Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

ברשותי סוזוקי בלנו 98 .

נשרפה לי נורה ראשית קדמית צד שמאל, באתי להחליף אותה כפי שהחלפתי פעמים רבות בעבר בתחושה שזה יהיה קל.

מי שמכיר את הרכב יש מעין גומי גדול שמכסה את בית המנורה ובאמצע גומי קטן קשיח שהוא בעצם החיבור של החוטים בריבוע קטן למנורה עצמה. לרוב הפעולה היא למשוך בעדינות את הגומי/פלסטיק המרובע שישתחרר מהפינים של המנורה ואז את הגומי הגדול ואז ניתן לפרק את המנורה עלידי קליפס.

ניסיתי למשוך את הגומי הקטן והוא היה תקוע מאוד חזק ולא רצה להשתחרר . לאחר כמה ניסיונות הצלחתי עם מברג לשחרר את הקליפס ובעצם להוציא את המנורה שהחיוט עם גומי עדיין מחובר אליה ושמתי לב שהפלסטיק עצמו מבפנים נמס והותך ל3 הפינים של המנורה.

השאלה שלי היא האם שווה להכניס את הרכב למוסך בשל בעיה כזו?וכמה הם יכולים לקחת ממני עבור תיקון כזה? כעיקרון אם אני משיג את "בית הנורה" - הגומי המרובע הקטן שאליו מחוייטים החוטים והוא מתחבר לפינים של הנורה אז אני יכול פשוט לחתוך את הישן ולחבר את חוטי חשמל הרכב לריבוע חדש. השאלה אם ואיפה אפשר להשיג דבר כזה , במיוחד שזה דגם ישן יחסית של סוזוקי.

אשמח לשמוע הצעות.

תודה

פורסם

שלום לך, לפי מה שאמרת 3 פינים הותכו אני מניח שמדובר במנורה מסוג H4.

כנראה בגלל הפינים שנמסו החלפת מנורות בתדירות גבוהה, מה שאתה צריך זה לרכוש קונקטור למנורה H4 ולהרכיב לבד זה מאוד פשוט.

חותכים כל פעם חוט בנפרד ושמים באותו מהקום שהיה בקונקטור החדש, אתה זקוק רק לקטר ואזולירבנד.

תדאג לרכוש מנורה איכותית.

פורסם
שלום לך, לפי מה שאמרת 3 פינים הותכו אני מניח שמדובר במנורה מסוג H4.

כנראה בגלל הפינים שנמסו החלפת מנורות בתדירות גבוהה, מה שאתה צריך זה לרכוש קונקטור למנורה H4 ולהרכיב לבד זה מאוד פשוט.

חותכים כל פעם חוט בנפרד ושמים באותו מהקום שהיה בקונקטור החדש, אתה זקוק רק לקטר ואזולירבנד.

תדאג לרכוש מנורה איכותית.

ראשית תודה על ההתייחסות.

נכון הנורה היא H4

לקונקטור הזה יש שם מסוים? או שפשוט נקרא קונקטור לH4?

האם אתה יודע היכן אני יכול לרכוש כזה קונקטור וכמה יכול לעולות?

תודה

פורסם

ככה זה נקרא שקע למנורה יש כאלו מקומות שקוראים לזה בית נורה למרות שזו טעות תבקש שקע למנורת H4

יש גם שקעים ל H7 וכו'. כמה זה עולה כמה שקלים לדעתי לא יותר מ 10 שקלים.

פורסם

השם קונקטור/ שקע לH4 אתה גם יכול לראות שזה מתאים,

נסה להכניס את הנורה לקונקטור ותראה שיהא יושבת טוב ולא "משחקת" כי במצב כזה מגעים לא טובים זה ישרף שוב.

בהתקנת הנורה לא לגעת בזכוכית שלה כי זה מקצר לה את אורח החיים.

בעקרון נראה לי שכל חנות לחלקי חילוף יחזיק כאלה, אם אתה מעוניין בהמלצה ספציפית לחנות תציין איזור מגורים.

פורסם
השם קונקטור/ שקע לH4 אתה גם יכול לראות שזה מתאים,

נסה להכניס את הנורה לקונקטור ותראה שיהא יושבת טוב ולא "משחקת" כי במצב כזה מגעים לא טובים זה ישרף שוב.

בהתקנת הנורה לא לגעת בזכוכית שלה כי זה מקצר לה את אורח החיים.

בעקרון נראה לי שכל חנות לחלקי חילוף יחזיק כאלה, אם אתה מעוניין בהמלצה ספציפית לחנות תציין איזור מגורים.

רמת גן , איזור קניון איילון

• תוכן חדש...