Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 או מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי אפשרות מהעבודה לקחת ליסינג פרטי ואני מתלבטת בין מאזדה 2 ליונדאי i20.

המחיר הוא אותו מחיר לשניהם. במאזדה ' יש קצת יותר מקדמה אבל לא הבדל קריטי.

מה עדיף מבחינת צריכת דלק? נוחות? תא מטען? גודל של האוטו?

תודה רבה!

פורסם

קחי בחשבון שרוב הסיכוים שמזדה 2 בליסינג היא בגירסת ACTIVE בעלת 2 כריות אוויר בלבד לעומת 6 ביודנאי,היא קצת יותר מפוארת,נסעתי כמה פעמים על יונדאי,לא בתור נהג,היא הרגישה לי רכה יותר בנסיעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקי אם זה באמת משתלם לך, I20 למשל מוצעת במבצע בסוף השבוע הזה ואת תקבלי רכב שאת היד הראשונה מהיבואן ולא רכב עם בעלות ליסינג, יש להם גם מסלולי מימון.

מציע לך לבדוק גם את האחות הקיה ריו שבאותו מחיר מגיעה מאובזרת יותר ולדעתי גם נאה יותר.

בהצלחה.

פורסם

כדאי לך לבדוק מאוד את האופציה של לקנות יונדאי מהיבואן, יש מבצע עד מחר אני הצלחתי להוציא מהם את הi20 ב-90 אלף, לעומת מחירון של 100. ההנחה שהליסינג עושה בד"כ לעומת המחיר הזה הוא ממש לא גדול ושווה לקנות מהיבואן (להתמקח כמו שצריך עד שירדו ל-90).

• תוכן חדש...