Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב שהתיבה האוטומטית באלפא לא הכי נוחה והיא חובטת מעט במהירות עירונית, אבל בסה"כ מדובר ברכב מעולה לדעתי, עדיף בידני! :lol:

פורסם

תלוי. :)

יש דברים שצריכים אישור. למשל אני הייתי צריךכיסוי למשענת יד האמצעית (זה 6 מקומות אז המשענת יד זה מין חתיכת משענת כזו) ולא הצלחתי להשיג אז חיפשתי את כל המשענת, המחיר בחברה 3600 לפני מע"מ אז חיפשתי ב Ebay והזמנתי ב 50$ מיד שנייה (מצב מעולה), כמו כן הזמנתי את מתג החלונות הראשי, 2 אלה יחד כולל משלוח כמעט 500 ש"ח + 200 ש"ח מיסים (אז, כשהייתה הגבלה על 50$ להזמנה, היום כבר אין), אז למשענת יד רצו אישור, שלחתי וקיבלתי בלי בעיה. סתם להשוואה גם אם נעזוב את המשענת מאמין שבארץ הייתי משיג את המתג הראשי מפירוק, אם בכלל אולי ב 700 ש"ח אם היו עושים לי טובה. אז שתבין את ההיצע בחו"ל.

עד כמה שאני יודע כל דבר שקשור לבטיחות ו\או שיפורים כאלה ואחרים ידרוש אישור, דברים קטנים יותר (ובעיקר כאלו שמתחת למחיר ה 300$ שמתחילים לשלם מיסים) שלא קשורים לבטיחות בטח יעברו בלי צורך באישור.

חוץ מזה, לפי האמינות שיש פה לרכבים של GM האמריקאיים, הספינות האלו, ובמיוחד עם המנועים הגדולים יחסית אמינות ולדעתי אם אתה קונה שנתון גבוה (לפי מה שאני מבין) וק"מ נמוך אז הסיכוי לבעיות פוחת עוד יותר.

בקשר להתלבטות, לא מכיר את האלפא, אבל להשוות למוסטנג?? לא יודע מה אתה מתלבט. אני אישית הייתי לוקח מוסטנג גם על ב.מ.וו או מרצדס מקבילות, לא יודע, אמירקאיות יש להם משהו מיוחד ומי שמתרגל, נגמר הסיפור.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

סקיטס, מה עם אלפא ספיידר עדכנית שתכנס בתקציב? נראה פתרון מושלם בשבילך, לא?

גם אלפא, גם קרבית, גם יבוא סדיר ומוסכים מעולים...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...