Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה.

אוקי. אני בן 19 אני מתכנן לקנות בקרוב את הרכב הראשון שלי.

מאז ומתמיד שהייתי ילד קטן אפילו. חשבתי להביא את ההונדה סיוויק קופה שנתון 92-95.

(שלדעתי השנתון הזה הכי יפה)

אוקי אחרי בדיקה ביד 2 שבכמה מוכרים אותם ראיתי שאנשים יגזימו יותר מידי עם המחירים שלהם

הם רוצים 21 אלף פלוס למכור רכב כזה..!!!

והמחירון לשנת 94 גג 15 אלף.

זה הגיוני שהם רוצים יותר מידי.?!

ובגלל המחירים שלהם אמרתי לעצמי שעדיף לי להביא משו יותר נורמלי כמו אודי A3 שנת 98.

ופה נכנסתי לבלבול.

התקציב שלי 20 אלף (לא כולל ביטוח ולכל הדברים שמסביב).

אני אוהב רכבים עם פוזה.

צורת הרכבים שאני אוהב:

זה ארוכות כמו ההונדה סיוויק קופה או ב.מ.וו 3 קופה (הישנות) וכו'..

או רכבים קטנים כמו האודי A3 או רובר 216/214 וכ'ו...

אני חייב את הדעה שלכם ואת העזרה שלכם בשביל שאני לא יעשה טעות ואחרי זה יתחרט עליה.

תודה רבה רבה לעוזרים!!

מקווה שתוכלו לעזור לי.

פורסם

הכי חשוב לא לבחור את הרוברים יקרים מאוד לאחזקה כי החברה הזו לא קיימת כבר.

האודי A3 הוא אוטו נחמד מאוד אני הייתי הולך עליו למרות שהסיוויק גם נחמדה.

לפי מצב שוק המשומשות כיום לבקש מעל מחירון זה קצת מוגזם, תמיד אפשר להתמקח על מחיר.

תבחר את הרכב עם הסטוריית טיפולים הכי ארוכה ותעשה בדיקה לרכב(חובה).

פורסם
הכי חשוב לא לבחור את הרוברים יקרים מאוד לאחזקה כי החברה הזו לא קיימת כבר.

האודי A3 הוא אוטו נחמד מאוד אני הייתי הולך עליו למרות שהסיוויק גם נחמדה.

לפי מצב שוק המשומשות כיום לבקש מעל מחירון זה קצת מוגזם, תמיד אפשר להתמקח על מחיר.

תבחר את הרכב עם הסטוריית טיפולים הכי ארוכה ותעשה בדיקה לרכב(חובה).

כן ברור שאני לא יבחר ברובר.

נתתי רק דוגמה לצורת הרכבים שאני אוהב.

בררתי אצל אנשים שמחזיקים בסיוויק והם למכירה. ואף אחד לא חושב בכלל לרדת לטיפה פחות מ19 אלף.

ואני כמעט נעול על הסיוויק אבל הבעיה זה שאני לא ישלם 5 או 4 אלף או יותר מעל המחירון.

אם אני לא ימצאו סיוויק במחיר טוב (לא מוגזם) ועבר הטיפולים שלה היו טובים אני ירד מהעניין של הסיוויק.

ואני יתחיל לבדוק על הA3 יותר.

אם יש למשהו רעיון לעוד רכבים חוץ מהA3 והסיוויק אני אשמח לשמוע.

פורסם
כן ברור שאני לא יבחר ברובר.

נתתי רק דוגמה לצורת הרכבים שאני אוהב.

בררתי אצל אנשים שמחזיקים בסיוויק והם למכירה. ואף אחד לא חושב בכלל לרדת לטיפה פחות מ19 אלף.

ואני כמעט נעול על הסיוויק אבל הבעיה זה שאני לא ישלם 5 או 4 אלף או יותר מעל המחירון.

אם אני לא ימצאו סיוויק במחיר טוב (לא מוגזם) ועבר הטיפולים שלה היו טובים אני ירד מהעניין של הסיוויק.

ואני יתחיל לבדוק על הA3 יותר.

אם יש למשהו רעיון לעוד רכבים חוץ מהA3 והסיוויק אני אשמח לשמוע.

אתה בוחר רכבים שהשוק שלהם הם של צעירים ,רוב המכוניות הם יד גובהה ..קילומטרז מעל הממוצע.

קח בחשבון שהאודי זולה לקנייה אך יקרה לאחזקה (דלק,ביטוחים,חלקי חילוף)

סיווק נדיר למצוא משהו טוב ובתכלס הרכב כבר עשה את שלו,הוא ישן מידי,לא מודרני.

אופציות טובות יותר:

-שברולט אוואו שנתון 2005-2007 ידני רכב פשוט ואתה מקבל שנתון גבוהה

-קליאו שנת 2001 ומעלה ידני !

-מיצובישי קולט ידני (אם אוטומט תבדוק אם מותקן "קולר" לגיר)

-מנסיון איביזה שנת 2000-2002 ידני או אוטומט רכב עם פוזה (יש גירסאות 3 דל' ואפילו אם סאנרוף ) רכב אמין .

בהצלחה.

פורסם

קודם כול קח בחשבון שאחזקה של של אודי לא זולה,תברר כמה עולה ביטוח לנהג חדש+צעיר ואולי תרד מזה.

שברולט אווטו עם רמת בטיחות מחפירה,פוזה של רכב ליסינג.

אם תשקול סופר מיני תוכל לקנות רכבים ממודל 2002 ולא ענתיקות מודל 94.

למשל מספייס אפשר לעשות אחלה פוזה,השחרת חלונות,מגנזיום כמה מדבקות ויש אחלה פוזה,אבל מעבר לזה אתה מקבל רכב עם תחזוקה זולה יחסית,כנל פורד פיאסטה למשל,יודנאי גטס ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה בהחלט יכול לשקול את הסיאט איביזה או הקורדובה שזה אותו רכב בעקרון בתקציב שלך אפשר בהחלט למצוא משהו נחמד

רק צריך לחפש טוב.

פורסם

מי שקובע את המחיר זה לא מי שמבקש אלא מי שמוכן לשלם. הכוח בידיים שלך ושוק המשומשות מוצף ואין סיבה לשלם מחירים מופרזים, אלא אם כן מדובר ברכב שקשה להשיג. סיוויק לא נמצא בקטגוריה הזאת. חפש עד שתמצא את מבוקשך, בעיקר מבחינת המצב המכאני כי בתקציב שלך, למכוניות יש בלאי גבוה. זה שוק של מוכרים כרגע ואין לך מה להילחץ. תן הצעה וחכה שיחזרו אליך.

פורסם

טוב אז נראה לי נרד מהעניין של הסיוויק ונילך יותר לכיוון של האיביזה כמו שאמרתם או יותר לכיוון של גולף שנת 99-00..

פורסם

רעיון מצוין, יש אחלה איביזות במחיר הזה שיהיו גם עם סאנרוף שאני מאמין שזה מה שאתה גם מחפש.

אם בכל זאת פוזה, רכב יקר לאחזקה שמתבטא בעיקר בקבוצת רישוי שלו ובחלפים: אקורד 94-95, מומלץ בחום אבל שוב - אחזקה יקרה אבל מה שכן, פוזה 100% :-P

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...