Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לקראת כניסה למקום עבודה חדש אני צריך לקבוע איזה רכב יתאים לצרכים שלי (גג דרגה 2), הפרמטרים החשובים:

• נסיעות יומיות כ 150 – 200 ק"מ – נוחות זה פלוס גדול
  • הכוונה להשתמש הרבה בכביש 6, לא רוצה רכב ספורט ולא חשובה האצה אבל שיגיע למהירות סבירה בתנאים האלה
  • מעדיף רכב קטן אבל לא כזה שיעוף כשעוברת לידו משאית כלומר בטיחותי...
  • חשוב לא פחות עניין העלות – אני מכוון לליסינג תפעולי מטעם החברה (חברה קטנה שלוקחת מעט מכוניות) ועלות הליסינג אמורה להיות מופחתת מהברוטו אז מחפש משהו שישתלם.

אשמח לדעת על איזה רכב ממליצים ומה סדר גודל עלות חודשית צפויה לחברה (לצורך חישוב השפעה על המשכורת....)

פורסם

ב50K ק"מ בשנה לפחות, אתה חייב דיזל, פלואנס דיזל (אידיאלית מבחינת נוחות), C3 פיקאסו דיזל.

אפשר גם לשקול סופר מיני ידנית מגזרת ה75K (סוויפט למשל).

פורסם

אם מחיר הליסינג לחברה נכנס כשיקול אז נראה לי שהפוקוס (או אם תספיק לך הפיאסטה אבל צריך לבדוק מה מחירה בליסינג). פורד הרבה יותר זולים בליסינג מרכבים אחרים.

לפלואנס דיזל המחיר הכי נמוך שקיבלתי ל 50K לשנה היה 3300 ואת הפוקוס לקחתי ב 2800. הפרש הדלק לא מכסה את הפרש העלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אמי עובד בחברה גדולה (מחזיקים כאלפיים רכבי חברה). אצלינו עלות העובד לפלואנס דיזל עומדת על כ-3,500 ש"ח ברוטו, שכוללים 250 ל' גדק בחודש. תוסיף לכך שווי 'הטבה' של כ-3,000 ש"ח, ותמצא שהעלות שלך - כעובד - היא בין 3,000 ל-4,000 ש"ח מדי חודש נטו, בתלות דרגת המס שנקבעה לך.

לא עסק זול!

פורסם

תודה על ההתייחסות עד כה :)

בכל אופן - דלקן על החברה אז... אתם יודעים...

השילוב המנצח יהיה עלות נמוכה למחיר הליסינג לחברה + יציבות גבוהה על הכביש (דרגה 1 או 2)

פורסם

אתה מסתכל מבחינת העלות שלך אבל אני בתור זה שמצמיד את הרכב לעובד מסתכל על העלות הכוללת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה טוב וחשוב, כמו גם ההשפעה על איכות הסביבה – אני לא מזלזל!

פוקוס מעניינת, קצת גדולה פיזית והשאלה אם ואיזה רכב קטן יותר וזול יותר קיים שעדיין שומר על יציבות בתנאי הנהיגה היומיים שתיארתי.

• תוכן חדש...