Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא ממש כיוונתי אותם וגם אני צריך להתאים להם את החיווט(החוטים שהיו לי לא היו ארוכים מספיק ועשיתי איזה הארכה מעפנה עם לוסטרות),אבל לא האמנתי כמה באס הדבר הזה מוציא.ואני חשבתי שהl7 היה מפלצת....אני יעלה עוד כמה תמונות של המערכת אחרי שאני אסדר אותה נורמאלי בסופשבוע.

2012-06-03_11_54_01.jpg

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

נשמח מאוד לשמוע!

אתה תגיע לאחד המפגשים הקרובים?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תודה....אני מאוד רוצה להגיע רק שזאת תקופה על הפנים מבחינת לימודים,מבחנים ועבודות...אבל עוד שבועיים שלושה שנצא מהלחץ אני בטח אגיע למפגש צפון בפעם הראשונה...אני הרבה זמן רוצה להגיע ולא מספיק.

וקניתי אותו מחבר טוב שלי שעשה טוטאלוס לאוטו אחרי שהסאב היה אצלו בערך ארבעה חודשים באוטו,אז ככה שהסתדרתי איתו על מחיר "מציאה" מבחינתי...אני חושב שחדש זה בסביבות 3000+- אבל אני באמת לא בטוח ככה שלא רוצה להטעות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

ומגביר אותם עם הייפוניקס d1508 כרגע,ניראה בהמשך,אם יהיה צורך אני אשדרג

פורסם

כמו שאודי ציין זו תיבת באנדפאס, ממה שראיתי היחסים של גראונד זירו בתיבות מאוד גבוהים, באיזור 4:1, מה שנותן הרבה עוצמה אבל טווח ניגון מאוד צר. השאלה היא באיזה תדר הפיק הזה והאם הוא תואם לנקודת הפיק ברכב, לSPL זה תיבה מצויינת - למוזיקה עם טווח ניגון רחב זה ממש לא.

אתה יכול לעשות בדיקה עם Sweep תדרים ותשמע מהי הנקודה החזקה, ובאילו תדרים אתה מרגיש נפילה משמעותית בעוצמה.

בכל מקרה, תתחדש ותהנה! זה העיקר

פורסם

אני חושב שבאלטו ישב הכי חזק :wink:

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

תודה חבר'ה

אני חושב שהוא ניראה ונשמע הכי טוב בקליאו שלי:wink: :wink: :wink: מקווה רק שהיא לא תישבר לי מהבלאגן הזה.

בקשר לדגם זה השם:Ground Zero GZRB 2300X

ואני ממש רוצה להגיע למפגשים כבר די הרבה זמן אבל עכשיו תקופה על הפנים מבחינת לחץ בלימודים...אני מקווה להגיע למפגש צפון הקרוב ואם לא אז לזה שאחריו.....אני גם צריך למצוא זמן לסדר את המערכת נורמאלי כי היא כרגע לא מכוונת ונראת כמו חרא ...אני מתעצבן רק מלראות אותה ככה.ושמעתי על מפגשי מרכז שהם רציניים יותר....גם לשם אני אגיע עוד כמה שבועות שיירד קצת הלחץ...

וג'וניור שמעתי שאתה חולה נפש רציני עם שני גראונד זירו שיכולים להיות ההורים של שלי במקום מושב אחורי או משהו.........מעניין אותי לראות את זה.

ד"א אני מקווה למצוא קצת זמן בשבת להעביר כבל חשמל חדש של רתכת ולהזיז קצת את המגברים שלי שיהיו ממוקמים נורמאלי... חשבתי על איזה רעיון מקורי שאמור להיראות פצצה אם יסתדר איך שאני חושב...

למישהו יש ניסיון עם קליאו b אוליי?בעייה להעביר שם חוטים עבים(כל פעם מעצבן מחדש)....ועוד של רתכת...אני רק חושב על זה ונהיה לי כאב ראש.

ולגביי כיוונים.... אני בטוח שאתם מקצועיים יותר ממני ...שהכל יהיה מסודר אני אבוא למצא מתנדב אמיץ באחד המפגשים לעזור לי לכוון כמו שצריך.:lol::-D:lol::-D

• תוכן חדש...