Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן.

אני רוצה לעבור בקרוב קורס נהיגה מתקדמת ואני מניח שיש כאן כמה נהגים שעברו את הקורסים האלה וקצת בקיאים בהם, רציתי לשמוע ממכם בגלל שיש הרבה מקומות שמעבירים קורסים לנהיגה מתקדמת איפה הכי כדאי? באיזה מקום הכי כדאי לעבור את הקורס?

ובנוסף ראיתי שיש כמה סוגים של קורסים, לאיזה קורס הכי כדאי להרשם? אני רוצה להכיר את הרכב על כל בוריו, לשלוט עליו שליטה אבסולוטית, ולמצות את כישורי הנהיגה שלי עד המקסימום האפשרי.

תודה רבה לכל העוזרים.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

אני אישית התנסתי ולטובה עם דני G, לאון טאובס וחגי פראן.

מדובר בהדרכות אישיות אחד על אחד.

מה ומי ואיפה - הכל תלוי מאיפה מתחילים והם מחליטים יחד איתך.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם אני והחברה עשינו אצל דני G והוא מומלץ מאוד, הדרכה אישית סבלנית ובקצב שלך. קיבלנו ממנו הרבה טיפים לנהיגה נכונה ביום-יום, כאלו שיעזרו לך לשרוד עוד יום בג'ונגל.

באופן כללי הדרכה אישית עדיפה גם אם עולה יותר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

מה העלות? לפי שיעור? לפי שעה? עלות כללית משוערת?

תודה.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

תפנה לחבר הפורום kundason הוא יוכל לעזור לך.

בחור זהב, סובלני עם יחס אישי ואחד על אחד.

ישנם מספר סוגי קורסים, החל מקורס בטיחות (איך באמת לשרוד את הג'ונגל) ועד קורסי מסלול.

Got To love It

פורסם

מצטרף להמלצה על דני G. עד היום יצא לי ליישם לא מעט מהטיפים שלו, כולל התחמקות ממצבי סכנה ממשמעותיים. שווה כל שקל וחבל שקורסים אלה לא מעוגנים בחוק.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שמעתי הרבה על הדני גלטר הזה, והמחיר לא משנה לי על איכות משלמים ואני יודע את זה.

אני לא מחפש קורס לנהיגה בטוחה, אני מחפש קורס לנהיגה ספורטיבית/מתקדמת/איך שלא תקראו לזה שבאמצעותה אני יוכל לשלוט על כל מערכות הרכב וגם יוכל לחלץ את עצמי ממקרה סכנה בשעת הצורך, אבל הדגש הוא בעיקר על כישורי הנהיגה ועל הספורטיבי. יש הבדל בין זה לבין קורס לנהיגה בטוחה.

קורסים שעונים על הצרכים הנ"ל הוא עושה?

וד"א שמעתי גם על און יעקובסון מדרייב ארט שגם מופיע בתוכנית טסט ראשון בערוץ 1, מישהו פה עבר אצלו קורס? יש חוות דעת עליו?

פורסם

גם אני לקוח מרוצה של דני. לפניו עשיתי גם שני קורסים במסלולים וגם עוד אחד עם און.

הקורסים האישיים מותאמים לרמה שלך. אם אתה שולט בדברים הבסיסיים אז אין בעיה להתמקד יותר בנהיגה ספוטיבית, מה גם שלרוב אין סתירה בין נהיגה ספורטיבית לנהיגה בטוחה.

emotion of motion

פורסם

וד"א שמעתי גם על און יעקובסון מדרייב ארט שגם מופיע בתוכנית טסט ראשון בערוץ 1, מישהו פה עבר אצלו קורס? יש חוות דעת עליו?

און מצוין - אחד האנשים הנחמדים שאני מכיר וגם אחד המדריכים הטובים ביותר בארץ. עברתי אצלו שני קורסים בעבר. ממליץ מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום לכם

עוקב אחרי הפורום כמשתמש פאסיבי מזה כמה חודשים ובעקבות השאלה לגבי קורס נהיגה מתקדמת החלטתי להצטרף ולהיות אקטיבי..

בחודשים האחרונים עשיתי מספר קורסים אצל און, דני G , לאון , שעור אחד אצל גידי ממסלולים ולאחרונה מספר שעורים עם אולג ממסלולים..

כולם טובים וכולם נחמדים.. אבל המאסטר זה און ( דרך אגב , הדרכה איתו זה דרך מסלולים..).

אם יש לך את הזמן והכסף, כדאי לעשות כמה שעורים עם כמה מדריכים ולקבל פרספקטיבה שונה ולבסוף לאמץ לעצמך את הסגנון שלך ( זה לפחות מה שאני עשיתי..).

לפני שאתה מתחיל את השעורים המעשיים כדאי לך להציץ באתר drivingfast dot net (לא רשאי לפרסם קישור עד שאגיע ל 20 הודעות..)

יש שם הכל..

סע בדרכים עקלקלות..

פורסם

אני עברתי קורס נהיגת מסלול לפני מס׳ שנים.

הדריכו אותו און יעקובסון ועוד שני חבר׳ה.

בקורס לומדים איך לבצע הקפה מהירה(מתי לבלום, להאיץ, שליטה בהגה וכו׳)

וכמובן גם חלוקות משקל, תת היגוי מהו וכנ״ל לגבי היגוי יתר.

קורס מעניין שהפקתי ממנו רבות לנהיגה היומיומית.

הקורס נערך בשיתוף מסלולים ודרייב ארט. בזמנו כלל mx5 משופרת ומגאן טורבו.

קוראים לו פורמולה 2 או משהו בסגנון לא זוכר כבר.

פורסם

און עושה שיעורים בקבוצה או פרטי? כי אם אני כבר משלם על קורס אני רוצה אישי.

ואני ממש בהתלבטות אני בטוח שאני יעבור יותר מקורס אחד אבל בנתיים בשביל לא להכביד על הכיס אני יעבור אחד ואני לא יודע במי לבחור, זה ממש משנה?

פורסם

און עושה גם קורס אישי. אם מדובר בקורס הראשון שלך אז התכנים די סטנדרטיים וזה פחות משנה במי בוחרים. אם כי כאמור- אני עדיין ממליץ על און (אין תחליף לניסיון).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...