Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

במהלך השבוע האחרון התקדמנו לא רע עם הרכב, הוא מתחיל לקבל צורה של רכב שלם (המרכב, השאר עוד מפורק..)

עדיין עוד עבודה רבה לפנינו, אבל רואים את האורבקצה המנהרה (ולא מהחורים ברכב..)

מה עדיף, להזמין חלקים במישלוחים נפרדים או לרכז את הכל ולחטוף חזיתית מהמכס ?

הזמנתי בינתיים צמה קומפלט (חדשה) וסט ברגים, בוקסות וכו' (בעזרת ירון) .

שאר החלקים בעלי נפח מוגדל כמו דשבורד,חלונות ושמשות, ספוג לכיסאות..

המשך שבוע נהדר.

נ.ב אצרף תמונות בערב (המצלמה הוחרמה לטובת מסיבת סיום...)

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי האישית ,

תחלק את החבילה לשניים,

חלקים שאתה יכול להביא בדואר ישראל פשוט

חלקים שמגיעים רק עם חברת שילוח

את החלקים שמגיעים עם חברת השילוח לדעתי תרכז לחבילה אחת גדולה זה גם יוזיל את העלויות , וברוב המקרים תצטרך טפסים ממשרד התחבורה אז עדיף בפעם אחת. גם פחות ריצות וגם בד"כ דמי משלוח לק"ג מופחתים.

חלקים של דואר ישראל תחלק שוב לשניים , חלקים שדורשים אישור וכאלו שלא,

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לילה טוב לכולם.

לצערי המצלמה הייתה טעות, מרוב שיפשופים ואבק, התמונות יצאו כאילו שאנו באמצע סופת שלגים.

בכל מקרה התחלנו לעבוד היום על גג הרכב מבפנים (צמרמורת בגוף) ההבדל בין לפני ואחרי.

אני מאמין שעד שבוע הבא, אקבל את כל הברגים, בוקסות ושייבות שהזמנתי מחו"ל.

סליחה על הבורות, מי זה איציק ראובני ?

צירפתי מס' תמונות להנאתכם ושיפוטכם (עדיף לא שיפוט מהיר...)

לילה טוב.

IMG_2923.jpg

IMG_2922.jpg

IMG_2921.jpg

IMG_2920.jpg

IMG_2927.jpg

IMG_2926.jpg

פורסם

אני פותח עכשיו בפעם הראשונה את התמונות במחשב, לא מצליח להבין למה התמונות לא חדות........

מאוד מוזר לי.

בכל מקרה עוד מס' תמונות גם מהיום.

מבטיח למצוא פתרון לאיכות התמונות (אם לא תהיה ברירה אפסיק את הפחח מעבודתו..)

המשך צפייה נעימה...

IMG_2925.jpg

IMG_2933.jpg

IMG_2932.jpg

IMG_2931.jpg

IMG_2930.jpg

IMG_2929.jpg

פורסם

איציק ראובני הוא הסדנה הכי מקצועית בארץ ל מאסל קארס ואמרקאיות בפרט.

אז חוץ מיזה הוא מיבא גם חלפים מארה"ב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
איציק ראובני הוא הסדנה הכי מקצועית בארץ ל מאסל קארס ואמרקאיות בפרט.

אז חוץ מיזה הוא מיבא גם חלפים מארה"ב.

:mm_yeah:

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

דודו ערב טוב

אני גם מיצתרף להמלצתו של קובי

איציק ראובני הוא בנדם שאתה יכול לפנות אליו

בכול מה שקשור למכוניות אמריקיות(מאסל-קאר)

אני בארץ מישהו שמיתמצה ויודע לעבוד עם ידי זהב

במכוניות האלו אני מדבר מניסיון

מחכים לעוד עידקונים

נ.ב

דודו. בקשר לפגש שלך תחשוב על מה שאמרתי לך

להאפוך אותו לפיברגלס זה יוצה מושלם וקל מאוד

Batz

פורסם

חבר׳ה , המון תודה על ההמלצות והעזרה. יום חמישי/ שישי אערוך טיול לרעננה ונראה אם הוא יוכל לעזור לי להתקדם עם הטרול שלי. במהלך היום ישבתי קצת בפורום על יבוא חלקים משם לכאן, הרוב נראה לי כתוב ביפנית סיפרותית... אני מקווה שלא יעשו לי בעיות עם הברגים... כל מה שאני מזמין, אני אמור ליידע את השותף המסור מהמכס ? אני עוד צריך להביא לוח שעונים מלא זכוכיות לכל הרכב קירות אש וכמו כן פנסים , חובה שיהיו בתקן אירופאי ? לפני זמן לא רב הייתה כתבה שגם תקן אמריקאי מאושר בארצנו הקטנה, זה נכון ? אני לא חושש אבל יש שרשור שעונה על כל זה ? ואם באיציק ראובני עסקנו, יש מצב שהוא יכול לטפל ביבוא החלקים הנ״ל ?

אין לי בעיה לשלם לו עבור עבודתו כמובן, אבל אני לא רקדנית בלט (יותר בכיוון של רובוטריק..) שוב תודה לכולם.

פורסם

א. מצטרף להמלצה על איציק.

ב. טיפ קטן ויקר:עם הרצפה כבר פתוחה, תצפה אותה בחומר שנקרא "דיינמיט".

הוא מבודד חום ורעש. קצת יקר. אבל שווה לדעתי.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

ראשית, כל הכבוד על ההעזה שלך לקחת את הרכב הספציפי הזה לפרוייקט שיקום , החייאה והחזרה לכביש, זה באמת לא קל בשום מובן !

