Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בנושא שפתחתי באשר להמלצה לשני צמיגים שעליי להחליף,הומלץ לי בפורום הצמיג CONTINENTAL PREMIUM CONTACT.

היוםו ולאחר שביצעתי הזמנה לשני צמיגים מהדגם הנ"ל, הלכתי לפנצריה ע"מ שיתקינו לי אותם.

להפעתי ולאכזבתי,כששבתי הביתה,ראיתי שהצמיגים הם בכלל מדגם CONTIECOCONTACT5 ולא PREMIUM CONTACT.

האם הצמיגים הנ"ל איכותיים או שמדובר על צמיג לא איכותי??

מה אני יכול לעשות במקרה כזה??

תודה על העזרה.

פורסם

שלום,

מדובר בצמיג איכותי, אבל למיטב ידיעתי, הוא יותר זול מ PREMIUM CONTACT.

בכל מיקרה, בגלל שלא רשמת את מידת הצמיגים, אתה יכול לנסות לבדוק בעצמך, מה המחירים של שני הדגמים באתר TIRES4U, אחרי שהאתר הזה ישתחרר מפריצה של האקר מטוניסיה :

http://tires4u.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

מדובר בצמיג איכותי, אבל למיטב ידיעתי, הוא יותר זול מ PREMIUM CONTACT.

בכל מיקרה, בגלל שלא רשמת את מידת הצמיגים, אתה יכול לנסות לבדוק בעצמך, מה המחירים של שני הדגמים באתר TIRES4U, אחרי שהאתר הזה ישתחרר מפריצה של האקר מטוניסיה :

http://tires4u.co.il/

תודה על העזרה.

אז לפי מה שאתה אומר, אני יכול להישאר עם הצמיגים הללו?

הם עלו לי 330 ש"ח לצמיג, והמידה הינה 185/65/14H.

פורסם

על זה נאמר התפנצ'ר האתר:-D

נו טוב ברור לכם שהמלחמה האמיתית כיום היא מלחמת וירוסים והפלת אתרים

רק נקווה שלא יפגעו לנו בקארזפורום יקירנו:x.

ולעניין הצמיג: אם הסמל קונטיננטל מוטבע עליו,אין ספק שהוא איכותי.

צמיגי האקו הירוקים נועדו לחסוך בדלק אז דבר אחד חשוב כבר הרווחת.

זה כנראה בא על חשבון אחיזה טיפה פחות טובה,-אם אתה לא נהג מרוצים ,

אין מה לדאוג.

לי באופן אישי מדצמבר האחרון יש קונטי פרמיום קונטקט 2E.הצמיגים אוחזים בכביש בצורה טובה מאוד ,

ואף משככים את השיבושים בכביש(אחיזה מדהימה ברטוב)

לא נראה לי שהצמיגים שלך שונים מהותית.

דרך אגב שילמתי על 195-65-15 400 לצמיג

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

איזה רכב יש לך?

לפי המידה, לא מדובר ברכב ספורטיבי - אתה יכול להישאר עם הצמיגים האלה ללא שום חשש.

הצמיגים טובים לרכב רגיל ולנהיגה רגילה.

האמת, גם PREMIUM אלה צמיגי נוחות.

המחיר שקיבלת לא יקר בכלל.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
איזה רכב יש לך?

לפי המידה, לא מדובר ברכב ספורטיבי - אתה יכול להישאר עם הצמיגים האלה ללא שום חשש.

הצמיגים טובים לרכב רגיל ולנהיגה רגילה.

האמת, גם PREMIUM אלה צמיגי נוחות.

המחיר שקיבלת לא יקר בכלל.

אני רואה שבצורה לא אופינית לי אני "שוכח" לרשום פרטים מהותיים..מדובר על פיגו 206,1.6.

ובהחלט אפשר לומר שאני נהג "רגיל".

העניין שהוא שאת הECOCONTACT לא הכרתי, ועל PREMIUM CONTACT קיבלתי מספר המלצות(גם אתה המלצת עליו),

ולכן רציתי לדעת אם גם הדגם שרכשתי נחשב איכותי, גם אם קצת פחות...

המון תודה.

YRV, תודה גם לך.

פורסם
על זה נאמר התפנצ'ר האתר:-D

נו טוב ברור לכם שהמלחמה האמיתית כיום היא מלחמת וירוסים והפלת אתרים

אתה לא מבין את גודל הפגיעה בנו - עכשיו הישראלים, אחרי רכישת צמיגים, לא יוכלו לברר, האם הם יצאו פראיירים או לא.

האי וודאות הזאת פשוט קטלנית.

פורסם
אתה לא מבין את גודל הפגיעה בנו - עכשיו הישראלים, אחרי רכישת צמיגים, לא יוכלו לברר, האם הם יצאו פראיירים או לא.

האי וודאות הזאת פשוט קטלנית.

אני מקווה שלא התכוונת גם אליי במקרה...כי אני לא הרגשתי פראייר אלא רק רציתי להיות בטוח שהצמיג איכותי...

:oops: :oops:

פורסם

אתה יודע מה ולדי-שזו תהיה הבעיה הכי קשה במדינה.

אין לנו עובדים זרים על הראש,מיסים ומחירי מזון ודלק מטורפים,

איראנים עם פצצות אטום:-)שמאימים להשמידנו.

אם זו בעית מדינת ישראל-אתר שהתאסלם-דיינו!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
אני מקווה שלא התכוונת גם אליי במקרה...כי אני לא הרגשתי פראייר אלא רק רציתי להיות בטוח שהצמיג איכותי...

:oops: :oops:

סתם צחקתי, ללא שום קשר אליך, על בחירת היעד של ההאקר הזה.

פורסם

יש לי נסיון מר מאוד עם הצמיגים האלו (ECO) שיושבים על הטויוטה קרינה מקדימה. כבר אחרי 3 חודשים התחילו להרעיש.

הם מרעישים בצורה נוראית (רעש של גומי פלסטיק שנמתח) ברמה כזו שעדיף לנסוע עם חלון סגור. המידה 185.65.14

לעומת זאת יש לנו רביעיית צמיגי פרימיום בקורולה והם איכותיים מאוד. המידה 195.60.15

פורסם
יש לי נסיון מר מאוד עם הצמיגים האלו (ECO) שיושבים על הטויוטה קרינה מקדימה. כבר אחרי 3 חודשים התחילו להרעיש.

הם מרעישים בצורה נוראית (רעש של גומי פלסטיק שנמתח) ברמה כזו שעדיף לנסוע עם חלון סגור. המידה 185.65.14

לעומת זאת יש לנו רביעיית צמיגי פרימיום בקורולה והם איכותיים מאוד. המידה 195.60.15

לצערי,ולאחר שימוש של יומיים בצמיגים אני יכול לומר שהצמיגים אכן מרעישים ו״מפיקים״ רעש של גומי.מחר אדבר עם המקום שממנו רכשתי אותם ואבקש להחזירם/להחליפם,אך אני דיי סקפטי שזה אכן יעשה...נב ההודעה נרשמה באמצעות האייפון ,אז אם ההודעה לא מסודרת אני מתנצל על כך.

• תוכן חדש...