Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי חברים, אני רוצה לפרגן באמת ... אבל אני לא יכול. האוטו הזה היה עדיף לו להתפורר לו למוות מאשר לקבל טילואה שכזה.

אלוהים אדירים, לפחות הייתה משקיע ומביא פחים חדשים , הרים מיצרים הכל והכל יחיסית זול.

פשוט לא מובן הקטע הזה אם הוא מטיפשות או קמצנות או סתם חוסר ידע

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :loco: :loco: :loco: :loco:

^^X2

In English: Patchwork Quilt

4157336407_4c76a8f731.jpg

Sorry, what's true is true...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב לכולם.

בשעה טובה אחרי שמרטו לי שערות מהגבות וכסף מהחשבון בנק (באדיבות מדינת ישראל), הגיעה סוף סוף ערכת הברגים, שייבות ואפילו פלסטיקים (פינים) לגריל ולסמלים.

סיימנו כמעט את כל הריתוכים, שייפנו את השאסי ומחר בע"ה, ניקוי חול פריימר וצבע (לשאסי בלבד).

סופ"ש נפרק את הבקקס מהרכב ונשלח אותו לפירוק והרכבה מחדש.

כולי תקווה שבשבוע הבא, ניקוי חול לתחתית, פריימר וזפת ואז נתחיל סוף סוף בהרכבה.

שלשום השגתי 2 כיסאות קדמיים וסט ג'אנטים מקוריים אני בינתיים אוכל ציפורניים עד שיגיעו אלי עוד יומיים.

בינתיים מס' תמונות מתוך הרכב ומהחבילה שקיבלתי.

המשך ערב נעים.

פורסם

שבוע טוב לכולם.

היום שייפנו את השאסי ואת תא המטען, מחר השאסי עובר למוסך לפירוק כל המיכלולים מהשאסי ונצרף את הבקקס וחבורתו כנ"ל לפירוק שיפוץ והרכבה.

לצערי חל עיכוב בניקוי החול, הקומפרסור החליט שהוא צריך חופש כך שנתעכב טיפה (לא נורא)

אם הכל ילך כמתוכנן, מחר הקאמרו עולה לאוויר וכשיגיע הקומפרסור, נעביר לה ניקוי טוב, פריימר וזיפות...

לצערי אני לא מצליח להעלות תמונות בנתיים (או המחשב או המצלמה או מהאתר...)

פורסם

ערב טוב לכולם.

סוף סוף הצלחתי להעלות כמה תמונות , האחרונות הן מהיום, הבאנו את הפח למצב חדש וזו רק ההתחלה...

יש קצת קשיים לחלץ את הציר האחורי, שמנו חומר טוב...

היום נתפלל ומחר אני מקווה שהברגים יסכימו לחילוץ.

בינתיים צה"ל קרא לי כך שאני רק קופץ לביקורי פתע...

לילה טוב

IMG_3110[1].jpg

IMG_3112[1].jpg

IMG_3115[1].jpg

IMG_3118[1].jpg

IMG_3119[1].jpg

IMG_3120[1].jpg

פורסם

הכל נקי ויפה

האזורים הכי "מעניינים" עבורך הם החלקים הבאים :

קורות הסף תחת הדלתות

חיבור קורות צירי דלתות אל קורות הסף תחת הדלתות

חיבור קורות בריח המנעולים אל קורות הסף התחתונות

עמודי הגג

רצפת הרכב כולל קורות חיזוק חשוב! תחת הרכב בנקודות עיגון חצאי מערכות המתלים

בדיקת מקבילות של נקודות עיגון חיבור המתלים לרצפת הרכב

תעשה עבודה יסודית כדי שהסרנים יהיו עוקבים ומקבילים לתקן לאחר מכן לא ניתן!

כנל מדוד את פתחי הדלתות והחלונות קדמי או אחורי ,אוכל לומר לך מניסיוני שראיתי לא מעט חלונות קופצים ממקומם תוך כדי נסיעה בגלל תיקונים נרחבים באזור מסגרות החלון והעמודים

זכור ,כל ריתוך ברכב מושך את הפח סביבו אל מרכז הריתוך , ריתוכים מרובים ללא מתן דעת אל מבנה החלק עלול לגרום לתוצאות בעייתיות לתיקון

ערוך ניסוי ,קח שני פחים 0.7 הנח אותם אחד ליד השני והתחל בריתוך תפר וראה מה קורה

פורסם

בסוף האוטו הזה יצא יפיפה.

בהצלחה.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...