להתחלה לא האמנתי שהרכב הזה יכנס לתהליך שחזור ושיפוץ כלל שמישהו בכלל יעיז, אני תיארתי במציאות שהוא יתפורר לו לחלוטין, בעיקר אחרי שכבר נמכר כמה פעמים.

יש שיגידו שהפרוייקט לא שווה את ההשקעה שבו (כלכלית, זמן, עבודה, השקעה פיזית ונפשית וכו'), מהסיבה שבאותו הכסף תוכל לייבא אחת במצב מושלם, אין בדבריהם פסילה, זה אכן נכון ! אבל אני מבין על מה העקשנות, כלומר זה הכי חכם לייבא אבל אתה הולך על האתגר האמיתי, ועל כך הכבוד מגיע לך.

אינני יודע איך תצא התוצאה הסופית ולאורך איזה טווח זמן בהתחשב מה שעבר פח הרכב אשר נשרף (אני לא מתכחש לזה), אך אני יכול להמליץ לך מניסיון אישי כמה עצות שיעזרו לך להגיע לשאיפה מבחינת הפחחות (וצבע לאחריו) - לשלמות האפשרית.

ראשית על כל התפרים והחיתוכים באזורים המרותחים תעבור עם שכבת אבץ ! - זה יקנה לך את השמירה האידיאלית נגד התחמצנות הפח בשנית באותו מקום של התלאי החדש.

שנית לאחר כל עבודת שיחזור הפחים - שכבת קומפקפילר ! (ולא פוליאסטר שנוטה להיסדק עם הזמן שתלוי בעבודת הפחחות).

שכבת פילר - יסוד.

זיפוט תחתית הרכב ודופן הכנפיים.

כל השלבים הללו יתנו לך את הבסיס המושלם ביותר לצביעה איכותית ותוצאה סופית מושלמת !

כמו כן יש להקפיד על איכות החומרים לעיתים גם כשהם קצת יותר יקרים - זה שווה את הכל כשאתה רואה את התוצאה הסופית וחווה אותה לאורך זמן.

לגבי המלצה על בעל מקצוע, שכהגדרתו (בעל מקצוע) כן הוא (באמת מקצועי) הוא לא אחר מאשר אילן קרט מרחובות ! ולצערי חבל שאין עוד כמה בעלי מקצוע וסדנה כמו שלו ואפילו בחצי ! זה מוסך עם מחלקת מכונאות, חשמל מקצועי (עוד לא ראיתי שני לו), פחחות ואישיות אמינה !

אין תקלה שהוא נתקה ולא פתר עד היום, הן מבחינה מכאנית , הן מבחינת חשמל הרכב, בניה (של כל כלי רכב), פחחות וצבע, ריפודים ומה רק לא.

אכן ממליץ לך להגיע ולהתרשם ממנו ומהמקום, כמו כן אתה תראה שבעצם לא תראה מכונית אחת "רגילה" וכשתראה אילו רכבים מטופלים אצלו ואיך אז תבין.

אה ושכחתי לציין - הוא מתמחה בכל הקשור לרכבים אמריקאים (יש לו כמה מיוחדות בבעלותו), וכמו כן הוא בונה מה שאחרים לא העזו לחשוב לבנות.

בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה :-D !

פורסם

בוקר טוב לכולם.

לחזקי על הרצפה אני מתכנן לשים דיינמיט לאחר מיכן עוד שכבת בידוד ולבסוף השטיח לכל זה יש עוד זמן עד שנגיע (אבל נגיע בע"ה)

ישנם יופי של סטים לבידוד רק שיש לי עוד זמן עד שאגיע אליהם, בדרך (והכי חשוב) יש לי להרכיב צמה חדשה, הרכבת כל המכלולים המכניים ולבסוף הפינישים, אני באמת מאמין שיצא יפה וכמובן אמשיך לעדכן בתמונות- תודה על ההצעה.

לVERTIGO- כוונתי בסוף שהרכב יצא אמפיבי, ברצינות, נכון שהרכב נראה מכוער בעת קנייתו (אני מודה) אבל רוב הנזק לרכב נגרם רק מתחת לכיסאות הקדמיים ובתא המטען מהצטברות מים ממכבי האש , כך שלמרות שתא הנוסעים ותא המטען עלו באש, נגרם בעיקר נזק קוסמטי ופחות למבנה הרכב, לגבי הפריימר והזפת אלה דברים שסגרתי עוד בתחילת העבודה עליו, לגבי הקומפקפילר (שאין לי מושג

מה זה) אני אשאל את הפחח , לא חסכתי עד עכשיו ואני לא מתכוון לחפף את השיחזור כך שאם לא תוכננה שכבת אבץ, אז נדאג

לעניין - תודה על ההמלצה.

האמת היא שמההתחלה רצו לשים עלי כותונת משוגעים (אבל הבטחתי להתנהג יפה) אבל כנראה הדפקט העקשן שלי לא נתן לי לחזור

בי, אני מאוד נהנה מכל התהליך ומתרגש ממנו כמו ילד קטן, מבחינתי (ואת זה הפחח יודע) אם הרכב לא יצא דוגמן הבית, שלא יצא בכלל.

בעזרת ההמלצות של כולם בפורום אני יותר ויותר מתחיל להיכנס לפרטים הקטנים (וזה כיף לא נורמלי), באופן מפתיע, הדבר היחיד שאני חושש ממנו זה הכיסאות, חייב לייבא את המילוי מחו"ל כדי שיצא מדוייק (גם לזה נגיע).

שאלה : כל דבר שאני מייבא לרכב, אני חייב ליידע את משרד התחבורה ?

מתוסבך לגמרי כל העניין...

יום מקסים לכולם

• תוכן חדש...