Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לו סיכוי מעשי בבית המשפט שכן אין לו יריב ברור. עם כל הצער והזעזוע, זה מה יש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תביעה נגד מי?

יש בכלל עדים?

אני בכלל לא בטוח שאין לו שום סיכוי בבית משפט.

שוב, אני לא משפטן ואין לי תשובה חותכת לשאלה - נחכה שאולי מישהו עם יותר ידע יגיב בנושא (ישה?)

אבל בכל מקרה - בבית המשפט יש שופט - שיקבע - לא יפסוק לטובתך, כל ה***. אבל שווה נסיון לדעתי.

מה גם,

אולי לבעל הבית יש רקע / עבר פלילי שיכול לשמש לטובת התובע?

מניע + עבר פלילי ויתכן מאוד והשופט כן יפסוק לטובת התובע...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אתה יכול לחנות שם שוב עם רכב אחר או עם אותו רכב, הפעם תשים מצלמה שתתעד את האירוע ואחר כך תילך למשטרה עם הסרט ותתבע אותו.

פורסם

האמת שיותר פשוט לפנות לעירייה עם מס' רכב ותוך שנייה במוקד מוצאים את בעל הרכבים, מטלפנים אליו ואומרים לו להזיז את הרכב.

לפני כשנה וחצי יצא לי להחנות בשוגג בחניה פרטית מתחת לבניין ברמת גן(לא היה שום ציון שהחנייה פרטית) וב12 בלילה התקשרו אלי מהמוקד של העירייה בבקשה להזיז את הרכב. כמובן שבאתי להזיז אותו ומה שהצחיק אותי מאוד שנתקלתי גם באיום באלימות פיזית מבן אדם בן 70 בערך :lol:

פורסם
אתה יכול לחנות שם שוב עם רכב אחר או עם אותו רכב, הפעם תשים מצלמה שתתעד את האירוע ואחר כך תילך למשטרה עם הסרט ותתבע אותו.

הבן אדם חסם חניה, גם אם בטעות, חתכו לו את הצמיגים, ואתה מציע לו לחזור על זה כדי לגרור מישהו לעוד עבירה? לאן הגענו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עדכון מהשטח:

הרכב כבר נגרר ויצא מהפנצ'ריה עם החלפה של כל ארבעת הצמיגים, נזק של 1600 ש"ח.

מסתבר שמישהו התקשר למשטרה והודיע שהרכב שלי חוסם את החניה, ניסו ליצור איתי קשר מהמשטרה כדי לידע אותי אבל לא הייתי זמין. אני מניח שהבנאדם שהתקשר למשטרה לכאורה עשה זאת לפני שהוא פינצ'ר את כל הצמיגים.

אני אגיש תלונה במשטרה ונראה לאן זה יתקדם, המוקדנית מהמשטרה אמרה שיש עילה לתביעה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה שהתקשר למשטרה חתך לך את הצמיגים, הוא טיפש hardcore. זה כמו להגיש תלונה על תקיפה, ואחרי זה ללכת לרצוח את התוקף.

לגרור, לחסום את הרכב עד שתבוא, מילא. אבל לחתוך את הצמיגים?? מזל שהוא לא חיכה לך ליד האוטו ודקר אותך.

שניכם לא הייתם בסדר, אבל הוא יותר גרוע ממך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני אגיש תלונה במשטרה ונראה לאן זה יתקדם, המוקדנית מהמשטרה אמרה שיש עילה לתביעה.

אני שמח שבחרת לאמץ את עמדתה של מוקדנית המשטרה, שרוב הסיכויים שהיא חיילת שח"מ בסדיר - ולא את עצתו של רומן (rk) - עו"ד במקצועו - שהסביר לך שאין יריב ולכן אין עילה. :shock:

למען הסר ספק - ההודעה נכתבה בציניות ודעתי כדעת רומן.

אגב - איזה צמיגים הרכבת ב- 1600 ש"ח? המחיר לא מנבא טובות בנוגע לאיכות הצמיגים החדשים.

פורסם
אני שמח שבחרת לאמץ את עמדתה של מוקדנית המשטרה, שרוב הסיכויים שהיא חיילת שח"מ בסדיר - ולא את עצתו של רומן (rk) - עו"ד במקצועו - שהסביר לך שאין יריב ולכן אין עילה. :shock:

למען הסר ספק - ההודעה נכתבה בציניות ודעתי כדעת רומן.

אגב - איזה צמיגים הרכבת ב- 1600 ש"ח? המחיר לא מנבא טובות בנוגע לאיכות הצמיגים החדשים.

אני מודע לזה שצריך לקחת את הדעה של המוקדנית בערבון מוגבל, קשה לי להאמין שיש לה ידע משפטי אבל אין לי מה להפסיד אז שווה לנסות. קניתי צמיגים של dunlop.

פורסם
אין לו סיכוי מעשי בבית המשפט שכן אין לו יריב ברור. עם כל הצער והזעזוע, זה מה יש.

מה זה אין "יריב"? תפקידה של המשטרה הוא לחקור וזה לא צריך להיות ממש קשה למצוא את העבריין. זה שהמשטרה לא תתאמץ במקרה המדובר, זה כבר עניין אחר.

פורסם

אז מה אתה רוצה ממני? אין לו כרגע יריב והסיכוי שיהיה לו קלוש עד אפסי, אתה בעצמך אומר זאת. אין לו, ורוב הסיכויים שלא יהיה לו מי לתבוע. גם אם המשרה תזיז את התחת ותחקור, יתנהל הליך פלילי שגם הוא לא לוקח יום או יומיים ובסיומו לאו דווקא תהיה הרשעה. אם הוא רוצה לתבוע - שיהיה לו בהצלחה. יש וורד לכתוב כתב תביעה או אדובה רידר להוריד טפסי תביעות קטנות. שלא ישכח לציין את העובדה שהמוקדנית אמרה לו שיש לו קייס טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חניה במקום אסור לא מצדיקה גרימת נזק לאוטו , ואדם כזה צריך לתפוןס ולהעמיד לדין, ואם המשטרה פה הייתה גם פועלת אקטיבית היא הייתה שמה שם רכב בעצמה ומבצעת מעקב כדי לתפוס את האדם הזה שפוגע ברכוש של אחרים.

אותו דבר צריך לעשות עם גנבים, להעמיד אופניים לא קשורים או אופנועים ולבצע מעקב.

פורסם

איך לא שמת לב שאתה חוסם לו את החנייה?

לא שאני מצדיק אותו, אבל אני יכול להבין את הזעם שלו.

בטח לא היית הראשון שעושה את זה.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

• תוכן חדש...