Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי לשים את הרכב שלי לניקוי (חוץ ופנים) ב- carspa.

האם מקובל להשאיר טיפ לבחור שמבצע את הניקוי הידני לאחר המכונה?

אם כן, כמה נהוג להשאיר?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד לך איך זה ברחיצה ידנית מלאה: מקובל להשאיר אבל לא חובה, זה עניין שלך. אני הייתי משאיר לרוב בין 5 ל-20 שקלים, לפי מידת ההשקעה (תמיד נשארתי ליד הרכב).

בניקוי הזריז לאחר המכונה - הייתי משאיר 5 שקלים במקרה הטוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כדאי.

המנקה יזכור אותך גם בביקורים הבאים שלך במכון בשטיפה, והמוטיבציה שלו תהיה הרבה יותר גבוה.

הבעיה מתחילה כשאתה מפסיק לתת טיפ (לאחר שנתתה כבר בעבר) בגלל חוסר שביעות רצון, זה הזמן לעבור למכון אחר, כיוון שגם אז המנקה יזכור אותך.

פורסם

כשמתבצעת גם שטיפה פנימית, לא רק חיצונית שדורשת ניגוב מהעובד, אני נותן בדרך כלל 7 8 שקל, ואם הייתה

יותר השקעה גם 15 שקל ויותר, תלוי.

שזו רק שטיפה חיצונית שהעובד צריך לייבש את האוטו מבחוץ, תלוי בהשקעה.

אם הוא נכנס לכל הפינות והכל נראה טוב ויבש, 5-8 שקלים, ואם הוא ממש משקיע יכול להיות 10 שקלים.

פורסם

משאיר 20 ש"ח על בסיס פעם כן פעם לא בשטיפה מלאה ז"א - שואב + חיצוני במטלית + ניגוב מלא.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

איפה שאני שוטף קבוע קודם עוברים במנהרה ואחרי זה ניגוב ידני, הרוב המוחלט של הרכבים שם עושים גם שטיפה פנימית ושם כנראה גם משאירים טיפ - המנקים התרגלו שמי שרוצה רק חיצוני לא משאיר טיפ בד"כ והפסיקו להשקיע, רוב הזמן משאירים לי חצי אוטו רטוב ואני יוצא לייבש לבד..

ברור שאני לא אתן טיפ אחרי דבר כזה, ואז נשאל - מה הגיע קודם, הביצה או התרנגולת?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לרוב אני שוטף את האוטו לבד ומשאיר טיפים לעצמי.

בפעמים הבודדות שהייתי במכוני שטיפה,השארתי 10 ש"ח טיפ.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...