Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לתותחי הפורום,

לפני כשלושה שבועות נדלקה לי באוטו נורת בדוק מנוע, בבדיקת מחשב עלה כי התערובת עשירה מדי, והתקלות הראו בעיה בחיישן נלמדה ובחיישן הקמשפט, החלפתי ראשית את החמדה ולאחר יומיים נדלקה שוב הנורה, בבדיקה התקבלו אותן תקלות כמו מקודם, החלפנו גם את הקמשפט והיום נדלקה שוב הנורה, בבדיקה שעשיתי לבד (יש לי כבל בדיקה) שוב אותה תקלה.

האם למישהו יש רעיון מה זה עוד יכול להיות, אני כבר אובד עצות!

פורסם

אתה תמיד מתדלק באותה התחנה? ניסית לסיים מיכל, לתדלק במקום אחר ולאפס תקלה?

כדאי ללכת מהקל לכבד ולא להחליף הרבה חיישנים בבת אחת, הסיכוי לכשל מקביל בשני חיישנים לא גבוה, תנסה גם במוסך שמכיר VAGים, נסיון ושכל ישר לפעמים עדיפים על קוד תקלה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לבדוק את תקינות המצבר ברכבך (בן כמה הוא?).

ברגע שהמצבר קרוב ליומו האחרון והמתח שהוא מספק יורד (אבל עדיין מספיק בשביל שהרכב יניע) זה גורם לחיישנים להשתגע ולפלוט ערכים שגויים שהמחשב מזהה כתקלה.

פורסם

האמת שכל פעם אני מתדלק בתחנה אחרת. ואחת ל4 תדלוקים אני מתדלק גם ב -98.

לגבי המצבר, האמת שהוא בן חצי שנה בערך, אבל לא חשבתי לבדוק אותו. איך עושים בדיקה למצבר אם הרכב מניע?

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבדוק מפל מתחים (בעזרת רב מודד) כאשר הרכב כבוי (סוויץ סגור) וכאשר הרכב מונע.

חזור לפה עם הממצאים.

פורסם

כאשר הרכב לא מונע אלא רק עם סוויצ' זה מראה ערך של 14, כאשר הרכב מונע זה מראה 13.9 כאשר הרכב מונע עם מזגן בכל הכח ואורות דולקים זה מראה 12.9.

שוחחתי עם מישהו שעשה לי בדיקה ממש מקיפה עם מחשב ואמר לי שלדעתו בגלל שיש טיימינג משתנה ברכב אז הוא חושב שהמנוע בוצי, הוא הציע לי לעשות פלאשינג למנוע במשך 20 דקות, ולהחליף אחרי זה שמן ופילטר שמן.

בשירשור קודם שלי סיפרתי שכאשר אני מניע את הרכב בבוקר הוא עולה ל 1500 טור ונשמע כמו מנוע דיזל למשך 2 שניות.

מבלי שאני אגיד לו את זה הוא שאל אותי אם זה קורה ואמרתי לו שכן. אז הוא אמר שהפלשיג יכול לעזור ובמידה ולא לעשות גם ניקוי למצערת.

נשמע הגיוני כל זה?

• תוכן חדש...