Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתו של חבר אובחנה כחולת אפילפסיה, ובשל כך רישיון הנהיגה שלה הותלה בשנת 08'.

קיים הסדר לפיו חולה אפילפסיה שלא חווה התקף במהלך השנתיים האחרונות ואשר רופאו אישר לו, יכול לבטל את התליית רישיונו ולשוב לנהוג. העניין הוא שבשל העובדה שחלפו כבר 4 שנים מאז רישיונה הותלה, הגברת נדרשת כעת לעבור טסט ותיאוריה מחדש כתנאי להשבתו.

על פניו הדרישה הזאת נשמעת לי די הגיונית, אלא שהחבר טוען בתוקף שידוע לו על מקרים דומים שבהם לא היה שום צורך בתהליך הזה.

האם מישהו מכיר את התהליך? חווה אותו? יכול לתת עצות או טיפים מועילים?

החבר שוקל לפנות לעזרת עו"ד ושאל האם אני יכול להמליץ לו על מישהו. עו"דים לתעבורה אני מכיר, השאלה היא האם מדובר כאן בסוגיה תעבורתית פר אקסלנס, או שיש צורך בעו"ד בעל תחום התמחות אחר (נגיד, רפואי)? ואם כן, מישהו יכול להמליץ על אחד כזה?

תודה מראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כפי שידוע לי היא הינה חייבת לעבור טסט ותאוריה מחדש,

כמו כל נהג ששללו לו את רישיונו,מעל שנתיים שלוש חייב לעבור מחדש את כל התהליך הזה

מין אמירה כזאת של"כניראה שהוא שכח כיצד לנהוג,לתפעל את הרכב" ובגלל זה רוצים שהיא תעשה מחדש

מבחינתי זה די הגיוני שיבקשו לעבור את התהליך מחדש

יום טוב 8)

פורסם

אלעד ,

אני אובחנתי לפני מספר שנים כאפילפטי,

הרשיון שלי נשלל לשנה ,ולאחר מכן התחלתי להתנהל מוועדה לוועדה על מנת לקבל את הרשיון חזרה.

כדאי שלבחורה יהיה הרבה מאוד סבלנות כי החברים במשרד התחבורה לא ממהרים לקבל קהל,או לענות לטלפונים או להתייחס אליך באופן כללי.

היו מספר מקרים שנאלצתי לחכות בתור משעה 06:00 בבוקר על מנת להיכנס לתור שמחכה לתחילת התור האמיתי.

הם לא ענו לטלפון ובחלק מהמקרים שכבר כן ענו היו מרימים את השפופרת ומנתקים בפנים !

בקיצור לא מאחל לאף אחד את התענוג הזה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מצער לשמוע את נתיב התלאות

והאם לבסוף קיבלת את הרשיון , או נאלצת לעבור את כל התהליך מחדש , זו הייתה השאלה של אלעד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בסוף בסוף קיבלתי .

אבל מדי פעם הם נזכרים בי ושולחים לי מכתב שאני עדיין במעקב אצלהם [הלוואי שלא ידברו איתי וישכחו אותי כבר.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

על מנת לקבל רשיון לאחר אבחון אפילפסיה צריך אישור של רופא מומחה לאפילפסיה.

אם אינני טועה לא מספיקה הצהרה שלא היו התקפים בשנתיים האחרונות אלא יש צורך בתוצאות בדיקה בחסך שינה.

נראה לי שהמקום המתאים לשאלתך הוא פורום אפילפסיה (תפוז).

גם לי נראה סביר שדורשים חידוש רשיון נהיגה אחרי 4 שנים.

החבר צריך לפנות לעורך דין המטפל בדיני תעבורה, אך אני סקפטי אם ימצא תקדים שיאפשר חידוש רשיון ללא תנאי.

• תוכן חדש...