Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההתלבטות בין הרכבין שמגיעים מקטגוריות שונות תשאירו לי, אך בסוף היום, מה אני צריך לדעת לפני רכישה של אחד מאלו?

ה159 סיים את חייו, כיצד זה ישפיע עליי אם בכלל?

אני מכוון למנוע 2.2 עם סלספיד, האם יש בתיבה תקלות מיוחדות?

ולגבי המוסטנג, אני מתכוון לג'יטי קליפורניה ספיישל אוטומטית.

המחירים שלהם נמוכים יחסית, האם זו נורה אדומה עבורי?

רוב הרכבים שאני אבדוק יהיו עם 20-30 אלף ק"מ אבל עדיין אשמח לדעת אם יש לרכב הזה מחלות ספציפיות או בעיות כלשהן שעליי לדעת עליהן.

תודה רבה!

ושבת שלום לכולם.

פורסם

כמה שהמוסטאנג רכב "מושך" מבחינת מראה הוא הראה כישלון בהרבה מבחני רכב.

הרכב נוסע טוב בקו ישר-ההתנהגות שלו גרועה חוץ מזה,כמו כן הוא זול ומשעמם מבפנים לעומת האלפא.

האלפא תהיה יותר חסכונית ויש מוסכים שמטפלים באלפא(מורשים!!!), המוסטאנג לא מיובאת בכלל בייבוא סדיר לארץ.

האלפא גם יותר יפה מבחוץ ומבפנים(ואם זו ההתלבטות שלך כנאה שזה מה שאתה מחפש).

בקיצור-Alfa Romeo 159

2.4_JTD_(200_Hp).jpgבהצלחה!

ועכשו תסתכל על זה:07_MustangGT-CaliforniaSpecial_Pic.jpg

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

HELPERIN, אתה רציני שהאלפא יותר מושכת אותך מהמוסטנג? :S

אין לי מושג לגבי השניים אבל HELPERIN נראה משוחד מעט :-)

מה שכן, יש הבדלים גדולים במחירים בין השניים, וזה בעצם השיקול העיקרי שלך, לא יצא לי לראות מוסטנג במחיר ריצפה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מה כוונתך במשוחד?

וכן אני באמת חושב שהאלפא יפה פי כמה מהמוסטאנג.

והיא גם מתנהגת יותר טוב ויותר חסכונית בדלק וגם שימושים כשצריך.

פורסם

נא,

האלפא באמת יפה ביחס לסטגמט שלה היא מאוד סקסית וקרבית,אבל המוסטנג זאת מכונית קופה מאוד יפה,חבל שהיא לא אופה,

למזילנו פה בישראל הרגילו את רב הציבור לקופסאות פח יפניות\קוראניות כך שהנהג הממוצע לא ירגיש בהרכח את החסרונות של המוסטנג.

Porsche 944 turbo

פורסם

למוסטנג GT יש מנוע V8 והנעה אחורית. יש גם שפע של קיטים לשיפורים של כל דבר, החל מהספק מנוע ועד לשיפורי אחיזה בכל הרמות. אלפא עם מנוע 2.2 זה רכב אחר לחלוטין ולא רק בגלל שיש לו הנעה קדמית. למוסטנג יש 300 סוסים ולאלפא יש קצת יותר מחצי - 185.

מראה זה עיניין של טעם, אבל במחוזותינו ליראות מוסטאנג GT לרוב מחזה נדיר יותר מאלפא 159 שגם היא לא נפוצה.

בארה"ב מוסטנג זה לא רכב יקר במיוחד, גם עם מנוע V8. כמה שאני מבין עדיין אין יבוא מסודר ארצה על ידי יבואן והרכבים באים ביבוא אישי. זה אומר שיכול להווצר מצב שיהיה צריך להמתין הרבה זמן לחלפים כי אין בארץ במלאי (היבואן מתחייב להחזיק מלאי חלפים עבור רכבים שהוא מייבא באופן מסודר).

halperin96, אתה אומר שלמוסטנג התנהגות לא טובה בפניות. זה מבוסס על ניסיונך האישי?

בכל אופן, השאלה מה הצורך שskitz רוצה עבורו את הרכב, בשביל פוזה ומנוע חזק כדי להשאיר הרבה רכבים מאחורה ברמזור או לתקוף פניות ופיתולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה כוונתך במשוחד?

וכן אני באמת חושב שהאלפא יפה פי כמה מהמוסטאנג.

והיא גם מתנהגת יותר טוב ויותר חסכונית בדלק וגם שימושים כשצריך.

מילה אחת טובה לא אמרת על המוסטנג, הרכב בארה"ב זול, אבל בארץ הוא מהווה מעין מותג/חלום של הרבה אנשים, אתה ברגע אחד ניפצת אשליות, אתה צריך להיות יותר ספציפי.

