Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני בעיצומו של תהליך רכישת רכב ורציתי לברר כמה פרטים לגבי השרייד.

(אומנם פתחתי כבר פוסט לגביי רכישת רכב אבל הוא כללי יותר ואני לא חושב ששם יענו, אני מקווה שזה בסדר)

מחיפוש ביד2 הבנתי שישנם 3 דגמים-

1.CS מ96-98

2.CSI מ96-99

3.DLX מ99 עד 2000

למרות שבדקתי באתר ובאינטרנט לא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין 3 הדגמים ומדוע יש הצלבות בשנות הייצור שהדגמים השונים.

באותה נשימה,שמעתי שהשרייד נחשב רכב בעל מתלים נוקשים ושהוא מאוד לא נוח לנהיגה..אשמח אם מישהו יוכל להביע את דעתו

תודה רבה מראש!!!!

פורסם

השניים הראשונים זה מנוע 1.3 בדגם הקצר שההבדל ביניהם הוא רמת גימור

הDLX זה דגם סדאן משפחתי עם בגאז' שמגיע עם מנוע 1500 סמ"ק.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הייתה ליד הבית שלי שרייד ts שהיא טורבו אוטומט שלוש דלתות. לא ידוע מאיזה שנה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז זהו ביד2 רבים מפרסמים את הדגם הקצר תחת קטגוריות "DLX" מכאן הבילבול..תודה!

פורסם

גם הגרסה הקצרה יותר (4 דלתות?) קיימת בגרסאת DLX, אבל נדירה :).

אם אני לא טועה, ב-DLX יש גם תוספת של כרית אוויר. בנוסף, ב-DLX, כל ארבעת החלונות חשמליים ולא רק הקדמיים.

פורסם
גם הגרסה הקצרה יותר (4 דלתות?) קיימת בגרסאת DLX, אבל נדירה :).

אם אני לא טועה, ב-DLX יש גם תוספת של כרית אוויר. בנוסף, ב-DLX, כל ארבעת החלונות חשמליים ולא רק הקדמיים.

תודה!

פורסם

באותה נשימה,שמעתי שהשרייד נחשב רכב בעל מתלים נוקשים ושהוא מאוד לא נוח לנהיגה..אשמח אם מישהו יוכל להביע את דעתו

תודה רבה מראש!!!!

לחברה שלי היתה שרייד 5 דל' (לא זוכר מאיזו שנה) והיא לא הפסיקה להתלונן על נוחות הנסיעה. בפעמים הבודדות שנהגתי\נסעתי בה לא הרגשתי נוקשות או חוסר נוחות מיוחדים, הרכב היה לא רך ולא נח, אבל לא בצורה יוצאת דופן.

• תוכן חדש...