Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shayy, אתה צודק. הבעייה שחלק מנהגי מונית והסעות בקושי סוגרים את החודש כי הסולר יקר, הטיפולים יקרים ומשלמים להם מאט. לכן הם חוסכים על כל מה שהם יכולים, כולל דברים שאסור לחסוך. לא רק על צמיגים הם חוסכים, יש כמה פנצ'ריות שמתקינות רפידות בלמים במחירים משהו כמו 70ש"ח כולל עבודה. מה טיב הרפידות האלו אני אפילו מפחד לחשוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלק מצמיגים שולחים למחזור וחלק הולכים תמורת כמה מאות שקלים לאנשים שקונים צמיגים משומשים.

מי קונה צמיגים משומשים, תגיד לי עכשיו ואתה ואני יכולים לעשות ביזנז. אני יכול להביא לך משאית שלמה של צמיגים שסיימו את חייהם. אצלי בפנצ'ריה הם יהיו מבסוטים עם תקח את זה מהם. פחות כאב ראש להתעסק איתו.

shayy, אתה צודק. הבעייה שחלק מנהגי מונית והסעות בקושי סוגרים את החודש כי הסולר יקר, הטיפולים יקרים ומשלמים להם מאט. לכן הם חוסכים על כל מה שהם יכולים, כולל דברים שאסור לחסוך. לא רק על צמיגים הם חוסכים, יש כמה פנצ'ריות שמתקינות רפידות בלמים במחירים משהו כמו 70ש"ח כולל עבודה. מה טיב הרפידות האלו אני אפילו מפחד לחשוב.

לא מבין מה נהגי מוניות מתבכיינים. הם לא משלמים מע"מ על המונית למי שנשאר איתה X שנים וכל כמו עסק ההוצאות מוקזזות מההכנסות. לי בתור אזרח הדלק לא מוכר במס וגם לא הטיפולים לרכב. לנהג מונית זה כן מקוזז. אז דיי להתבכיין. מעולם לא שמעתי שאנשים אומרים "זהו, לא נוסעים במוניות יותר כי זה יקר מדיי". בניו יורק בינתיים אני לא רואה נהגי מוניות שפושטים את הרגל ושם מונית זה באמת יקר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא מכיר אף פנצ'ריה שמתעסקת עם רפידות בלמים. זה ממש חשוד. יש להם רשיון למוסך? או שזה "גראז' חצר"?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה שאנשים קונים צמיגים משומשים,הייתה הידיעה המרעישה הקודמת שגיליתי והתפלאתי לשמוע בקשר לצמיגים.

רפידות בלמים ב70 ש"ח בפנצ'רייה?זה כבר חדש לי והאמת מפחיד אותי אפילו מפחיד אותי לדעת שיש אנשים שנוסעים בכאלו מכוניות.

זאת אומרת ידעתי שישנם אנשים שלא אכפת להם מרכבם,מזניחים וחוסכים,אבל באמת שלא חשבתי שברמה כזאת.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
מי קונה צמיגים משומשים, תגיד לי עכשיו ואתה ואני יכולים לעשות ביזנז. אני יכול להביא לך משאית שלמה של צמיגים שסיימו את חייהם. אצלי בפנצ'ריה הם יהיו מבסוטים עם תקח את זה מהם. פחות כאב ראש להתעסק איתו.

למראית עין הצמיגים ניראים במצב סביר או סביר פחות, אני יודע בודאות שהם משומשים (המחיר בערך כ400-500₪ לארבע צמיגים). אפילו פעם הלכתי לבדוק רכב וראיתי צמיגים במצב כאילו הם מתקופת המנדט. בעל הרכב אמר שהוא משקיע רק במה שצריך ושם צמיגים משומשים (זה היה רופא שיש לו בית פרטי נכבד). :shock:

אני לא מכיר אף פנצ'ריה שמתעסקת עם רפידות בלמים. זה ממש חשוד. יש להם רשיון למוסך? או שזה "גראז' חצר"?

אני בטוח שהם עושים את זה ללא רישיון. יכול להיות שזה רפידות משופצות מודבקות. יש בתי מלאכה שמשפצים רפידות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
טוב, אני מניח שהסיבה שלא יצא לי להיות בסיטואציה הזאת טמונה בעובדה שאין לי צמיגים בני 7.

כאשר רכשתי את הרכב הנוכחי הוא היה 5 שנים על הכביש ועם הצמיגים המקוריים (עברו 60K ק"מ).

בבדיקה נאמר לי שהצמיגים "ותיקים" אבל עדיין ניתן לעבור אתם טסט ובאמת כחודשיים אחרי הרכישה עברתי באותו המכון טסט ללא בעיה (וכחודשיים אחרי זה החלפתי את הצמיגים כי לקח לי המון זמן להשיג צמיג טרי ואיכותי במידה המקורית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עובר כמו גדול. טרם יצא לי לפגוש במכון טסטים שאשכרה התעניין בתאריך הייצור של הצמיג.

פוסל גם פוסל .

עבר על 4 הצמיגים לראות את התאריך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...