נשים לרגע את האלפא בצד, חסרונות ויתרונות של המוסטנג?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

החסרונות: ספינה מיושנת, אניה, מיטלטלת בסיבובים, אחיזת כביש לא משהו, לא מיובאת באופן סדיר, ככל הנראה אין כל כך זמינות של חלפים, זוללת דלק

היתרונות: פוזה, מנוע חזק

לסיכום: לחובבי ספינות אמריקניות

פורסם

מי מכם נהג על המוסטאנג לפני שהשמיץ אותה?

כשאתה משווה הנעה אחורית להנעה קדמית, כל היתר לא חשוב...

dirty old man

need love too

פורסם

ה159 מצויידת בנעה קידמית מהטובות שנראו בצד הדרומי של 200K.

חיבור הגה ושילדה פשוט מצויין.

השאלה מה הדרישות מהרכב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
החסרונות: ספינה מיושנת, אניה, מיטלטלת בסיבובים, אחיזת כביש לא משהו, לא מיובאת באופן סדיר, ככל הנראה אין כל כך זמינות של חלפים, זוללת דלק

היתרונות: פוזה, מנוע חזק

לסיכום: לחובבי ספינות אמריקניות

לכתוב את זה יותר טוב לא יכולתי-וחוץ מזה גם גימור פנים גרוע.

מאיפה יודעים? דבר ראשון,שאלתי אנשים שבדקו את המוסטאנג.

דבר שני תכניות טלויזיה כמו טופ גיר למשל ועוד כמה.

בהצלחה!

הנעה אחורית שאין בה שימוש לא שווה הרבה-עדיף רכב כייפי לנהיגה וגם יפה וגם שימושי מאשר "בהמה" שסתם נוסעת בקו ישר וגם נראת מגעיל.

פורסם

זה שהמוסטאנג לא תופרת פניות בצורה מושלמת זה אמת. אבל להגיד שההנעה האחורית לא באה לידי ביטוי זאת טעות, היא מאד מורגשת בלשון המעטה, הרכב מהנה לנהיגה וההיגוי טוב.

ה-159 היא מכונית מנהלים מהנה לנהיגה, אבל אין מה להשוות אותה למוסטאנג מבחינת ביצועים ופאן.

מצד שני המוסטאנג ממש לא רכב מנהלים, איכות החומרים רחוקה שנות אור משל רכב אירופאי, הרכב מושך הרבה תשומת לב וצריכת הדלק באזור 1-6.

רכבים מאד שונים, לא רואה שום טעם להשוואה, לא נמצאים באותו סגמנט ולא פונים לאותו קהל(חוץ מבמקרה הנ"ל).

פורסם

היום הסתכלתי על מספר רכבים, ביניהם 2 מוסטנג ו2 159.

יש לציין שבאותן שנים, וכל הרכבים עם 20-35 אלף ק"מ אך יחד עם זאת ניכר על האלפא שהן שמורות הרבה פחות.

המוסטנג כנראו שימשו יותר לנסיעות בסופש כי אחת מהן נראית ממש כמו חדשה ועם 20 אלף ק"מ.

המחירים אינם רלוונטים, הפרשים קטנים בין אחד לשני.

המוסטנג מדהימה בכל היבט, כמובן שבסיבובים היא מאבדת את הצפון אך לא לשם כך אני קונה אותה, הרכב הרבה יותר מרגש ומעניין ומ159.

הפחד היחיד שלי, והוא גם מקור ההתלבטות כעת, זה עניין הטיפולים והחלפים. אמורה להיות בעיה ליצרן להזמין עבורי חלפים? אמורה להיות בעיה בטיפולים שוטפים? כמו כן, מחר אמור לקבל הצעת ביטוח לנהג צעיר ואז אני אראה אם קיימת בעיה גם בנושא הזה מבחינת מחיר, כעת אני משלם 13 אלף על סדרה 3, אם זה יהיה עד טווח של 15 אלף זה בסדר מבחינתי.

יש פה בעלי מוסטנג שיכולים לתת מילה בעניין? אפילו מוסטנג רגילה

פורסם

לא מומחה גדול למוסטנג אבל בכל מה שקשור לחלפים לאמריקאיות יש את Ebay והמלאי בארה"ב הוא *ענק* ביחס למה שיש בארץ, לכל סוג ובכל שנתון. היום ניתן להזמין דברים מחו"ל בלי לשלם מיסים עד 300$, בתנאי שלא מדובר באיזה מנוע\גיר או כל דבר אחר שיהיה גדול ו\או כבד מספיק בשביל לשלוח לארץ, אתה יכול לבדוק ב Ebay מה המחירים של חלפים. פשוט תכנס ותרשום Mustang GT אני בטוח שיקפצו לך מאות מכירות שקשורות לרכב הזה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...