Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה הוא מחפש , בחורה להעביר איתה ערב ואז לסיים במיטה , או זיון מפעם לפעם? כי את שניהם אפשר להשיג בבית זונות או נערות ליווי שישחקו את התפקיד הנדרש , הפתרון המושלם: טיול סקס בתאילנד או קולומביה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המצב זמני כי האשה כנראה לא תשרוד עוד הרבה זמן.

סליחה שאני גס וישיר, אבל אם אשת נעוריו האהובה על ערש דווי כל מה שמעניין זה הלחץ בוואבוס ?

שיחכה קצת, הבעיה תפתר מעצמה ואז הוא חופשי לעשות מה שליבו חפץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבנאדם צריך להמשיך לקיים חיי משפחה יומיומיים, מה טיול לתאילנד???

שוב, הבעיה היא שבירושלים אין בורדלים נקיים (כנראה מהלך של העירייה), ומגוון הפנויות בגילאים שלו הוא לא גדול, לכן פניתי לפורום שאולי מישהו יידע על פתרון ספציפי.

הדיון העקרוני מעניין אבל לא רלוונטי חברים.

עריכה לאליבבא: אל תכנס להגדרות אהבת נעורים וכל זה, זו פרשנות שלך, ואל תשפוט. אתה לא מכיר אותו ואת הערכים שלו ולא יודע מה המציאות המלאה. אני מאחל לך ולכולנו שלא נהיה בנעליו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה צריך לברר את זה עם ירושלמים חברים מכרים חברים של הילדים שהיו , בטוח שיש בתי זונות בעיר , פשוט לא מפרסמים אותם כמו בת"א

ותאילנד אמרתי כבר זה הפתרון המושלם חופשה של חודש התפרקות והוא חוזר לאישה מהר מהר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שמע, אני לא מכיר את ירושליים אבל מדובר בעיר עם אוניברסיטה גדולה ובמקום שיש סטודנטיות רעבות, יש גם נערות ליווי!

ולא, אין שמץ ציניות בהודעה שלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמע, אני לא מכיר את ירושליים אבל מדובר בעיר עם אוניברסיטה גדולה ובמקום שיש סטודנטיות רעבות, יש גם נערות ליווי!

מוגש מטעם המועצה להשכלה גבוהה

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דוקא הוגש באדיבות הועד לעידוד הגברת ההכנסה...:roll:

פורסם

לא יודע עד כמה חבר שלך מחובר לדברים האלה אבל אתרי צ׳אטים יכולים לענות על מבוקשו, שם הוא בהחלט ימצא אוזניים קשובות ועם קצת ״השקעה״ הוא גם יספק את צרכיו המיניים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מוגש מטעם המועצה להשכלה גבוהה

:lol: :lol: :lol:

אפרופו הצ'אטים, אבל אולי אפשר לארגן את זה גם במסגרות אחרות, נראה לי שנשואות זו אופציה טובה בשביל הבחור.

כך קטנים הסיכויים למישהי שתרדוף אותו אחר כך, הדיסקרטיות מובטחת, וגם ידידות היא אפשרית (אם זה באמת מה שהוא מחפש, ולא רק שחרור לחץ).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש, זה הכוון כמובן.

בגירה אתה צודק, ןאני מחפש עבורו גם שם...

חופשה לא באה בחשבון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראה לי שנשואות זו אופציה טובה בשביל הבחור.

כך קטנים הסיכויים למישהי שתרדוף אותו אחר כך...

רק גדלים הסיכויים שמישהוא ירדוף אחריו, "בסרגל בסכין במה שבא ליד..."

פורסם

הפתרון הוא מאוד פשוט,

שיכנס לאתרים כמו בננה סיאו אי אל.

