Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני שוביניסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני, אני יכול לומר שכשאני רואה בחורה נוהגת ברכב ידני ללא קשיים אני מבסוט לאללה ואומר כן ירבו. אז אולי אני בכלל פמיניסט? :)

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שמשמח אותך שאישה מצליחה לנהוג ברכב ידני ללא קשיים, אומר שאתה בעצם מצפה שהיא לא תצליח, וכשהיא כן, אז זה משמח אותך.

זה גם אומר שאתה שוביניסט :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ברור שאני מקנא!! לקבל מאבא בגיל 18 R8 יכול לגרום לכל אחד לקנא.

זה עדין לא סותר את העובדה שזאת טיפשות וגם אם אני הייתי מקבל בגיל 18 רכב כזה, בדיעבד זאת הייתה טיפשות.

ותעיד על כך 106 XSI שנכחדה מהר מהצפוי אי שם בשנת 2001.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אם כבר סטיגמות, אז הייתי פחות מודאג מאשר ילד צעיר שינהג ברכב.

לפחות אצל הילדה רוב המכות יהיו שפשופי חניה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני ישר הייתי חושב מה צריך לעשות כדי לצאת איתה לדייט, ואיך לגרום לה להיות אישתי, לא משנה איך היא נראת, יותר מעניין אותי שהיא תיתן לי להסיע אותה ב-R8 לכל מיני מקומות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רסמי, פעם היית חושב לעצמי כל מיני מחשבות נאצה, היום אני אומר לעצמי וואלה? מפרגן. צרות עין היא תכונה רעה. אם היא לא משתוללת, מה אכפת לי? שיבושם לה! אם היא משתוללת. קארמה כבר תעשה את שלה. אם היא נראית טוב, יש לי אח להכיר לה. גם אם היא מכוערת לצורך העניין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נהגת חדשה ללא שום יומרות לנהיגה ספורטיבית, לא תנצל את יכולות הרכב ולכן ממילא היכולות שלו והכוח שלו לא יהוו סיכון עבורה. ובכלל, עבור רוב הנהגים ברוב הסיטואציות בכביש, נהיגה היא יותר עניין של נהיגה בתנועה ואומדנים ופחות עניין של שליטה וירטואוזית ברכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

המחשבה הראשונה שעלתה לי לראש היתה ״חבל על הרכב הזה, היא בטח לא תצליח להשתלט עליו ותרסק אותו באיזה עמוד״.

מה הבעיה להשתלט על רכב עם ESP?

היא לא איזה עארס באיביזה שחושב שהוא נהג מירוצים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתאכלס?

אני מעדיף לראות R8 עם שלט נהגת חדשה, מאשר שלט נהג חדש.

נהגת חדשה? כנראה תכנס עם הרכב בקיר או משהו .

נהג חדש? סיכוי גדול שיהרוג משפחה עם ה "פוזה"

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

״חבל על הרכב הזה, היא בטח לא תצליח להשתלט עליו ותרסק אותו באיזה עמוד״ ? למה שזה יקרה, רכב כזה מתנהג ואוחז פי כמה מרכב פשוט וכמובן גם בא עם מערכות העוזרות להשתלט עליו, הוא הרבה יותר בטיחותי לילדה שלא "תלחץ" מרכב פשוט.

אבל עדיין... תחושה כל כך חזקה של בזבוז. :cry:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיפה ההנחה שנהגת חדשה תיכנס עם הרכב בקיר, או שנהג חדש יהרוג משפחה עם פוזה?

תחשוב שכנהג חדש, אבא נותן לך את האוטו שעלה לו כמו בית, לא תשמור עליו כמו על הבי*ים שלך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סטיגמות ושוביניזם. אני מכיר כל כך הרבה נשים, בכל גיל, שיודעות להנות מטכנולוגיה למרות שגאדג'טים נחשבים בד"כ למוצרים גבריים, וגם כאלה הנוהגות היטב. אפילו אשתי קטנת הקומה והטכנופובית, שבתיבת ההילוכים מכירה רק P, R ו-D ויורדת מהאוניברסיטה לנשר עם לחיצה רצופה על הבלם יכולה ללמד הרבה נהגים איך להסתדר עם התנועה ואיך לחנות בצורה מדוייקת. אז מספיק עם הסטיגמות, גם בנות יכולות ללחוץ ולעשות זאת היטב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני יכול לתת לך בערך 10 סיבות למה לא.

פרט נמק והסבר

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

• תוכן חדש...