Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיג׳ו 306 1600 ידנית 97׳.

הבעייה היא כשהאוו עומד מונע וחום המנוע מראה 70 כלומר שהאוטו קר הצינור שמוביל דלק למנוע מתחיל להיות לח ומטפטף טיפות של דלק. אין בעייה בסחיבה של האוטו או תופעה אחרת, זה קורה רק שהאוטו עומד קר. ממה זה יכול לנבוע ומה העלות של התיקון?

זה קשור אולי לזה שהאוטו יורד מטור 3-4 ל2 נשמעים פיצוצים כאלה מהאגזוז?

למיטב ידעתי זאת בעייה בחוטי הצתה שכנראה צריך להחליף כי אחד מהם חשוף.

אשמח לעזרה.

פורסם

שלום רב !

תמונות שוות אלף מילים !

בסבירות גבוהה, שהטיפות שאתה מדבר עליהם הם טיפות מים ולא דלק, שנוצרות מעבוי בגלל ההבדל בין צנרת דלק ממתכת קרה בסיבת מנוע חמה.

בסבירות זהה, אני מניח , שלא מדובר בצינור דלק כלל.

הנח את ידך על הטיפות אם הם חסרות ריח, מדובר בטיפות מים, ואם הם מסריחות מדלק מדובר בדלק, ונסיעה במצב כזה מסוכנת כמובן, ועלולה לגרום לשריפת הרכב, יחד איתך !!

הפיצוצים שנשמעים יכולים לנבוע מהצתה לא תקינה, מחוטי הצתה / פלגים לקוים, ומסדק באגזוז.

חוטי הצתה מומלץ להחליף לאיכותיים בלבד !

ערוך חיפוש על חוטי הצתה איכותיים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הטיפות שיוצאות הם דלק בוודאות! יש ריח שלכל דלק בתא המנוע.

לגבי הפיצוצים אין חור באגזוז כיוון שעברתי טסט וערך הלמבדה היה תקין וזאת תופעה שהחלה לי בחודש האחרון.

אעלה תמונה בהמשך.

בנתיים משהו יכול להגיד מדוע זה כך?

פורסם
הטיפות שיוצאות הם דלק בוודאות! יש ריח שלכל דלק בתא המנוע.

לגבי הפיצוצים אין חור באגזוז כיוון שעברתי טסט וערך הלמבדה היה תקין וזאת תופעה שהחלה לי בחודש האחרון.

אעלה תמונה בהמשך.

בנתיים משהו יכול להגיד מדוע זה כך?

תקשיב למה שאמר לך צביקה, אם יש טיפות דלק וזה מסריח כמו דלק אז זה דלק!!!!

אתה מספר שיש גם כבל מתח גבוה פצוע או גלוי כמו שכתבת, אסור לנסוע עם הרכב במצב הזה, זה ממש מסוכן!!!

והסיפור פשוט וזול לתיקון, תחליף את הצינור הדולף ואת הכבל הגלוי ושלום על ישראל.

שבת שלום

פורסם

מאד יתכן שכן, ברור באופן ודאי שיש להחליף חוטי הצתה, אם לא זכור לך מתי החליפו את המצתים החלף גם אותם . אל תשכח לבטל את נזילת הדלק לפני שאתה יוצא לנסיעת מבחן

פורסם

הנה התמונות:

699656114913.jpg

מה שמסומן באדום זהו החוט שחשוף, יכול להיות שהוא המקור לפיצוצים?

881813998799.jpg

449408488813.jpg

מה שמסומן באדום: זהו הצינור שנהיה לח והצינור שמסומן בירוק מטפטף

התופעה קורת רק כשהאוטו מונע ועומד קר (לא בטמפ' עבודה) ולא תמיד, למשל הבוקר בדקתי את התופעה ולא היה טפטוף או לחות מסביב לאותם צינורות

לפי התמונות אפשר לראות שחוטי ההצתה תקינים וגם הפאלגים (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אפשר לראות שיש שם חוט חשוף שהוא לא חוט הצתה (חוטי ההצתה הם הארבעה מתחתיו), מה יכול להיות המקור לפיצוצים?

עוד שאלה שלא כ"כ קשורה:

האם מפלס המים במיכל העיבוי חייב להיות מלא עד הסוף? הגיוני שמפלס המים ירד לאט לאט? המפלס אצלי הוא בערך בחצי זה בסדר? אפשר להוסיף עוד מים על הקיימים?

פורסם

שלום רב !

ההר הוליד עכבר שהמליט מקק, שהפך לזבוב.

הצנרת הלחה שבתמונה לחה משמן, וזאת לא צנרת דלק !

צנור נשם טחד קרוע.

חוטי ההצתה תק'ינים ולא קרועים, החוטים שקראת להם חוטי הצתה הם צמת חשמל לחיישנים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם כך ממה נובעים הפיצוצים שנשמעים מכיוון האגזוז ( אין חור באגזוז)

מה לעשות לגבי הצינורות? להחליפם?

אני בטוח בכך שהאוטו עומד מונע וקר (אבל לא תמיד) יש מבאזורים הזה רטיבות וריח של דלק בוודאות! אין שום ירידה במפלס שמן או נזילה של שמן, הנוזל מריח כמו דלק, ולר סמיך ושחור כמו שמן.

עדיין התופעה הזו מוזרה לי

פורסם

אדון יקר ,אלו צנורות דלק ואם אני זוכר טוב מה שסימנת באדום זהו צינור שמכניס דלק ומה שסימנת בירוק זהו צינור חזרת הדלק .

אל תתפוס אותי במילה לגבי מי עושה מה אבל אכן צינורות דלק . אל תמתין עם ההחלפה המצב מסוכן הנזילה די קרובה למצתים .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

אצלי ב-306 1800 שנת 1996 היתה נזילת דלק מצינור העודפים שיוצא מהמחבר-פלסטיק-הירוק לכוון מטה.

החלפת בנד פתרה את הבעיה.

נעם

• תוכן חדש...