Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי דו"ח ע"ס 1000 ש"ח

חניתי שם רק כמה דקות כי לא היה חניות ורציתי רק לאסוף חומר לימוד

אני נהג צעיר וזה סכום גבוהה עבורי,

אם אני מגיש ערעור מה כדאי לרשום ? אפשר לקבל ביטול קנס ?

תודה ושבוע טוב

פורסם

בטח שאפשר להגיש ערעור, על כל דוח אפשרי להגיש ערעור.

תשלח בקשה עם נימוקים משכנעים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

והנכה איפוא יחנה

לך ותשלם כי הרווחת 4000 ש"ח !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש גם משהו לא מובן, לא קיבלתי את הדו"ח על השמשה של האוטו באותו הערב איך זה יכול להיות?

פורסם

אם זה היה קורה לי, לא הייתי מצליח לחשוב על תירוץ מספיק טוב, לכן באמת שאני לא יכול לעזור לך.

אני לא שופט אותך, אבל אני גם לא מקבל את התירוץ של הלכתי לקחת חומר לימוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש גם משהו לא מובן, לא קיבלתי את הדו"ח על השמשה של האוטו באותו הערב איך זה יכול להיות?

קיבלת את הדוח בדואר?

:?:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור אחד שליווה וטיפל עשרות שנים בנכה על כסא גלגלים במשפחה, הנושא קרוב ללבי וגם היום אני לא מעז לחנות בחניה של נכים, גם לא בקניונים, תחנות דלק וכל מקום אחר, שומם ומרוחק ככל שיהיה. מצד שני באמת צר לי עליך שקיבלת דו"ח והקנס כבד לבחור צעיר, אך לדעתי סיכוייך לבטלו - קל וחומר לאור הנסיבות הסתמיות שהן בסה"כ ענייני דיומא ולא מקרה מיוחד לפי דבריך, נראים לי קלושים ביותר. קח את זה בטוב ולמד לא לחזור על כך, גם אם יהיה עליך לטרוח שבעתיים כדי למצוא מקום חניה אחר.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

יהיה לך מאוד קשה לצאת מזה.

קיבלת דוח משטרה או דוח עירייה?

במקרה שזה דוח משטרה ואם זה דוח ראשון, אולי תוכל להמיר בהזהרה.

פורסם

בתור אחד שלצערו נמנה על ציבור המשתמשים בחניות נכים.

גם אם חנית 30 שניות או אפילו עמדת בחניית נכים בעודך יושב ברכב, ומישהו שזקוק לחניה עבר ונמנעה ממנו האפשרות להשתמש בחניה - העבירה (או העוול) לאותו מישהו נעשה - ועליך לשאת בעונש כמו גבר.

התפתלות והתחמקות תוכל רק להביא להגדלת הנזק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא אתערב בכיסך, אך אמליץ לך לשלם כי מי שמתחכם בדברים הקשורים לנכים נופל מהר מאוד.

בתור נהג שמסתובב בין מקומות ומחנה המון במשך היום, לא אחשוב אפילו ל-2 שניות להכנס לחניית נכה מהסיבה הפשוטה שאין לי פנים להסתכל לנכה בעיניים אם הוא באמת יצטרך את החניה (ולא איזה X6).

כל עוד ה' נותן לך בריאות, כבד את אלו שצריכים את ההטבה.

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

אבא שלי נכה עם מעל 90% נכות ניידות ואני מכיר טוב מאוד את הסיטואציה כאשר באים לחניון עמוס ומוצאים שחניות נכים תפוסות על ידי לא נכים. במקרה כזה לפעמים מחוסר ברירה נכה נאלץ להחנות רחוק וללכת כאשר כל צעד גורם לו לכאב וקושי רב.

אני לא מתפלא שהבחור חנה בחניית נכים ושאנשים רבים אחרים גם עושים את זה. אפילו מועדן ה5 מעודד חנייה במקומות של נכים ובכל סוף שבוע מתפרסמות כאן באתר תמונות ממפגש הצפוני כאשר מישהו תופס חניית נכים במרכז מסחרי. בתמונות גם רואים היטב אנשים שחונים על מדרכה ובמקומות שבכלל אסור להחנות את הרכב (וזה לא משנה באיזה יום או שעה הם עושים את זה, על התמונות עצמן אין יום או תאריך ואף אחד לא יבדוק את המאפיינים אלא פשוט יסתכל על התמונות ויסיק את המסכנות, אני אוהב רכבים ופעם אפילו חשבתי להצטרף למועדון אבל אחרי מה שראיתי כל החשק הלך לי). ואנשים האלה נחשבים לתרבות המוטורית של ישראל וזה מה שהם משדרים. אחרי זה לבוא בטענות שגם אנשים אחרים חונים? הכל מתחיל בחינוך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אאל"ט יש מספר אנשים מהמחוז הצפוני של מועדון ה-5 שיש להם תו חניה,

(תו נכה) ולכן מעמידים שם את רכבם.

*תקנו אותי אם אני טועה.

ל'

פורסם
בתור אחד שלצערו נמנה על ציבור המשתמשים בחניות נכים.

גם אם חנית 30 שניות או אפילו עמדת בחניית נכים בעודך יושב ברכב, ומישהו שזקוק לחניה עבר ונמנעה ממנו האפשרות להשתמש בחניה - העבירה (או העוול) לאותו מישהו נעשה - ועליך לשאת בעונש כמו גבר.

התפתלות והתחמקות תוכל רק להביא להגדלת הנזק.

גם אני בתור אחד שלצערו נמנה על ציבור המשתמשים בחניות נכים תומך בדברייך במיליון אחוזים. לא פעם ולא פעמיים יצא לי לבקש מנהגים לעשות לי " טובה " ולפנות לי חניית נכים וזה לא נעים בכלל כך שגם 10 שניות זה הרבה זמן לעמוד בחניית נכים.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...