Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בפורום רכב מטבע הדברים יש גם משתמשים שעושים דברים לא שגרתיים על הכביש ואני נהג רגיל. מישלין זו חברה ותיקה עם שם חזק. עובדתית הרבה מכוניות חדשות יוצאות עם צמיגים של מישלין.

הערה/הארה כללית עבורך ועבור כל מי שעדיין לא הפנים - לא שם היצרן מבטיח אחיזה טובה אלא דגם ספציפי של הצמיג.

לכל המותגים המובילים מאירופה/יפן יש דגמי צמיגים מדהימים בביצועיהם ויש דגמים שבקושי אוחזים.

פדרל בד"כ לא אוחז בשיט אבל יש להם סדרה אחת ספורטיבית עם ביצועים מעולים.

ועוד לא דיברנו על סדרות של מותגים הידועים שמיוצרות בכל מיני מקומות מוזרים בעולם ומיועדים לשווקים של עולם רביעי ואיכשהו מגיעות גם לכאן.

הביצועים שלהן בהתם :| (גרועים)

בקיצור - לא להסתנוור משם מותג אלא לבדוק את הדגם הספציפי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שכבר כתבתי הרכב יחסית קשה- נניח בהשוואה לטיוטה קורולה הרכב קשה מאוד.

כל בור מורגש בו היטב לפעמים מרגיש כמו חבטה בגלגל.

עם הזמן תתרגל לזה אני חושב.

אני מתחיל להתרגל תודה :)

פורסם
הערה/הארה כללית עבורך ועבור כל מי שעדיין לא הפנים - לא שם היצרן מבטיח אחיזה טובה אלא דגם ספציפי של הצמיג.

לכל המותגים המובילים מאירופה/יפן יש דגמי צמיגים מדהימים בביצועיהם ויש דגמים שבקושי אוחזים.

פדרל בד"כ לא אוחז בשיט אבל יש להם סדרה אחת ספורטיבית עם ביצועים מעולים.

ועוד לא דיברנו על סדרות של מותגים הידועים שמיוצרות בכל מיני מקומות מוזרים בעולם ומיועדים לשווקים של עולם רביעי ואיכשהו מגיעות גם לכאן.

הביצועים שלהן בהתם :| (גרועים)

בקיצור - לא להסתנוור משם מותג אלא לבדוק את הדגם הספציפי.

עד כמה שאני יודע האנרג'י של מישלין הוא הכי נמכר והכי נפוץ.... פרימאסי פחות...

פורסם

צמיג נחמד מאד, רגיש ללחץ אוויר גבוה מדי, או אז נוטה לאבד אחיזה בסיבובים חדים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
עד כמה שאני יודע האנרג'י של מישלין הוא הכי נמכר והכי נפוץ.... פרימאסי פחות...

טוב לדעת.

אתה רומז למשהו כאשר אתה מציין את זה?

פורסם
טוב לדעת.

אתה רומז למשהו כאשר אתה מציין את זה?

הנקודה היא שכאשר יחוו דעה על צמיג מישלין, לרוב יתכוונו לדגם האנרג'י, ואם לא, מניח שיציינו זאת.

פורסם

הבנתי.

זה ניחוש שלך.

ניחוש שלי - שלא.

כי אלו צמיגים די חדשים (5 שנים גג) והמוניטין הטוב של מישלן נוצר הרבה לפניהם.....

פורסם

ה energy של מישלין הוא צמיג ירוק אם איני טועה. לידיעתי צמיגים כאלו אמורים להאריך יותר ימים ולחסוך יותר דלק מצמיגים רגילים. הטרייד אוף הוא נוחות ואחיזה נחותים ביחס.

פורסם

ירוק = קשה?

כך זה עובד?

בכל מקרה נשמח להתעדכן האם משחק עם לחץ אוויר עזר לשפר נוחות.

פורסם
הבנתי.

זה ניחוש שלך.

ניחוש שלי - שלא.

כי אלו צמיגים די חדשים (5 שנים גג) והמוניטין הטוב של מישלן נוצר הרבה לפניהם.....

הקטע שהוא לא התקלקל כי לא שמעתי משהו רע. הם גם, כך אני מניח, לא רוצים לקלקל.

פורסם
ירוק = קשה?

כך זה עובד?

בכל מקרה נשמח להתעדכן האם משחק עם לחץ אוויר עזר לשפר נוחות.

לא יכול לשחק יותר מדי. אני ממלא 32 כפי שדורש היצרן.

פורסם
על חם או על קר?

אם נסעת 5 דקות - זה כבר חם ואתה צריך להוסיף 3 PSI.

אני בודק וממלא בחנית הבית בערב אחרי שהרכב לא נסע מספר שעות עם ציוד אישי שאני מחזיק לשם כך (קומפרסור + מד דיגיטלי). בקיצור, על קר.

פורסם

לי היה את הצמיג בזמנו, האמת הצמיגים האלה החליפו בזמנו צמיגים נחותים יותר והצטערתי בזמנו שקניתי את האנרג'י.

• תוכן חדש...