אישי חיפשתי על זה ומצאתי סרטון ביוטיוב מלפני 3 ימים שם מראים במפורש איך הרום הזה מתפקד על האטריקס ואין וידאו, אי אפשר לנגן ולצלם! מבחינתי זה פאק רציני.

מה עושים?

שאלתי קודם, אם אני אבצע פורמט לזיכרון הפנימי? מה בדיוק ימחק לי? רק מה שהותקן? או כל תיקיה קיימת בזיכרון המכשיר ללא הבדל דת גזע מין?

אוהד.

פורסם

תצא מנקודת ההנחה המחמירה שה-כ-ל ימחק, מקסימום תופתע לטובה.

אצלי הכל בענן ממילא אז חוץ מהשלבים באנגרי בירדז לא מפריע לי למחוק את הטלפון כולו, ממילא תוך כמה דקות הכל משתחזר חזרה.

לצפות בוידאו אני די בטוח שאפשר, לצלם כנראה לא (כוס הורתם של מוטורולה שלא משחררים דרייברים ל ICS), אבל לפחות לפוטון זה עובד עם אפיליקציות צילום וידאו חיצוניות/חלופיות.

• תוכן חדש...