Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוטף את הרכב רק ברחיצה ידנית.

משאיר טיפ של 5 שקלים למי שמנגב.

אם מנגבים אותו שניים אז משאיר 5 לכ"א.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לצערי עם ניסיון של הרבה שנים והרבה תחנות, נדיר שמישהו באמת מנקה את הרכב כמו שצריך.

אני יודע שאי שם מעבר לקשת יש כמה איכותיות, אך לא יצא לי להתקל בהם.

לאחר שנים של מתן 10-15 ש"ח למפגרים שמרחו לי את כל פנים האוטו בגי'לדה משוחה בשמן מסריח, הפסקתי לתת.

בתחנות שלא טורחות להוריד אנטנות, או לנגב את הרכב חיצונית כמו שצריך - לא רק שלא משאיר טיפ, אלא גם חוזר לבעל הבית ומבקש שרות נורמאלי ושייז-DAY -נו השוטפים.

בתחנת סונול נחלים מאחרי פתח תקוה שני נערים שעובדים בשטיפה נכנסו לי לאוטו והתחילו להשתעשע בפנים עם האקדח לחץ אוויר, וזה עוד כשאני עומד לידם, בטעות לחצו על המאפרה המפוצצת וטבלו לי את כל הרכב באפר ופילטרים. כשביקשתי מהם לנקות את הפילטרים ולצאת מהרכב הם עשו לי פרצוף של "כאילו שפכתי את דמם" , הם ברוב פיגורם טבלו לי את כל האוטו בפילטרים ועוד יש להם את החוצפה להיפגע. מאז אני מנקה את הרכב מבפנים אצלי בחניה. שטיפה חיצונית בתחנות. משתדל לא לדרוש את הכסף שלי בחזרה בכל פעם (סמיילי)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני עובד בשטיפת מכוניות שנתיים וחצי.

כשאתם הולכים לתת טיפ טוב , פשוט תבקשו מהמנקה שינקה טוב ועדיף שתביאו לו את הכסף בהתחלה. למרות שיש כאלה שיקבלו את הכסף ולא ישקיעו , אני לא כזה. אם אני מקבל על ההתחלה טיפ טוב יחסית לכמות העבודה אני מנקה כמו שצריך.

הבעיה מתחילה אצל אנשים שמגיעים חושבים שאני העבד שלהם , אומרים לי תנקה כאן תנקה כאן .. במקומות שלא מנקים בכלל , נותנים טיפ 2 , 3 שקל ואחרי זה עוד מסוגלים להתווכח. תבינו זה העבודה שלנו - מספיק שאחד לא יביא לנו טיפ נורמלי זהו הלך כל היום.

בד"כ ניקוי חיצוני ופנימי אני מנקה ב 20 דקות .. תבואו כמו אנשים ולא כמו חיות , לא יקרה כלום אם תביאו לנו את ה 10 או ה 15 שקל.

אין לי כוח לכתוב , אבל אני מקווה שהבנתם אותי. ומי שרוצה שאנקה לו את הרכב תפנו בפרטי מבטיח לא לאכזב :wink:

פורסם

אני משתדל לשטוף אך ורק בבית (גם בגלל איכות השטיפה שאין מה לדבר) וגם כמובן בגלל ה"נזק" שנעשה מהשטיפות האוט' או אפילו הידניות.

תמיד שהייתי שוטף הייתי משאיר טיפ 10 ש' בד"כ (היו פעמים שיותר), ולא שזכור לי שיצאתי פעם אחת מרוצה מאיכות הניגוב / ההשקעה.

זה היה ממש כמו "פלסטר" לאוטו ממש ממש מאובק שלא היה לי כוח לשטוף בגלל מזג אויר גרוע.

פורסם

שווה ביותר לעבוד בשטיפת רכב !!! הרגע חישבתי את הטיפים שלכם והגעתי ל 185 ש"ח מ15 רכבים!

אני משאיר, בד"כ 20 לפעמים גם יותר, אבל זה אני (אם ראית את האשכול שלי על שטיפת מכוניות אתה תבין למה).

