Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

מחר אני מתכוון להתקין סופ-סוף זוג רמקולים נוסף ברכבי (307) שמצוייד

כבר ב 6 רמקולים אורגינליים (הם בסדר, אבל לא יותר מזה).

רציתי להבין קצת יותר בנושא זה -

איך המתקין הופך 6 רמקולים ל 8 רמקולים ?

הרי ישנם 6 יציאות מהמערכת (המקורית), לא?

איך זה עובד?

האם המערכת תוכל לספק מספיק עוצמה ולהפעיל עוד שני רמקולים ?

אני באמת לא מבין בעניין הזה מאומה, כך שכל הסבר יתקבל בברכה.

מליון תודות לכם.

פורסם

אוקיי, נחלק את התשובה לשני חלקים.

1. אין טעם לדעתי להוסיף עוד זוג רמקולים ב 307, איכות ההגברה של המכשיר המקורי שבא עם האוטו היא עלובה.

סביר להניח שהמתקין ייקח את החוטים שמעבירים מתח לרמקולים האחורים ומהם יוצא לעוד זוג.

2. איכות הרמקולים ב 307 לא משהו בכלל.

ששת הרמקולים שאתה מדבר עליהם הם זוג קומפוננט (טוויטר ומיד) ועוד זוג רמקולים מסכנים בדלתות מאחור, אם אתה באמת רוצה לשפר את השמיעה, תחליף את הקומפוננט הקדמי למשהו טוב, גם זה בעייתי כי ההגברה האומללה שיש למכשיר לא תזיז שום קומפוננט.

לחבר הגברה למכשיר הזה זה סיפור אחר, בגלל שאין לו יציאות למגבר צריך להנחית את הsignle מהרמקולים ל RCA, בקיצר, בלאגאן רציני.

הכי גרוע שיש לדעתי זה להוסיף עוד זוג רמקולים.

פורסם

קודם כל מדובר ב4 רמקולים מסכנים (בלי לזלזל - הכל יחסי) ועוד שני טוויטרים, מה שהמתקין שלך סביר להניח יעשה הוא יחבר עוד טויורים שלא דורשים מאמץ מהמערכת (HU)

פורסם

שלומי -

ראשית תודה על התגובה המפורטת.

שנית - נת הסבר טוב על המערכת המותקהת בפיג'ו ועל חוסר יעילותה,

אך השארת אותי חסר אונים.

תבין, יש לי בבית שני רמקולים חדשים ומעולים של Alpine .

מצער אותי לראות אותם מתבזבזים בקופסא ללא מעש.

אינני מבין דבר וחצי דבר במערכות סטריאו לרכב (לצערי), אך חשבתי

ללכת למתקין מורשה ולהתקין את הרמקולים הנל ברכב.

האם אתה ממליץ ל-א לעשות זאת ?

הבן שדרישותי אינם גבוהות (כמו שלך אני מניח).

אני מנסה לתת עיסוק לרמקולים ללא מעש ובנוסף להגביר מעט את היכולת

של המערכת הנוכחית שברכב.

אם תשובתך היא עדיין "לא להתקין" - מה אתה ממליץ לעשות ?

האם נתקעתי עם מערכת פשוטה זאת ל 4 שהים הקרובות

(ובבקשה אל תבקש ממני להפוף את הרכב שלי לחדר מלחמה סטריאופוני) ???

שוב תודה.

פורסם

כמו ששלומי כבר ציין, המתקין אלא אם אתה הולך לאינסטלטור, ינתק את הרמקולים בדלתות האחוריות לטובת רמקולים במדף האחורי.

לגבי הרמקולים ב-307 - זה ממש לא קומפוננט אלא 4 רמקולים FULLRANGE וטוויטרים

מנסיון עם 307 של חבר, התקנו רמקולים 6/9 200W של קנווד בהשקעה מיזערית והתוצאה היתה חמודה מאוד בהתחשב בנתונים - בוא נגיד שיצא לי לשמוע "מערכות" מוגברות שנשמעו הרבה פחות טוב.

בקיצור, לך על זה רק כך בחשבון שמשם אם אתה רוצה לשפר את איכות הסאונד תצטרך להשקיע סכום לא מבוטל.

motorica.net

פורסם

קח את הרמקול, תהפוך אותו ותנסה למצוא מה ההספק שלו, יכול להיות שתתקל בשני נתונים, האחד מהם יהיה ב-RMS וזה הנתון היותר מעניין לצורך העניין.

הרמקול עגול או אובלי?

ולא, אתה ממש לא תקוע ב-4 שנים הקרובות, מה שתיארתי בהודעה הקודמת יתן שיפור עצום למערכת הנוכחית.

motorica.net

פורסם

האפשרויות שלך הם כאלה :

1. כמו שרן אמר, להוסיף רמקולי מאחור (6*9) במקום הרמקולים שבדלתות שייתנו עומק וקצת באסים למערכת.

2. להחליף את שני הרמקולים הקדמיים שלך באלפיין (בהנחה שמה שיש לך שם זה 6.5 אינץ' עגול)

3. להוסיף מגבר למערכת, דבר שיצריך שימוש במנחתים (מעין קופסא קטנה שמשנה את היציאות של הרמקולים לכאלה שיתאימו למגבר) זה דווקא עובד נחמד אבל זה יקר.

4. להחליף HU ואז לאבד את השליטה מההגה, התצוגה בדשבורד והאנונימיות שבמערכת מסוג זה.

יש סוגים שונים של HU (יחידת ראש) שניתן למצוא להם מתאם לשליטה מההגה ולתצוגה, בעיקר של סוני.

עסק לא זול, אבל זו הדרך היחידה להשיג איכות שמיעה טובה באמת.

אני הייתי הולך על הפתרון שרן נתן.

פורסם

למה שלא תחליף את הרמקולים של האלפיין בזוג מהרמקולים הקיימים זה יהיה הדבר הכי פשוט והכי טוב לדעתי בלי לחתוך שום דבר ועוד בלאגן שיתלווה!!!

• תוכן חדש...