יש שם את כל המגוון. בכל אזור בארץ. גם בירושלים. הם אפילו ימצאו ויזמינו עבורו מלון/חדר בשם בדוי (ויש חדרים בירושלים בגרושים לכמה שעות, או במושבים/קיבוצים בדיוק מחוץ). לרוב המחיר מסתובב סביב ה300 שקל לשעה וחצי. ועוד 50 שייקל לחדר.

יותר זול מזה? שילך לשכונות עוני ויחפש מכורה לקראק. הן (לפי המשטרה) יעשו הרבה עבור שטר של 20.

זה ממש לא בציניות, הייתה על זה תוכנית. שילך לשכונה איפה שהפועלים הזרים (ולא חסר בירושלים). הבחורות מסתובבות שם חופשי (לרוב באזור האצטדיון, עכשיו שם יש הרבה שיפוצים). המחירים הינם פחות מ100 שקל, אבל שלא ישכח - 2 קונדומים עם שכבת סחוג באמצע!

פורסם
הפתרון הוא מאוד פשוט,

שיכנס לאתרים כמו בננה סיאו אי אל.

יש שם את כל המגוון. בכל אזור בארץ. גם בירושלים. הם אפילו ימצאו ויזמינו עבורו מלון/חדר בשם בדוי (ויש חדרים בירושלים בגרושים לכמה שעות, או במושבים/קיבוצים בדיוק מחוץ). לרוב המחיר מסתובב סביב ה300 שקל לשעה וחצי. ועוד 50 שייקל לחדר.

יותר זול מזה? שילך לשכונות עוני ויחפש מכורה לקראק. הן (לפי המשטרה) יעשו הרבה עבור שטר של 20.

זה ממש לא בציניות, הייתה על זה תוכנית. שילך לשכונה איפה שהפועלים הזרים (ולא חסר בירושלים). הבחורות מסתובבות שם חופשי (לרוב באזור האצטדיון, עכשיו שם יש הרבה שיפוצים). המחירים הינם פחות מ100 שקל, אבל שלא ישכח - 2 קונדומים עם שכבת סחוג באמצע!

העליתי פעם טרמפיסטית לאוטו לפני כמה שנים, השיחה התגלגלה והסתבר שמדובר במכורה ועוד עם ילד קטן

שתמורת 50 ש"ח הציעה לי מין מפה ועד הודעה חדשה, אבל לא היה שום דבר מושך באישה גם אם הייתי

בשיא החרמנות בכללי, האישה והסיטואציה היו דוחים מידי.

נרקומניות זה לא בדיוק הפרוצות המפתות מ"הבלדה על קייבל והוג" או מ"המכורים לזהב".

פורסם

הבחור (כבר לא בחור בגיל 50) לא צריך מישהי שתפתה אותו. לפחות מהמובן פה.

הוא צריך פורקן. זה לא מדע טילים. אם כבר שנים שלא קיבל, הביצים שלו (אני חושב שזו מילה עדיפה על אשכים, ביצים יש גם בסופר) בגודל אדיר. הוא בטח מפחד שלא לשבת עליהם מהלחץ.

אתה מעדיף שהנרקומנית תפרוץ לבית שלך ותגנוב לך את המסך מחשב? הוא לפחות לא יאנוס אותה כמו עובד זר וחמשת חבריו. אולי אפילו יסדר לה מקלחת.

זה WIN WIN. היא מקבלת מנה (פעמיים), והוא נותן מנה (פעמיים, אם סופרים את הכסף).

דבר אחד מפריע לי.

לפותח השרשור תמונה של איש מפורסם.

בגיל ה50 לחייו.

חיי בירושלים.

בעקבות הצרות אליהם נכנס ייתכן כי לא מקבל סיפוק בבית.

יש לו ילדים וקשה לו לפרק את החבילה.

לא רוצה להיראות במקומות ציבוריים עם בחורות אחרות, מחשש לחברים בסביבה....

האם מדובר על שליח של אותו "סלב"?

כל זאת נדע (אם בכלל), בפרק הבא.

• תוכן חדש...