על האורגזמה שאתה עובר ,אנשים משלמים בין 50 ל 150 ש"ח במקומות אחרים .יצאת בזול... :lol:

Gn'f'R

פורסם

אני בדרך כלל שוטף ומנקה לבד, כי יותר כיף לנקות לבד וגם לא ינקו לי כמו שאני רוצה בשום רחיצה. בפעמים הבודדות בשטיפה היתי נותן 10שקלים ובהתחלה אומר שאתן טיפ ושינקה טוב.. לא שזה עזר יותר מידי.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

מנקה רק בשטיפה ידנית וכך חיצוני עם לחץ מים (ג'רניק) ופנימי עם שואב תעשייתי וכו'.

נוהג להשאיר טיפ של 10 ש"ח ולדבר איתם בשפת האם שלהם (רוסית), יתרון בלדעת שפה נוספת כך תחושת השייכות יותר קרובה כאילו כולנו אחים.

:-P

פורסם

אף מכון שטיפה לא באמת עושה עבודה כמו שצריך. אין כלכך צורך בגרניק שלהם שברוב המקרים מזיק. (אלא אם כן יש לך ג'יפ או שיצאת לטיול ג'יפים עם רכב של העבודה)

אני שוטף בעצמי - מדיי פעם אני מוצא שקל או שניים מתחת לכיסאות. אז זה טיפ.

פורסם
אף מכון שטיפה לא באמת עושה עבודה כמו שצריך. אין כלכך צורך בגרניק שלהם שברוב המקרים מזיק. (אלא אם כן יש לך ג'יפ או שיצאת לטיול ג'יפים עם רכב של העבודה)

אני שוטף בעצמי - מדיי פעם אני מוצא שקל או שניים מתחת לכיסאות. אז זה טיפ.

אולי אם היה לי כוח הייתי שוטף בעצמי אבל אין לי את השואב הגדול שיש להם ודי עושה עבודה יפה האמת,

טפו טפו לא חוויתי בעיות בעבר עם הגרניק שלהם.

פורסם

משתדל להשאיר בין 10 ל 20 שקלים, בהתאם למה שיש בארנק (כסף קטן או שטר של 20, הגבוה מביניהם בד"כ).

אני רוחץ את הרכב בתחנת אלונית שנמצאת בכניסה לקיבוץ יסעור על כביש 70, לפני/אחרי צומת אחיהוד (בהתאם לכיון שאתם באים ממנו), הבעלים מוטי בנאדם מדהים, יש לו עובד אחד ששם כבר תקופה רצינית ועושה עבודה מצוינת מאוד, מגיע לו כל שקל.

אגב, רק לפי כמה ימים מוטי נאלץ להחליף עובד כי הוא... תה דה.. לא שטף בסטנדרט של מוטי את הרכבים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם אני חושב שברוב המקרים מקובל להשאיר טיפ.

אולי היוצא מהכלל זה בשטיפה חינם של התחנות דלק, שברוב המקרים

לא מנגבים בכלל את הרכב, וגם אם כן, מנגבים אותו כמו הפרצוף שלהם.

אני בד"כ נותן 5 לזה שמכניס את הרכב למכונה, ובגלל זה הוא עובר כמו שצריך על כל הרכב,

כולל ג'אנטים, חרא של יונים וכד'.

אח"כ בניגוב, אני משאיר 10-15 ש"ח, תלוי במידת ההשקעה.

זה משתלם, כי אם אתה שוטף באותו מקום כל הזמן, העובדים מכירים את הרכב, ויודעים ששווה

לנקות כמו שצריך.

בעבר הייתי שוטף במקום מסויים בדרום ת"א, והייתי משאיר 20 שקל(מדובר על תקופה לפני 7-8 שנים),

לשטיפה ידנית חיצונית ופנימית. היה משעשע לראות כל פעם את העובדים רבים מי ישטוף את הרכב.

• תוכן חדש...